Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

2008

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cafeneaua GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 04/01/2008 12:05    Titlul subiectului: 2008 Raspunde cu citat (quote)

Inca in vacanta de anul nou?Lipsa dvs intareste convingerea ca anul asta a fost sarbatorit de pomina,stropit cu toate bunatatile pamantului.Sper ca painea nu a lipsit,chiar daca a fost de negasit prin oras,asa cum scrie gazeta,biscuitii ai pot inlocui cu succes.Palinca,vinul,raciturile,mama...incep sa-mi tremure mainile...La multi ani,tuturor.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 05/01/2008 09:09    Titlul subiectului: La multi ani Raspunde cu citat (quote)

La multzi ani Rodica si tuturor celor de pe forum,la multzi ani si GNV-ului.Am urat-o intai pe Rodica pentru că a tinut forumul cat am fost noi ocupati.......unii cu chiolhane,altzi cu caltabosi,catziva cu palinca......si cei mai multzi in cautare de paine ( iar astazi multzi o sa caute pui refrigeratzi) :lol: :lol: Dar indiferent cum v-ati ocupat sarbatorile TRASNEA VA UREAZA UN AN NOU FERICIT!!!!!!!!!!!!!!!
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 05/01/2008 22:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc Trasnea.
Sus
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 06/01/2008 13:33    Titlul subiectului: Re: La multi ani Raspunde cu citat (quote)

TRASNEA a scris:
La multzi ani Rodica si tuturor celor de pe forum,la multzi ani si GNV-ului.Am urat-o intai pe Rodica căci a tinut forumul cat am fost noi ocupati.......unii cu chiolhane,altzi cu caltabosi,catziva cu palinca......si cei mai multzi in cautare de paine ( iar astazi multzi o sa caute pui refrigeratzi) :lol: :lol: Dar indiferent cum v-ati ocupat sarbatorile TRASNEA VA UREAZA UN AN NOU FERICIT!!!!!!!!!!!!!!!

Multumim si intoarcem urarile. Eu n-am umblat nici dupa caltabosi, nici dupa pui, nici dupa chiolhanuri. Recunosc ca dupa niste cai verzi da... :lol: :lol: :lol:

An Nou cu toate visele implinite la toti forumistii!
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 06/01/2008 19:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun sosit la forum,tuturor.Ma bucura optimismul cu care ati intrat in 2008.Era cam pustiu pe aici. :'-( :'-( :'-(
Sus
vali
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 17/Aug/2007

MesajTrimis: 10/01/2008 08:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI tuturor! 2008 sa fie un an mai bun pentru toata lumea, si ziua in plus sa fie inca o zi fericita!
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 11/01/2008 17:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

amin
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cafeneaua GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum