Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Administratia finantelor publice Satu Mare !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 18/04/2008 18:42    Titlul subiectului: Administratia finantelor publice Satu Mare ! Raspunde cu citat (quote)

Profitand de Legea nr.571/2003, cu privire la destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul anual , m-am prezentat azi acolo cu cererea completata Am fost indrumata de la biroul informatii , sa intru in biroul nr. 05.In birou 3 persoane.doua cu lucrul , una cu mapa ! Doamna la care am fost indrumata , defapt singura din birou, ma intreaba de fisa fiscala , daca o am , dupa o analiza atenta a formularului. Ii spun ca , atunci cand contribuabilul nu cunoaste suma care poate fi virata , organul fiscal , adica ei , vor calcula si vira suma admisa conform legii. Cu scuzele de rigoare imi spune ca fara fisa fiscala ea nu poate sa-mi preia formularul , da sa nu-mi fac probleme ca pot trimite pe oricine sa aduca formularul insotit de fisa fiscal ! Deci la faza asta am crezut ca tampesc ! Deci nici suma asta de 2% nu pot s-o virez unde vreau eu ca ma obstructioneaza si in asta ! Ceea ce m-a indignat si mai mult a fost ca un fost nomenclaturist , cel putin asa arata , fara nici o jena , la biroul alaturat citea o revista ! Pai domnilor de la finante , daca tineti acolo persoane platite f. bine numai ca sa citeasca reviste ... at. poate sa tot astepte contribuabilul sa se rezolve ceva ca mulțimea in orasul asta ! Culmea ca totul s-ar putea rezolva de acasa prin internet daca s-ar vrea ! Da nu se vrea nici asta ! Poate peste 20 de ani ?!
:unsure:
Administrator
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 20/04/2008 11:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ionica a scris:
Adriana sunt Claudio intr-u sa te anunt ca cei care protesteaza impotriva candidatului VALER MARIAN sunt pe forumul Cronica Satmereana .Accesul meu a fost interzis pe forumul GNV ,ei nu suporta criticile .ESte ultima data cand scriu pe acest forum si acest IONICA a fost inchis dar se pare ca este o scapare deci Sa speram ca campania o sa fie una corecta.

@ Claudio

Contul tău a fost blocat nu pentru că eşti împotriva unei candidaturi ci pentru că ai depăşit limitele bunului simţ. După ce ai postat într-o singură oră 500 de mesaje cu injurii pe Blogul GNV - Sătmăreanca, ai mai primit o şansă însă te-ai întrebuințat de bunăvoinţa noastră ca să mai postezi câteva zeci de comentarii în acelaşi stil. Bloggerii abonaţi la blogul Sătmăreanca au primit şi ei pe email posturile tale, deci ştiu despre ce este vorba.
În altă ordine de idei, considerăm că am fost mai mult decât toleranţi şi înţelegători cu tine şi chiar ai avut o discuţie telefonică cu directorul GNV în care ţi s-a cerut să îţi expui problema. Din păcate, în loc să-ţi expui un punct de vedere (mesajele tale de pe forum în care spui că nu îţi place de Valer Marian nu au fost şterse, ceea ce dărâmă toată teoria ta!), ai ales să înjuri. În consecinţă, contul tău va rămâne blocat până îndată ce îţi vei schimba comportamentul. Suntem convinşi că niciunul dintre utilizatorii acestui forum nu intră aici ca să citească înjurăturile tale în sute de exemplare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 20/04/2008 17:18    Titlul subiectului: Hai s-o rezolvam Raspunde cu citat (quote)

Nea Admin.....Claudio ......hai sa rezolvam problema......"Stam putzin, ne relaxam si rezolvam problema...ca doar nu suntem animale"!

Din start nu sunt de acord cu cenzura de nici un fel,de aceea am rugamintea catre Administrator sa deblocheze contul lui Claudio.Fac acesta cerere in sensul democratziei si a liberei exprimari, care nu a fost ingradita niciodata aici pe forum......doar o data ,pentru concis timp ,pentru utilizatorul Spy007,care la fel ca si Claudio a gasit o alta forma de manifestare sau protest decat cea incadrata in limitele normalitatzii.

Claudio,eu stiu ca ai anumite probleme,ai anumite dezamagiri,neimpliniri ,etc......fiecare dintre noi avem......insa asta nu inseamna sa facem ce ai facut tu.Nu esti de acord cu candidatura lui Valer Marian......OK.....poate nici altzii nu sunt,nu te obliga nimeni sa-l sustzii,sau sa-l votezi.......considei ca este un gest inoportun coalitzia........OK......poate nici altzii nu o considera oportuna....ai dreptul sa ai opinia ta,parerea ta convingerea ta.Insa,Claudio,trebuie sa si sustzii,asa cum consideri necesar aceste pareri........Nu cred ca cineva dintre noi de pe foum,a spus ca nu vrea sa discute o anumita parere......

Hai sa revenim la sentimente mai bune ,unii fatza de altzii.....ca sincer, nu merita sa ajungem la asemenea manifestari,nici unii dintre noi!

PS Daca te consoleaza,........sti ca si eu am avut un schimb de replici destul de dur, cu o anumita persoana de la GNV,de asemeni am avut pareri contradictorii cu privire la politica editoriala a ziarului in ceea ce o priveste pe Ana Cicio si prezentarea cazurilor avocatului decrepit Ungur,ca si anchete fara a fi verificate, ca si sursa jurnalistica........am reactzionat,mi-am spus punctul de vedere,mi-am manifestat dezamagirea si chiar intentzia de a nu mai scrie pe forum!Chestiuni la care aveam dreptul in calitate de cititor si forumist,insa nu am sunat la redactzie sa o caut pe Stela Tudor sa o injur,sau pe Valer Marian sa ii atrag atentzia sau sa-l trag la raspundere,ori pe Crina Dunca sa ma plang si sa amenintz.......Mi-am expus problema in mod transparent,si am discutat-o ,argumentat cu VOI ,cei de pe forum.......si dupa cum bine stii am avut si sustzinerea multora dintre voi......fapt care m-a determinat sa trec peste incident.Ai vazut tu atunci vreo pozitzie oficiala a ziarului, a lui Valer Marian,a Crinei Dunca,telefoane,istericale,injuraturi,mailuri,scrisori,amenintzari......NU!.....Lucrurile s-au rezolvat de la sine.....Asa cum ar necesită sa se rezolve si aceasta problema.Nu mai lua toate chestiunile in mod tragic si personal.......Si noi lla randul nostru am avut anumite divergentze,ne-am cam injurat......nu cred ca ai uitat.......dar apoi am transformat prieteni......desigur m-ai mituit cu un aspirator ( care s-a stricat, apropos),insa te-am "angajat" si tzi-am dat voie sa ai si secetara chiar.....hahahhaha

PSS.Si daca asta poate suna a consolare,eu nu am vorbit in viatza mea la telefon sau personal cu Valer Marian,chiar daca sunt un anonim celebru (totusi :lol: ) si am scris destule "materiale" care au aparut in ziarul la care dumnealui este director si actionar.Nici cand era de bine ,nici cand era de rau......Nu cred ca un director de ziar trebuie neaparat sa aiba un dialog cu un forumist care are o problema........Asta e parerea mea!
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 21/04/2008 11:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa sti Ionica,Claudio sint si altii alaturi de tine.Cred ca mai avem loc de mai mult si bine peste tot,si cred,ca tu mai compari democratia intalnita prin alte locuri cu cea de acasa,ceea ce este nedrept.Noi sintem abia la inceput de drum,si pe urma sa iti spun secretul logivitatii pe la noi?Ia lucrurile asa cum sint...things are ment to be...
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 19/10/2008 23:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: biroul nr.5,na acum m-am prins de poanta.Asta este camera folosita ca diversiune ,poi atrebuit sa trec pe la ea sa pricep despre ce este vorba,...da de ce sa mai adaug un comentariu,ar fi de prisos.Timpul trece,leafa merge,noi cu drag muncim!
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 09/01/2009 02:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

|-) |-) |-) |-) |-) oare asta e marul discordiei????
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum