|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 16/01/2007 22:08 Titlul subiectului: Biroul de promovare a turismului |
|
|
Care e povestea cu Biroul tau de turism draga domnule Adam Boer. Daca tot pomeniti, dati si niste explicatii, nu lasati cititorii de forum cu ochii in soare. Poate se inspira si ziaristii de pe aici. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 17/01/2007 08:41 Titlul subiectului: |
|
|
Darag LadyM, iarasi te legi de mine... poate am fost eu nepoliticos si nu te-am invitat pana acuma la o cafea. Regret greseala si cu ocazia asta te invit la o cafea... hai sa gasim un loc si o ora conveniabila pentru amandoi.
Cu ocazia asta pot sa-ti arat si Biroul de Promovare Turistica, desi nu este vorba de biroul meu Am zis eu ca azi suntem absolut desincronizati.
Biroul propriu zis este al orasului, iar proiectul este implementat in comun de Societatea Carpatina Ardeleana si primaria municipiului Satu Mare. Era vorba ca se alatura si Consiliul Judetean, dar domul Szabo nu agreaza idea. Vedeti, exista si preocupari comune ale GNV si domnul Szabo Pe acest subiect sunteti sublim sinconizati cu Pista al vostru...
Personal nu am nici o contributie la acest proiect - admir numai entuziasmul celor care au facut si le dau sprijin moral si financiar. Handicapul biroului este ca desi se afla pe strada Stefan cel Mare, nu are acces de pe strada, si se afla in fundul unui gang care are spre strada o poarta mereu inchisa. Un astfel de birou ar necesită sa fie vizibil ca sa fie gasit cu usurinta de turistii care sosesc in oras.
Biroul este elegant amenajat, este dotat cu tot ce trebuie, inclusiv pliante in mai multe limbi despre hoteluri si obiective turistice din judet. Exista acolo si un personal bine instruit care poate sa si indruma turistii.
Poate te deranjeaza aspectul etnic al proiectului, desi SCA nu este un ONG infiintat pe criterii etnice. Daca majoritatea membrilor sai sunt de etnie maghiara, asta nu inseama ca are portile inchise pentru alte etnii. Deci draga LadyM, te rog sa te lepezi (daca poti) de obsesia ta de a vede inalta tradare peste tot unde un maghiar face ceva si sa mergem impreuna sa vezi despre ce este vorba.
Cetateni nesimtiti sunt peste tot si in toate grupurile etnice, indiferent daca sunt ele majoritate sau minoritare. Chiar si intre germani sunt nesimtiti. Este o trasatura etnia unui om, dar nu si un criteriu pe baza cariua poti aprecia valoarea lui. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 19/01/2007 17:36 Titlul subiectului: |
|
|
| adam.boer a scris: | | Biroul propriu zis este al orasului, iar proiectul este implementat in comun de Societatea Carpatina Ardeleana si primaria municipiului Satu Mare.Biroul este frumos amenajat, este dotat cu tot ce trebuie, inclusiv pliante in mai numeroase limbi despre hoteluri si obiective turistice din judet. Exista acolo si un personal bine instruit care poate sa si indruma turistii. |
Domnule Boer, daca intrebam satmarenii despre acest birou, pe cat pariem ca habar nu au despre existenta lui. Iar pliantele, spune-mi si mie, cite sint actualizate? _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 19/01/2007 17:56 Titlul subiectului: |
|
|
Stimate(a?) Spanac,
nu trebuie sa intrebati pe nimeni, sunt cazuri in care nici eu nu gasesc biroul dintr-odata.
m-ati citat, dar cum se poate ca nu ati citit si alineatul precedent: "Handicapul biroului este ca desi se afla pe strada Stefan cel Mare, nu are acces de pe strada, si se afla in fundul unui gang care are spre strada o poarta mereu inchisa. Un astfel de birou ar necesită sa fie vizibil ca sa fie gasit cu usurinta de turistii care sosesc in oras."
De ce e totusi acolo acest birou? Pentru ca acest loc a fost ales ca si locatie de catre primarie. Era vorba ca poarta spre strada se va desfiinta si se va amenaja gangul. Nu trebuie sa va zic ca nimic nu s-a facut pana acuma.
Ce sa va mai zic? SCA a amenajat biroul acolo unde a primit locatia si cat si-a permis din banii disponibili - o mare parte din sponzorizari private - desi conform contractului de colaborare cu primaria, primaria trebuia sa finanteze amenajarea biroului. SCA asigura doar personalul. Tot municipiul ar trebui sa plateasca pentru a face propaganda biroului.
Mai mult nu pot sa va zic, intrebati si daca pot va raspund. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 19/01/2007 18:45 Titlul subiectului: |
|
|
Care este rolul acestui birou daca sediul lui este in "fundul curtii"? Va spun eu: a fost o alta afacere sub sigla tulipanului, care trebuia musai promovata. Citi dintre angajatii biroului sint romani? Si de ce, daca tot e ascuns, nu s-a asteptat pina s-a gasit un sediu potrivit? Intreb asta convins ca un birou de promovare turistica ar trebui, logic, sa sara in ochii oamenilor, nu sa fie nevoie de busola sau informatii de la UDMR pentru a da de el. _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 19/01/2007 18:54 Titlul subiectului: In sfarsit |
|
|
Domnu' Boer in sfarsit Societatea Carpatina Ardeleana se prescurteaza SCA!Spun asta deoarece pana sa caut siteul acestei societati credeam ca ia se numeste Societatea Carpatina Ardeleana EKE!
Si inca ceva poarta cladirii unde are sediul Biroul de Informare Turistica ,nu cred ca se va darama! Este cladire istorica! Nu ar fi nici elegant nici " conservativ"! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 19/01/2007 19:23 Titlul subiectului: |
|
|
Biroul nu are angajati, SCA are o angajata care se ocupa de acest birou. Mai bine zis s-ar ocupa daca ar fi cu cine :( Aceasta angajata este de etnie maghiara si primeste salarul din fondurile societatii.
Daca va referiti la "afacere" in sensul de "a face" ceva, intr-adevar s-a facut acolo mult din bani putini.
Parerea mea sincera este ca acest birou, acolo in fundul curtii nu are nici un sens.
In alta ordine de idei, fiecare oras (mic sau mare) la vest de Romania, dar poate si unele din Romania au astfel de birouri de promovare turistica intretinute intr-un fel sau altul de administratia locala.
Afacerea mea in cazul acestui birou a fost de a face o donatie pentru SCA ;) Va intrebati de ce am sprijinit idea daca stiu ca nu este locul potrivit? Logica este ca o data facut acest birou, cineva se va gandi poate sa-l mute intr-un loc mai bun Mai bine sa faci ceva posibil decat nimic.
Exact aceasta logica am urmarit si in cazul terenurilor de joaca, numai ca acolo am reusit sa extind aproximativ pana la dispoziția ideala posibilitatile Si va zic ca nu era deloc usor. Poate altii se dau batuti mai repede. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|