|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
vghe Junior

Data inscrierii: 28/Mar/2006 Mesaje: 10 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 21/09/2006 08:00 Titlul subiectului: Am adresa IP blocata ? |
|
|
| Buna. Ma numesc Varga Gheorghe, si in ultima perioada (de aprox. 1 saptamana) nu reusesc sa intru pe forum de pe calculatorul de acasa, doar de pe cel de la serviciu. Nu contul e blocat (dupa cum se poate vedea) ci adresa IP (incerc sa ma conectez de acasa cu Opera, Firefox, IE cat si de sub Linux cu Opera si Firefox, dar nu mi-e permis accesul). Va rog sa-mi trimiteti un mail sa va pot da adresa de IP. Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Administrator Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 42 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 21/09/2006 10:48 Titlul subiectului: Re: Am adresa IP blocata ? |
|
|
| vghe a scris: | | Buna. Ma numesc Varga Gheorghe, si in ultima perioada (de aprox. 1 saptamana) nu reusesc sa intru pe forum de pe calculatorul de acasa, doar de pe cel de la serviciu. Nu contul e blocat (dupa cum se poate vedea) ci adresa IP (incerc sa ma conectez de acasa cu Opera, Firefox, IE cat si de sub Linux cu Opera si Firefox, dar nu mi-e permis accesul). Va rog sa-mi trimiteti un mail sa va pot da adresa de IP. Multumesc. |
Ne cerem scuze pentru inconveniente. IP-ul dvs a fost blocat din greseala, odata cu alte IP-uri de pe care s-au trimis in ultima perioada mesaje de tip spam. Sper ca l-am identificat corect si deblocat. Astept un mesaj de la dvs.
Pentru ca mesajele de tip spam s-au inmultit in ultima perioada, singura solutie pentru a nu bloca IP-urile utilizatorilor Forumului GNV din greseala ar fi ca toti cei care posteaza comentarii sa aiba conturi inregistrate si sa posteze mesaje din cont. Am favorit sa le dam probabilitatea utilizatorilor nostri sa posteze mesaje si fara a fi inregistrati pentru că multi nu se descurcau cu crearea contului. In masura in care numarul mesajelor de tip spam se vor inmulti mai mult, vom fi nevoiti sa blocam postarea mesajelor pe forum de catre utilizatorii neinregistrati.
Va multumim pentru intelegere |
|
| Sus |
|
 |
vghe Junior

Data inscrierii: 28/Mar/2006 Mesaje: 10 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 21/09/2006 21:36 Titlul subiectului: MERGE !!! :) |
|
|
OK, acum merge
Multa bafta in continuare. Va multumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|