Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Barourile lada de gunoi a Tribunalelor

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Justitia satmareana
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 02/09/2007 20:54    Titlul subiectului: Barourile lada de gunoi a Tribunalelor Raspunde cu citat (quote)

Multi judecatori au trebuit sa dispara din magistratura pe usa din dos, ca sa nu iasa incatusati pe usa din fatza.De la CSM, de-a lungul timpului, s-a sugerat unuia si altuia, ca e mai bine sa dispara din magistratura contra unei pensii babane in cont.Fireste aceste sugestii au fost facute căci cazurile de incompetentza sau coruptie ale magistratilor vizati erau prea de notorietate....Dar cum obrazul este gros si daca legea este permisiva, de ce sa stea juzii nemernici sa-si creasca pe genunchi nepotii sau sa-si toace pensia mergand la piatza.......Ei au ales sa devina AVOCATI.Astfel Barourile din toata tzara au realizat puncte de colectare a scursurilor din justitie. Judele clujean condamnat pentru luare de mita si trafic de influntza este avocat, la fel si cel care-si arata cocoselul din dotare tuturor autostopistelor care aveau ghinion sa urce in masina lui, chiar si judele care ne-a aratat bucile goale in direct la TV si arunca cu pietre in geamuri s-a facut tot avocat....si lista ar putea continua la nesfarsit.
Nici Baroul SM vad ca nu duce lipsa de gunoi.....e plin ochi.In ultimii doi, trei ani au intrat cam tot atatia tineri stagiari cat si ....batrani magistrati.Astfel si Baroul SM a devenit un cimitir al elefantilor care nu vor sa moara dar nici pe altii sa traiasca nu-i lasa.Ultima pe lista e duduia Ghere.Dumneaiei a fost insa respinsa.........si acum da in judecata pe toata lumea.Ca si cum ar fi uitat ca datorita ei s-a declansat o greva fara precedent si cu mari scandaluri ulterioare din bucată avocatilor,satui de concurentza neloiala si traficul de influentza practicat de sotzisorul sau penal si sponsorizator de ziar ( Glasul).Scandal care in fapt a fost si picatura care a umplut paharul CSM-ului care i-a dat un Kiwi ( adica verde) din magistratura.
Eu nu inteleg de ce justitia asta oarba nu da legi prin care accesul fostilor magistrati in avocatura sa fie interzis,cand este clar ca lumina zilei ca putregaiurile vor napadii padurea si asa extrem de stricata pe alocuri a practicantilor din avocatura.Nu sunt destule specimene corupte printre avocati,mai trebuie sa se ingroase randurile nemernicilor si cu alde tanti Ghere,Begheu& Co........Ce rost a avut excluderea din magistratura a astora daca in continuare ei pun presiune pe justitie si se manifesta si mai venal ca atunci cand erau juzi.Degeaba incearca CSM-ul sa cladeasca o institutie bazata pe tineri cinstiti, daca acestia sunt corupti putin cate putin de "fosti" colegi.Din cele auzite de mine cel putin, se pare ca la Tribunalul SM ( asta incluzand si Judecatoria si Parchetul) "fostii" servesc cafele in fostele lor birouri si se vantura prin cabinetele actualilor judecatori ca pe bulevard,aratand astfel tuturor "cine are puterea de a aranja lucrurile".
Chiar am auzit ca unii juzi inca mai tanjesc dupa chiolhanele cu vitzelusi,purcelusi si vinisor de buturuga, la care-i invita saptamanal duduia Ghere, si unde se manca si se bea pe saturate,gratie spiritului intreprinzator al juristului sau sot......
Iar acum apare o pretinsa ziarista care ne abureaste, cat de bazata profesional este duduia Ghere.......Eu nu cred ca duduia Ghere este incompetenta din punct de vedere al cunostintzelor juridice,dupa 18 ani in tribunale se poate sa se fi prins si ceva materie de ea.Eu cred ca in debutantul rand duduia Ghere este incompetenta din punct de vedere MORAL.
Parerea mea fratilor,pana nu dispar din peisaj alde' Ghere, nu o sa fie lege si dreptate in tzara asta cat-ii lumea !
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Justitia satmareana Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum