| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 13/10/2007 19:36 Titlul subiectului: Aranjament prins din zbor |
|
|
Bai,ne-ati bagat in ceatza.....pr....ul ,poate fi si primarul si prefectul.Daca judecam ca prefectul este reprezentantul Guvernului in teritoriu si conduce serviciile publice ale administratiei centrale..........pr....ul nu ramane decat ......primarul.Insa acum trebuie sa ghicim care primar.......Foarte greu.Trebuia si voi sa ziceti in articol daca ala cu BMW avea in portbagaj caltabos sau gulas........Asa mai faceam si noi niste asocieri.Sa ne gandim totusi, ca masinile se gaseau in statia Mol si nu la statia Petrom ,deci ezista probabilitatea sa miroasa totusi a gulas si nu a caltabos.... ? _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 15/10/2007 09:11 Titlul subiectului: |
|
|
Stimata redactie GNV,
in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) accesibil pe adresa [url]www.e-licitatie.ro[/url] nu exista nici cerere de oferta si nici anunt de participare cu data limita pe 27 octombrie.
Sau ati inteles gresit data, sau nu este vorba de mun. Satu Mare, sau ... _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 15/10/2007 12:19 Titlul subiectului: licitatie |
|
|
Bai,Boer are dreptate.De cum am citit articolul am navalit in spatiul premiat al lui Gyulea sa vaz ce si cine liciteaza in 27......Nimeni! Am dat fuga pe siteul lui BekobyBebeko,acolo era lipsa licitatii de tot! Am zis ca o fi vreun primar de comuna dasta mai de soi si am bagat geana si pe siteul oficial cu licitatii.....am vazut acelasi lucru ca si Boer.Nada!
Ma gandesc ca o fi o licitatie ultra secreta sau ala cu BMW si ala cu WV au acelasi grad de cultura ca si Ciorba si habar nu au ce liciteaza.......  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Administrator Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 42 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 15/10/2007 20:27 Titlul subiectului: Un mic ajutor |
|
|
| Sa va dau o mana de ajutor. Cautati in cel mai apropiat oras de Satu Mare, care incepe cu A ..... |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 30/10/2007 18:42 Titlul subiectului: Trece luna |
|
|
Bai,nea Admin......trece frate luna si noi tot nu stim ce s-a licitat in 27-0ct.Nu-l mai gasiti pe ala cu BMW-u sa ne spuna si noua........  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 31/10/2007 18:35 Titlul subiectului: Licitatii |
|
|
Domnu Boer,sti domle ceva de licitatii sambata in Ardud?A fost Ziua Recoltei sau ceva de genu' asta? _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 31/10/2007 21:42 Titlul subiectului: |
|
|
Poate ziua revoltei No, or fi gresit si ei data, ori poate ca primariile lucreaza si in zilele libere ca sa se anuleze fara probleme rezultatul in caz ca afla cine nu trebuie de misculatiune  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
|