Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

"Rauri de purpura" RELOADED

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Orasul tau
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 14/06/2007 21:42    Titlul subiectului: "Rauri de purpura" RELOADED Raspunde cu citat (quote)

Nu ,stati linistiti, nu este nici un film din seria Matrix,nici o continuare a productiei franceze cu Jean Reno in rol de politist.Este o noua facatura a celor din Primarie via Florisal.Posibil ca Gyulus ( stegarul european) sa fi lasat cu limba de...plecare ca apa din fantana arteziana din parcul Libertatii sa fie colorata in ROSU.La fel de posibil ca vesnicul loctitor ( a se citi pe locul doi) Viorila ( fara bila) sa fi pus la punc aceasta productie horor.Cert este ca apa este ....ROSIE,fratilor apa ROSIE.
Una dintre explicatii ar fi ca ,din cauza florareselor din parc care fura apa cu "cisterna" cei de la Florisal sub obladuirea godaceilor edilitari au pus un colorant care dauneaza "doar" florilor, celor care fura apa din fantana.
Mai mult se pare ca vicele Viorila in gustul sau rural desavarsit este extrem de incantat de alură si vrea ( fara doar si poate) sa coloreze in rosu toate fantanile din Satmar ( care or fi restu?).
Daca tot era necesara colorarea apei din fanrtani ,de ce nu s-a colorat in verde turcoaz ( a la' marmara) sau in albastru atol ( a la' ionica) sau........o fi gandit Viorila ca Marea Rosie e chiar ......rosie.Bine ca nu s-a gandit la Marea Moarta.......

Acum fantanile arata ca niste "spalaturi de abator",multi probabil ca se intreaba cine s-a sinucis pe marginea fantanii.......
Ce o avea Viorila asta cu ROSU nu stiu,poate ii asigură aminte de un anumit carnet cu secera si ciocan.Poate este mare PSD-ist si baga rosu la greu,mai o "zebra",mai o "arteziana".Sper ca odata si odata o sa-si sufle tzarana din buletin si o sa gaseasca colorații mai europene.

Am chiar si o propunere pentru astia cu vopsitu' apei din fantani.Vopsiti fratilor apa in albastru si chistoacele care plutesc in rosu,galben,verde, o sa creada lumea ca sunt pesti .....exotici.Si uite asa cu chistoace transformate in pesti ( deci reciclate) poate Gyulbaba o sa mai primeasca ceva european.Dupa medalie,steag.... poate in sfarsit Europa.....o sa-i dea si un....flit! :lol:
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 15/06/2007 12:00    Titlul subiectului: put artezian , bulb rahidian .... Raspunde cu citat (quote)

Daca nu va place apa rosie a lui pan solschi lasati ca se intoarce ilies-ur de peste mari si tari si o sa puna tasnitori in trei colorații . Binenteles ca rosul o sa ramana , iar celelalte 2 culori va las sa le ghiciti singuri !
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 15/06/2007 14:19    Titlul subiectului: trei culori Raspunde cu citat (quote)

ha,ha,ha Portos....pai chiar sunt culorile lui Gyulus !!!!! Apa rosie,bordura de la fantana Alba si iarba de langa Verde! Nu am vrut sa mai "atac" si acest subiect ca eram destul de relaxat in timpul cand am scris si oricum si asa Domnu' Boer da destul de rar pe forum nu am vrut sa fiu iar interpelat ca si sovin...... :lol: :lol:

Dar stai sa vezi ,ca ma suna un pretenar de dimineatza, si zice ca Viorila fara bila, nu s-a gandit la Marea Moarta ca pe Marea Moarta au astia de la Apaserv drept de autor.In speta o pompeaza zilnic la robinete...... :lol:
Si faza cea mai tare , se pare ca apa s-a facut subit albastra.......azi la pranz!!!!!!!!!!!!! Tre' sa merg si io sa vaz ,daca au colorat si .....chistoacele :lol: :lol: :lol: :lol:
Portos
Membru
Membru
Portos

MesajTrimis: 15/06/2007 15:39    Titlul subiectului: radem si glumim , Raspunde cu citat (quote)

Apa colorata , nu prea conteaza culorile si stilul ca oricum sunt habarnisti si trogloditi iar pentru Florisal ar fi in stare sa vopseasca si frunzele copacilor .
Hai sa vorbim de chestiuni mai serioase cum ar fi de pilda lucrarile ( sau bataia de joc si pasul pe loc ) de la podul Golescu . Din asta cauza azi la 11,45 a.m. am stat la coada ca sa trec podul Decebal de la catedrala ortodoxa de pe Lucaciu . Am ajuns jos la Burdea la 12,25 ca am tot schimbat benzile ca daca nu probabil mai eram inca pe pod . Ce-i impiedica pe ungurasii astia ( nu stiu cum sa cheama kft-ul ) sa lucreze la podul Golescu , nu au primit bani? e prea cald / e prea frig / gyulus e plecat si-l doare undeva daca-l mai doare . Apropo oare s-a dus sa se caute de ceva imunitate ca tot e la moda imunitatea etnica ?
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 15/06/2007 18:26    Titlul subiectului: imunitati Raspunde cu citat (quote)

Bine zici Portos "imunitate etnica"! Asta cu imunitatea etnica i-a scapat pana si lui VM in editorialul de azi.De acum un an de zile am spus ca baietii din Harcov vor un nou Kosovo,de un an de zile am spus ca nu aburelile de identitati si independentze culturale urmaresc javrele UDMR ci INDEPENDENTA tinutului secuiesc,de un an de zile am spus ca astia nu exclud chiar si un atac armat si un razboi civil pentru indeplinirea "dezideratelor" mizerabile care-i anima! Ca a zis Trasnea e nimic......dar carnatii astia de la servicii ce dracu fac frate.Am crezut ca dau in pandalii cand nesimtitii lui Marko s-au pus cu presiunile pe CSM.Acum si Guvernul Maghiar isi sprijina spionii si vagabontii politici facand PRESIUNI asupra justitiei romane.Ministrul asta Cioroianu e un dobitoc,un incapabil.Au ajuns la un asemenea hal de tupeu ,au manipulat in asa hal opinia publica si lumea politica europeana si americana incat daca faci macar un gest spre ei sar in sus pana la stele ca suntem sovini si ii asuprim pe criterii etnice.Noi ii asuprim pe ei.
Ei, in conditiile astea in care tupeul bozgoresc jegos a ajuns la cote de neimaginat, spune tu Portos, ce mai poti sa faci.Poti sa-i strangi ca pe niste naparci , sa le pui geamantanu pe granita si sa le dai un sut in cur sa zboare pana la Buda.Nu mai poti! Poti tu sa-i atrestezi pentru instigare ,pentru tulburarea ordinii de drept,sabotaj,tradare,spionaj,manifestari anti constitutionale........Nu poti! A ajuns rahatu' de Guvern Maghiar sa ne urecheze ca anchetam spionii si scriitorii platiti in avans cu 6milioane de euro.Bai,frate Portoase tu iti dai seama ce mare scula pe bascula e imputitu de Baronache daca e aparat de insusi Guvernu Maghiar.Ce rahati de avocati ii mai tebuie lu asta frate,asta are pe masa lu Buda avocat!
Astia de la GNV ajung la Tribunal cu el sa raspunda la trei intrebari,eu ma duc la Trebunal si nu pot sa vad nici un dosar si nici la nea Gelu in audientza nu intru.......si astia de la Buda trimit circulare cum sa nu ii mai ancheteze......Marfa tata,marfa! Te apuca toti dracii!!!!! Si uite asa de la dracii astia se ajunge .....la Kosovo!
Bai ce haita de hahalere avem acolo in Parlament.........

Stau si ma gandesc ca pe vremea lu'Impuscatu' cum aparea ceva de rau despre el ,la Hirado ( sau cu le zice la stiri) cum trimitea asta tot efectivu' de MiG-uri de la granitza de vest.Faceau astia doua zile aplicatii peste Balaton de se bagau ungurasii cu capu' sub oala de gulash si le sareau si niturile de la chiloti.......si acum cu tupeu ordinar ne sugereaza noua ce sa facem cu coruptii si spionii devotati pustei......Bai,frate rau am ajuns......

Ce sa ne mai lamentam ca Vegep... astia fura ca niste nesimtiti cand insusi Gyulus al mai european stegar i-a invitat aici ca pe mosia lu tacsu' si le da mura in gura toate licitatiile.Zici ca ai stat o ora pe pod sa treci dintr-o parte in alta a Satmarului,pai in ritmu asta vezi sa nu stai maine doua ore sa treci cu pasaport dintr-o parte in alta a podului........
Portos
Membru
Membru
Portos

MesajTrimis: 17/06/2007 07:23    Titlul subiectului: despre pasapoarte Raspunde cu citat (quote)

" Zici ca ai stat o ora pe pod sa treci dintr-o parte in alta a Satmarului,pai in ritmu asta vezi sa nu stai maine doua ore sa treci cu pasaport dintr-o parte in alta a podului........ "
Nu mie frica de pasaport , romanii cred ca pot sa se mobilizeze si sa fie uniti ( cand le ajunge cutitul la os ) , suntem majoritari - 70 % , ceea ce trebuie sa facem este sa explicam clar concetatenilor nostri increngatura mafiota pusa la cale de acesti indivizi . E simplu de remarcat ca inca de la infiintarea acestei asociatii ( ca nu-i partid ) , s-au trasat directive clare : exista vreo 3-4 ( cam aceeasi ) care-i reprezinta in parlament si care de acolo prin jocuri de culise si de glezna cu cei de la guvernare indreapta spre cei ramasi acasa( adevaratii sefi ) resurse , odata cestea ajunse la indice de judet prin grija celor numiti de udmr in consiliul judetean sunt orientate spre zonele cu gradini de tulipan , acolo au primari si consilli care pot lejer sa palmeze resursa .In ultima vreme odata cu integrarea a aparut o alta posibilitate : firmele unguresti ( kft-uri ) abonate la lucrari si care obtin majoritatea finantarilor . In fine ultima veriga , aceste firme plaseaza parte din banii jefuiti in Romania in conturile si afacerile grofilor udmr din ungaria . Aceste kft-uri sunt de cele mai multe ori patronate de politicieni de la budapesta care la semnale negative din partea Romaniei sar automat in apararea mafiotilor frati -udemeristi .
Ce trebuie facut ? In primul rand eu cred ca trebuie incurajata activitatea procuraturii , mai ales a DNA , toti cei care detinem informatii mai mari sau mai mici sa sesizam procuratura sau macar presa . De asemenea reprezentantii nostri in consiliile judetene si locale ar necesită sa semnaleze toate incercarile de acest fel si sa se opuna categoric acestora . Din pacate asa cum remarca un coleg de forum ministerul de externe roman a dat un semnal catastrofal la ingerintele ungariei in problemele noastre interne . Am speranta ca dupa urmatoarele alegeri nu va fi nevoie de astia ( udmr, pnl ) la guvernare si poate da domnul sa iasa si din parlament .
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 18/06/2007 23:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa citesti,e una.Sa veizi,e alta.Poza publicata in gnv,merita un premiu.Da hotelul Dacia apare pe fundalul unei fintini arteziene,ce sa zic...apa albastra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da cum o fi fost in rosu...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Orasul tau Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum