Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am auzit ...si nu mi-a venit sa cred!!!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 18/09/2007 17:46    Titlul subiectului: Am auzit ...si nu mi-a venit sa cred!!!! Raspunde cu citat (quote)

De ce credeti ca are mai mare nevoie Romania acum ca a intrat in Europa ?
M-am intrebat si eu adeseori , ce este mai important si mai stringent pt. tara noastra si mi-au venit atatea in minte ca n-am stiut sa le ordonez.Na atat mi-a fost , pana azi dimineata ! Mergand spre serviciu ascultand ca tot omul radioul in masina . aceasta dilema mi-a rezolvat-o edilul sef din Harsova ! A cumparat si asezat in locuri f. potrivite 4 sau 5 toalete EU pt. PATRUPEDE !!!!
Deci ... am crezut pe moment ca este o gluma sau o farsa , da NU stirea era dintre cele mai reale ! A vorbit si maria -sa edilul , extraordinar de mandru de el , explicand cum si din ce sunt facute ce se gaseste in interior etc. iar eu am ramas muta ! Muta de mirare si de indignare ! Apoi m-am gandit la saracul nostru oras, aici unde ne mancam zi de zi sanatatea cu niste edili incapabili ..si mi-am zis ca mai sunt si in alta parte edili...Deci daca s-a decazut pana intr-atat incat sa cheltuim banii publici pe asa ceva atunci chiar e vai de capul nostru ! Dar indignarea mea a crescut cand ca un ciocan, a venit si informatia cate toalete publice pt. noi oamenii sunt in Harsova... n-o sa ghiciti ! (numai cei care au auzit stirea ) DOUA , DOUA toalete si o vor construi pe a 3-a.
Deci aici este cum nu se poate mai exacta zicala :" Tara arde si baba se piaptana !"-Doamne fereste sa fi auzit si Gyula nostru aceasta stire , ca cine stie ce-i mai trece prin cap sa nu care cumva sa ramana mai prejos de altii ! :smile:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum