| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 04/01/2008 12:05 Titlul subiectului: 2008 |
|
|
| Inca in vacanta de anul nou?Lipsa dvs intareste convingerea ca anul asta a fost sarbatorit de pomina,stropit cu toate bunatatile pamantului.Sper ca painea nu a lipsit,chiar daca a fost de negasit prin oras,asa cum scrie gazeta,biscuitii ai pot inlocui cu succes.Palinca,vinul,raciturile,mama...incep sa-mi tremure mainile...La multi ani,tuturor. |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 05/01/2008 09:09 Titlul subiectului: La multi ani |
|
|
La multzi ani Rodica si tuturor celor de pe forum,la multzi ani si GNV-ului.Am urat-o intai pe Rodica pentru că a tinut forumul cat am fost noi ocupati.......unii cu chiolhane,altzi cu caltabosi,catziva cu palinca......si cei mai multzi in cautare de paine ( iar astazi multzi o sa caute pui refrigeratzi) Dar indiferent cum v-ati ocupat sarbatorile TRASNEA VA UREAZA UN AN NOU FERICIT!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 05/01/2008 22:44 Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc Trasnea. |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 06/01/2008 13:33 Titlul subiectului: Re: La multi ani |
|
|
| TRASNEA a scris: | La multzi ani Rodica si tuturor celor de pe forum,la multzi ani si GNV-ului.Am urat-o intai pe Rodica căci a tinut forumul cat am fost noi ocupati.......unii cu chiolhane,altzi cu caltabosi,catziva cu palinca......si cei mai multzi in cautare de paine ( iar astazi multzi o sa caute pui refrigeratzi) Dar indiferent cum v-ati ocupat sarbatorile TRASNEA VA UREAZA UN AN NOU FERICIT!!!!!!!!!!!!!!! |
Multumim si intoarcem urarile. Eu n-am umblat nici dupa caltabosi, nici dupa pui, nici dupa chiolhanuri. Recunosc ca dupa niste cai verzi da...
An Nou cu toate visele implinite la toti forumistii! _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 06/01/2008 19:52 Titlul subiectului: |
|
|
Bun sosit la forum,tuturor.Ma bucura optimismul cu care ati intrat in 2008.Era cam pustiu pe aici.  |
|
| Sus |
|
 |
vali Junior 2

Data inscrierii: 17/Aug/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: 10/01/2008 08:58 Titlul subiectului: |
|
|
| LA MULTI ANI tuturor! 2008 sa fie un an mai bun pentru toata lumea, si ziua in plus sa fie inca o zi fericita! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 11/01/2008 17:38 Titlul subiectului: |
|
|
| amin |
|