| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
stiristu Junior

Data inscrierii: 28/Noi/2006 Mesaje: 9 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 19/05/2008 07:21 Titlul subiectului: Alegeri |
|
|
Mda... Se pare ca politicienii devin mai destepti in preajma alegerilor. Departe de a fi un sustinator aprig al PSD *desi am sa votez cu ei, cu toate ca nu-s de acord chiar cu toata lista lor*, am remarcat o chestie foarte interesanta in actuala campanie. MESAJUL SUBLIMINAL. Ma refer în special la sintagma "medicul primar Dorel Coica", şi nu "dr. Dorel Coica". Medicul primar la primărie. Primar, primărie... obişnuieşti mulțimea să pui numele Coica aproape cuvantul primar...
CMON GUYS, tre să le daţi credit pentru asta. Antipatici au ba, e clar că în judeţul PSD-ului (şi al UDMR), pesediştii au dat cea mai profundă campanie electorală. Ce ziceti, mah, mesajele subliminale aduc voturi au ba? Întreb din curiozitate, ca vad ca ati cam adormit... _________________ Avea-va gîtu-n streang dovezi... |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 19/05/2008 12:19 Titlul subiectului: |
|
|
| Nimeni nu doarme,toti stau si isi fac calculele in liniste. |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: 20/05/2008 04:53 Titlul subiectului: |
|
|
e greu de suspectat de inteligenta vreo echipa de campanie... asta nu pentru ca ar fi prosti, ci pentru ca fac totul la repezeala si in criza de timp, pentru ca in cel mai pur stil romanesc s-au apucat de treaba in ultimul moment. pai din prima zi trebuia sa fie orasul impinzit de bannerele care apar acum pe rind si acopera orasul. de slogane nu mai vorbesc. medic primar... pai medicul si primarul sint doua indeletniciri diametral opuse... daca omu' de rind sta si se gindeste (il mai ajuta si altii, stai linistit) cum un medic sa fie primar? ce stie el? se va inconjura de afaceristi si aia vor conduce orasul... asa il mai lasam pe asta ca si-a umplut sacul si poate s-a saturat... _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
http://rebel-sm.blogspot.com/
Opriti planeta!!! vreau sa cobor... |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 20/05/2008 15:10 Titlul subiectului: |
|
|
si eu am ramas deosebit de surprinsa si se pare ca nu numai eu.Doctor...primar,eu stiu?Si nu mai pun la socoteala si sloganele afisate.Cica ordine,promite cineva...poate siguranta ar fi mai potrivit..  |
|
| Sus |
|
 |
|