Marginean Junior

Data inscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: 01/09/2008 19:28 Titlul subiectului: "Cafea" la robinetele careienilor |
|
|
| Referitor la articolul "cafea" la robinetele creienilor din gnv-ul din 07 iulie 2008, un prieten din Carei m-a rugat sa-i transmit punctul lui de vedere cu privire la aceasta apa murdara si absolut de loc potabila, dar pe care trebuie platita la timp si pe zi ce trece tot mai scumpa:m-am interesat la biroul comercial de la sc apa serv satu mare daca se poate ca acesta apa (pe post de apa potabila), sa nu o platim? mi sa raspuns ca trebuia sa ma plang telefonic si in scris la bir.comercial respectiv la, ceva dispecerat , si abia dupa aceea la urmatoarea factura mi se va reduce factura, dar atentie, cu nu mai mult de 1(un) mc pe luna. Am intrebat ce lege, fie ea si locala,stabileste aceasta imensa aberatie: mi sa raspuns ca comitetul director a facut anumite calcule si ajuns la aceasta "constanta a lui Reeynolts" de 1 mc de apa murdara pe om si luna. Pai dragi mei caraieini si satmareni care beneficiati de aceste servicii ale apa servului, va spun eu ca la o societate cu capitalul al primariei( deci al nostru al tuturor) nici un comitet director nu face nici o lege de reducere la nici un consumator. Este o mare incalcare de lege si protectia consumatorilor si primarii celor doua localitati ar trebui sa se sesizeze si sa oblige societatea sa propuna o lege locala prin care toti care au primit si vor mai primi apa murdara sa primeasca banii inapoi asa cum se dau banii inapoi clientului pt. o marfa proasta vanduta.Un patron din satu mare de pe str. depozitelor mi sa plans ca factura de apa de ploaie canalizata a crescut de 10 ori si ca informandu-se tot la deja celebrul bir comercial i sa raspuns ca au fost poi numeroase si ca acrescut indicele de apa meteorologica si ca petul apei canalizate va mai creste caci trebuie platiti inapoi banii pentru nu mai stiu ce investitie.Acest lucru la pus pe jar pe prietenul meu si la întâia ploaie sa dus pe circuitul apei, lui, de ploaie si a vazut ca aceasta apa este pompata direct in somes fara nici o alta prelucrare sau preparare.Sapand mai departe, fara mare efort a aflat ca scumpirea apei cu 20 la suta este necesara nu pentru acoperirea investitiei(ea este din bani europeni) ci pentru acoperirea cheltuielilor comitetului director compus din opt membri( salarii iminse confidentiale,opt leptopuri,opt frigiderelor mici pt apa plata de protocol.delegatiilor din suedia,anglia, olanda austria,germania;masini,diurne, protocolm etc.)In concluzie apa de canal nu este prelucrata de ani buni de zile si ni s-au furat banii pana acum si ni se vor fura si mai multi bani deacum in colo. |
|