|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 02/03/2008 10:03 Titlul subiectului: Re: Decalotari |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Ce e interesant ,din cate zici,soldatzii au penisuri si astia de la PSD..... au p...ule! |
Sa vedem, Marginean din care categorie de decalotati face parte ca o zice cu atata patima!
Daca n-o fi cumva pe lista de asteptare, si de aia i-i ciuda...  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 02/03/2008 10:19 Titlul subiectului: |
|
|
Mai omul o fi stiind ceva , caci nu tare cred eu ca cineva se apuca sa scrie numai asa pe forum de-astea. Oricum eu sustin punctul de vedere a lui Marginean, pe motivul ca eu cred ca ar fi mai bine pt. lume daca doctorul si preotul ar ramane acolo unde le este locul , unul la spital, policlinica , cabinet etc. iar celalalt in biserica si cu asta punctum. _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|