|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Radu fost agent Junior 2

Data inscrierii: 27/Mar/2006 Mesaje: 36 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 30/04/2006 15:37 Titlul subiectului: Afaceri de primavara |
|
|
Incepu si marea asfaltare de primavara si incepura sa miroasa si a lovele ca sunt destule la banci si au satmarenii de unde plati. Ma doare sufletul fratilor cand ma gandesc ce mertane si viloace si-or trage unii din creditul luat de primarie si care e rambursat din buzunarele noastre.
Urmatoarea afacere grasa ar putea iesi tocmai din pod. da, fratilor, din podul golescu care saracu urmeaza sa fie reparat in sfarsit. da ati auzit voi cat costa afacerea????? cica sa tot ajunga la vreo doua milioane de albastrei, adica euroi. da chiar is curios sa aflu cat le iese astora ce ne peticesc drumurile in timp ce se fac ca le modernizeaza . prietenii spun ca dintr-un solitar drum se poate lua un mertan, ori macar un nissan. om trai si om vedea cat le va iesi la pod, poate un parc plin cu jeepanuri  |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 30/04/2006 17:19 Titlul subiectului: Re: Esti obsedat |
|
|
| agentul007 a scris: | Incepu si marea asfaltare de primavara si incepura sa miroasa si a lovele ca sunt destule la banci si au satmarenii de unde plati. Ma doare sufletul fratilor cand ma gandesc ce mertane si viloace si-or trage unii din creditul luat de primarie si care e rambursat din buzunarele noastre.
Urmatoarea afacere grasa ar putea iesi tocmai din pod. da, fratilor, din podul golescu care saracu urmeaza sa fie reparat in sfarsit. da ati auzit voi cat costa afacerea????? cica sa tot ajunga la vreo doua milioane de albastrei, adica euroi. da chiar is curios sa aflu cat le iese astora ce ne peticesc drumurile in timp ce se fac ca le modernizeaza . prietenii spun ca dintr-un solitar drum se poate lua un mertan, ori macar un nissan. om trai si om vedea cat le va iesi la pod, poate un parc plin cu jeepanuri  |
Fiind vorba despre Agentul 007, e clar ca trebe sa-si bage natul inclusiv in asfalt. Bai ce tare esti, agentule! Deja mirosisi ca repararea podului e o chestie tare...da ceve probe ai, neica? Io cred ca nu-i cazul sa scriem pe forumul asta numai de dragul de-a scrie, probabil ca ar trebui sa venim si cu chestii concrete. Asa, cu supozitii, incvlin sa cred ca ai vreun tovaras care lucreaza la drumuri, ori ai lucrat chiar tu la drumuri, sub acoperire, evident! Altfel nu-mi explic de unde ai avut bani de Nissan-ul cu care circuli...  |
|
| Sus |
|
 |
GNV Moderator

Data inscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 89 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 30/04/2006 17:28 Titlul subiectului: Re: Esti obsedat |
|
|
| spanac_cu_oua a scris: | Fiind vorba despre Agentul 007, e clar ca trebe sa-si bage natul inclusiv in asfalt. Bai ce tare esti, agentule! Deja mirosisi ca repararea podului e o chestie tare...da ceve probe ai, neica? Io cred ca nu-i cazul sa scriem pe forumul asta numai de dragul de-a scrie, probabil ca ar trebui sa venim si cu chestii concrete. Asa, cu supozitii, incvlin sa cred ca ai vreun tovaras care lucreaza la drumuri, ori ai lucrat chiar tu la drumuri, sub acoperire, evident! Altfel nu-mi explic de unde ai avut bani de Nissan-ul cu care circuli...  |
Acest forum a fost construit tocmai pentru ca cititorii nostri sa isi poata spune parerea, sa semnaleze eventuale nereguli ori abuzuri, care pot constitui puncte de plecare pentru anchetele noastre jurnalistice ori pentru organele de ancheta. Va rugam sa lasati la o parte rautatile si sa nu raspundeti utilizatorilor numai de dragul de a raspunde daca nu aveti nimic de completat la subiectul deschis. Daca doriti sa purtati o discutie cu un alt utilizator o puteti face in cafenea. _________________ [url]www.gazetanord-vest.ro[/url]
Ziarul care conteaza! |
|
| Sus |
|
 |
Radu fost agent Junior 2

Data inscrierii: 27/Mar/2006 Mesaje: 36 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 24/05/2006 21:02 Titlul subiectului: Re: ce mertetane !!!!!!!!! |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Chiar asa agentule, spaghete stim ca sti sa servesti ,da la spanac ce salata recomanzi. |
Salata de oua de la Codlea  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|