Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 18/09/2007 17:46 Titlul subiectului: Am auzit ...si nu mi-a venit sa cred!!!! |
|
|
De ce credeti ca are mai mare nevoie Romania acum ca a intrat in Europa ?
M-am intrebat si eu adeseori , ce este mai important si mai stringent pt. tara noastra si mi-au venit atatea in minte ca n-am stiut sa le ordonez.Na atat mi-a fost , pana azi dimineata ! Mergand spre serviciu ascultand ca tot omul radioul in masina . aceasta dilema mi-a rezolvat-o edilul sef din Harsova ! A cumparat si asezat in locuri f. potrivite 4 sau 5 toalete EU pt. PATRUPEDE !!!!
Deci ... am crezut pe moment ca este o gluma sau o farsa , da NU stirea era dintre cele mai reale ! A vorbit si maria -sa edilul , extraordinar de mandru de el , explicand cum si din ce sunt facute ce se gaseste in interior etc. iar eu am ramas muta ! Muta de mirare si de indignare ! Apoi m-am gandit la saracul nostru oras, aici unde ne mancam zi de zi sanatatea cu niste edili incapabili ..si mi-am zis ca mai sunt si in alta parte edili...Deci daca s-a decazut pana intr-atat incat sa cheltuim banii publici pe asa ceva atunci chiar e vai de capul nostru ! Dar indignarea mea a crescut cand ca un ciocan, a venit si informatia cate toalete publice pt. noi oamenii sunt in Harsova... n-o sa ghiciti ! (numai cei care au auzit stirea ) DOUA , DOUA toalete si o vor construi pe a 3-a.
Deci aici este cum nu se poate mai exacta zicala :" Tara arde si baba se piaptana !"-Doamne fereste sa fi auzit si Gyula nostru aceasta stire , ca cine stie ce-i mai trece prin cap sa nu care cumva sa ramana mai prejos de altii !  _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|