| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 04/04/2008 19:09 Titlul subiectului: Bravo Adam Boer |
|
|
Chiar daca pana la urma candidatura lui Boer din componentă FDG,pentru fotoliu de primar a fost ,asa cum anticipam acu mai bine de o luna,un mare VAX,trebiuie sa remarcam si sa aprecim intentziile si perseverentza acestui om!
In mod sigur nu are posibilitatea de a face fatza unei clase de politicieni idiotzi,venali si imbuibatzi,deoarece principiile care-l calauzesc pe acest om sunt unele mai curate decat malversatziunile si jocurile de culise.Desi poate s-a suparat atunci cand am zis ca e prea naiv pentru un asemenea joc politic,acum cred ca reuseste sa intzeleaga ca naivitatea nu e neaparat sinonima cu prostia cat mai mult cu buna credintza.
Chiar daca vrea sa se dea tare si neinfluentzat de decizia cacanarilor din FDG,eu stiu ca Boer nu a fost extrem de incantat de decizia conducerii FDG!Si in adancul sufletului sau isi recunoaste infrangerea,fapt care il doare!
Tocmai de aceea doresc" sa-l iau in aparare " acum,cand e jos,si va invit si pe voi colegi forumisti sa facetzi acest gest,deoarece consider ca omu' chiar merita!
PS Domnu Boer,lasatzi candidaturile........independente sau de alta factura! Lasatzi sondajele!Nu avetzi nici o sansa......acest lucru nu este o rautate gratuita ci cruda realitate!Sunt ferm convins ca putetzi sa ajutatzi orasul si altfel decat sa devenitzi un godacel care voteaza teleghidat de la centru! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 04/04/2008 19:32 Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Trasnea ! la cate feluri de varza ai facut din Boer , ce sa zic elegant din partea ta , dar omul asta-i atat de incapatinat ca pereche n-are ... iar tu, eu il credem naiv ! Hai lasa ca nu demult mi-am dat seama ca nu-i asa de naiv cum pare sau vrea sa para ! Oricum zice ca pe listele UDMR nu ar candida ... da oare ii vor propune ?! are destui amici acolo ... dar vorba vine ... prietenii la necesitate se cunosc ! NU ?!
Eu stiu si te respect mult pt. asta , tu intodeauna esti de partea oamenilor care sunt la pamant si niciodata n-ai lovi intr-un asemenea om vorba vine , nici chiar tzigan sa fie ! Cu riscul sa ma repet te admir mult pt. asta ! Si doresc sa nu te schimbi , sa ramai tot asa ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: 04/04/2008 22:01 Titlul subiectului: |
|
|
no comment... subscriu titlului topicului, da' tot nu-i perfect...
pe cind rezultatele multpromisului sondaj?  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
http://rebel-sm.blogspot.com/
Opriti planeta!!! vreau sa cobor... |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 163
|
Trimis: 04/04/2008 22:24 Titlul subiectului: |
|
|
Nu-s deloc de acord cu gandirea ca Boer nu are rost sa candideze.
Cum nu are rost?!!!!!!!!!!
vede lumea si un alt tip de candidat...
cred si sper corect si priceput...
eu cred ca poate castiga numai daca demonstreaza ca e corect,ca de stiut cred stie cel mai mult.Nu zic asta doar asa,vreau sa va intreb cine e mai pregatit si interesat ca el?
plus ca daca nu iese primar iese consilier,nu vad de ce nu ar candida,sa-i lasam tot pe banditii astia de acu sa-si faca mendrele?!
trebe sa apara si politicieni adevarati... |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 04/04/2008 23:41 Titlul subiectului: |
|
|
Domnule Trãsnea,
gestul dumneavoastrã mi-a pãrut destul de bine, mulþumesc!
Am pierdut doar o bãtãlie, dar nu ºi rãzboiul... Acuma am înþeles ºi sensul în care aþi întrebuinÈ›at cuvântul naiv ºi e OK aºa. La vârsta mea nu se mai schimbã omul atât de uºor...
Sondajul nu-l mai pot lãsa pentru cã s-a plãtit ºi s-a fãcut deja. Merge mai greu prelucrarea rezultatelor pentru cã e vremea sondajelor. Deocamdatã am numai rezulate preliminare, nevalidate, dar sper ca pânã luni-marþi sã am ºi cele finale.
Ce aºi putea sã mai fac ar fi sã nu le public. La asta v-aþi gândit? _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 04/04/2008 23:48 Titlul subiectului: |
|
|
@adriana
nu mi s-a propus loc pe lista UDMR, ba din contrã, mi s-a trimis vorbã sã nici nu încerc În altã ordine de idei eu am zis încã anul trecut la o ºedinþã FDG cã eu nu o sã mã înscriu în UDMR ca sã devin consilier "FDG". Dacã vroiam, mã înscriam în UDMR direct, ºi nu prin FDG. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 05/04/2008 08:19 Titlul subiectului: Recte |
|
|
@Adriana
Itzi multzumesc pentru aprecieri.Nu am nimic cu tziganii,era doar o gluma legata de bancul tau.
@rebel
Nimeni nu-i perfect.......
@Junioru
Ziceai(citez):" nu-s deloc de acord cu gandirea ca Boer nu are....".Tinere tu in general nu esti de acord cu gandirea........
@Claudio
In urma ultimelor evenimente de la locul de munca al candidatului PD-L ,io nu as fi asa sigur de egalitatea de care vorbeai.....Pensionarii au fost deja pacalitzi de PNL......cu marirea pensiilor!
@Boer
Ma gandesc ca e doar o batalie......insa stitzi ca asta e razboiul de 100 de ani? _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 05/04/2008 08:43 Titlul subiectului: |
|
|
ce evenimente?
stef nu va scoate rezultatul organizatiei, sa nu mai vorbim de media pe tara... mai mult ca sigur ca nici ardelean... problema mea e ca diferenta merge la ghiulea... ma tot uit la concetatenii mei, dar nu-i vad chiar atit de idioti... sau ar necesită sa-mi fac un control la ochi?  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 05/04/2008 20:25 Titlul subiectului: |
|
|
d-nule Boer , iar n-ati inteles bine . Intrebarea mea era retorica "oare ii vor propune ?" ca eram sigura ca nu va vor propune nimic ! Au ei îndeajuns scandal acolo intre 2 tabere ... nu mai vor ei sa existe si o a 3-a tabara , prin prezenta dvs.
Si nu va spune nimic faptul ca , majoritatea colegilor dvs. ma refer la cei din FDG numai ca sa tina cu dintii de tărie se preteaza la asa aliante ? Vezi familia Leitner , dar si altii... deci nici in FDG nu gasim oameni cinstiti ! Si-atunci nu-i totuna din ce partid faceti parte ? FDG sau UDMR s-au PL indiferent care ... peste tot este la fel ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 05/04/2008 23:54 Titlul subiectului: |
|
|
trasnea
te-am scris cu t mic pentru ca esti si tu ,,mic"...
cred ca tu nu esti de acord cu gandirea celor ce nu prea gandesc ca tine,
si rapid si faci crize si dai cu jigniri si arogante cat te poate duce gandirea ta profunda...
asa tata...sa nu candideze Boer ca sigur vom avea de castigat...
buna gandire...
azi maine poate ne si zici unul mai serios...sa ne punem si noi pe ,,gandit"...
tare astept sa-l vad...
chiar vorbesc serios,eu vad unul destul de bun dar nu stiu cat de bun e cu adevarat.
poate-mi zici tu pe careva,ca eu si asa nu am cu ce analiza... |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 06/04/2008 00:03 Titlul subiectului: |
|
|
Dragă Adriana,
îţi dau acuma perfectă dreptate, asta este situaţia, din păcate. În FDG am însă şanse reale de a transforma ceva pentru că este o organizaţie mică, cu structuri simple. Dacă nu va ieşi experimentul, am şi o altă opţiune. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 06/04/2008 00:24 Titlul subiectului: |
|
|
Trasnea
Daca vrei sa schimbi ceva in bine de la cei ce intra pe acest forum
poate ar fi mai productiv sa nu-i jignesti,nu e doar cazul meu,ca altfel
nu schimbi in bine ci in rau,daca vrei sa critici se poate si civilizat, daca faci asa chiar ca nu-ti realizezi scopul.
Asta daca accepti un sfat de la cineva care nu-ti vrea decat binele. |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 06/04/2008 07:27 Titlul subiectului: |
|
|
juniorule you have an obsession... ori esti prea sensibil ori paranoic... pe mine, sincer, ai inceput sa ma plictisesti... _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 06/04/2008 23:28 Titlul subiectului: |
|
|
Rebel
vad ca esti un fel de ,,lingau" al lui MARELE trasnea...
mai unita-te prin dictionar sa vezi ce e paranoia ca esti pe langa...
tu esti relaxat ca inca nu am vazut sa te jigneasca trasnel dar poate se razgandeste si devii si tu tinta tampeniilor lui si o sa zic si io de tine cand vei replica ca esti plictisitor,sensibil si paranoic poate...
poate-s prea sensibil pentru ca vreau sa primesc respectul pe care-l ofer...si pe altii i-a jignit trasnel,si ei is paranoici si sensibili?...cat despre paranoia vorbeste cu trasnel ca stie el de ce si-a dat numele asta...
nu stiu cum de nu te plictiseste stilul ordinar de scris al lui trasnel,iti place porcaria se pare,is curios sa vad cum o sa-ti placa cand o sa-ti toarne tie in cap o galeata de laturi.........................
se pare ca trasnea nu raspunde, ca si-o facut o trupa buna aici care sa-i apere ,,imaginea de om ce se lupta pentru popor..."
daca stric ,,jocurile" pot sa ma retrag,nu e nicio problema,daca asa e forumul asta ca trasnea isi poate permite orice si nu are dreptul sa se apere cel facut troaca de porci imi si pare rau ca-mi pierd timpul p-aici...
trasnea
chiar vorbesc destul de serios,daca vrei sa vorbim civilizat eu raman,daca nu mai bine ma retrag,daca tu crezi ca jignindu-ma ma ajuti cu ceva sau ajuti politica satmareana cat de cat,in privinta mea te inseli. |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 07/04/2008 06:30 Titlul subiectului: |
|
|
ceea ce era de demonstrat... cine nu-i cu noi e impotriva noastra... doar tot ce se naste din pisica, soareci maninca... cum de nu te-a luat taticu' in politie? ca doar ai potential...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 07/04/2008 09:53 Titlul subiectului: Idiot |
|
|
@Rebel
Subscriu......  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 07/04/2008 10:08 Titlul subiectului: |
|
|
Domnule Trăsnea, Rebel,
lăsaţi juniorul în pace, are chiar intenţii bune. Combateţi mai bine pe mine, sau problemele noastre reale. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 07/04/2008 19:55 Titlul subiectului: |
|
|
Aici chiar suntem de acord d-nule Boer , Juniorul chiar are intentii bune si nimeni nu spune ca n-ar avea si asta asa si este , problema este cum le spune , aici sunt sensibili Trasnea si Rebel , l-au simtit pe Junior din întâia si il tot critica ! Iar Junior le raspunde ! Dvs. ar trebui sa stiti cel mai bine cum este sa fii incoltit aici pe forum de Trasnea. Eu sunt actor pe margine , insa Junior prea le pune la inima , este un tanar sensibil si se infierbanta repede- ceea ce Trasnea si Rebel abia asteapta ! Asta am observat eu. Tot incerc sa-l linistesc pe Junior da nu se lasa ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 07/04/2008 19:57 Titlul subiectului: |
|
|
lasa Adriana, ca tot ce nu-l omoara-l intareste...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 08/04/2008 00:17 Titlul subiectului: |
|
|
Rebel
cat de sigur esti ca ma intareste?
vezi ca nu prea cred...
is destul de sensibil si cred ca ma retrag ca deja am destul stres. |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 08/04/2008 00:22 Titlul subiectului: |
|
|
Adriana
ba cred ca ma las de tot,ma refer aici pe forum,si Ilyes pe care-l critic si pe siteul lui are mai mult respect fata de mine si vreau sa-ti zic ca nu am ca aspiratii in viata sa am conflicte cu unii oameni...
mai bine imi cheltui vitalitatea cu ce e de facut si cum in oras si in tara asta.
daca tu crezi ca cei doi is seriosi daca asta vreau tot sa ne contram si sa ne jignim eu nu-s deloc de parerea ta. |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 08/04/2008 00:24 Titlul subiectului: |
|
|
rebel
din noroc sau nu is dintr-o famile de intelectuali,inclusiv fratele meu
asa ca n-ai nimerit-o la faza cu politia,nu stiu din ce familie esti tu dar cu siguranta nu oameni la locul lor... |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 08/04/2008 06:44 Titlul subiectului: Familii |
|
|
"Pazeste-tzi familia" a zis Lenin........Desi multa vreme s-a crezut ca e un slogan doctrinar ,mai tarziu s-a demonstrat ca in fapt era un joc soldatzesc.....cei care nu erau atentzi si stateau cu picioarele cracanate ,aveau ocazia sa primeasca un bobarnac in coa..ie,de la camarazii lor!
Asa ca Junioare,lasa familiile altora in pace! In caz ca contrar s-ar putea sa citesti niste lucruri extrem interesante despre familia ta,proprie si personala....io zic ca cel putzin pentru un penis al familiei tale chestiunea va fi foarte delicata!Capisci! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 08/04/2008 08:56 Titlul subiectului: |
|
|
Stimate domnule Trăsnea, Rebel
cel puţin pe mine m-au întărit "loviturile" încasate aici pe forum: m-au făcut să-mi ordonez ideile, să-mi stăpânesc reacţiile şi să-mi finisez, ba chiar să-mi reformulez în unele locuri, opiniile. Să lăsăm o vreme în pace juniorul, să ne întoarcem la problemele publice stringente, să-i lăsăm timp ca să prelucreze replicile. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 08/04/2008 13:19 Titlul subiectului: |
|
|
da domnule Boer, dar nu ne lasa el...
ma distreaza limitele lui. cind fac o gluma, musai s-o repete, cind ma iau de familia lui, hop si el de a mea... pina acum i-am gasit o singura calitate, probabil cumplit de apreciata in mediul bancar: nu-i place sa ramina dator. eu pun comportamentul lui pe seama rasfatului de acasa, pe care il asteapta si de la restul lumii... bad luck, viata este dura, si cum te prinde... in plus aroganta si lipsa de maleabilitate ma irita. faptul ca ceilalti nu stau drepti si nu-l aproba la absolut orice ineptie debiteaza, il irita pe el. deci intr-un fel ne completam (iritam) reciproc... mie-mi convine pentru ca asa nu ma plictisesc... desi e atit de previzibil ca imi ia toata distractia... nu eu sint cel ce se consuma...
PS: vin dintr-un mediu unde aducerile aminte la familia mea au fost atit de dese incit sint imun. ma intereseaza ce cred eu despre ei si ei despre mine, nu ce spune plodul sefului de cadre din politie despre ei. _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 08/04/2008 22:47 Titlul subiectului: |
|
|
trasnea
vezi ca ai un pic de lapsus,Rebel s-o luat de familia mea si tu ai subscris....
tare in varsta trebe sa fii daca nu ti-ai amintit...
hahahaha esti de ras hahahhaha ...
oi fi tu vechi sau nou securist dar tu habar nu ai de familia mea doar ai halucinatii...
de mine poti sa scrii absolut orice dar in mod civilizat dar daca te iei de familia mea inseamna ca esti mai jos decat credeam...
ps.in caz ca nu ai aflat tatal meu nu e deloc marele politist satmarean si nume... |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 08/04/2008 22:52 Titlul subiectului: |
|
|
Adam
vezi nu cumva sa fie asta un fel de dresare a lui trasnel care oricum mai are mult pana sa aiba un pic de bun simt,
mi se pare ca el iti da de cateva ori cu zbiciul si dupa aia-ti da un zaharel ca dresarea...
vezi ca asa oameni is de evitat... |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 08/04/2008 23:03 Titlul subiectului: |
|
|
Rebel
tu nu vrei sa intelegi sau ce e?
cum eu nu te las?
eu scriu o opinie si-s si atacat,cand ma apar eu nu las pe altii...
nu stiu de e rasfat sau ce o fi dar eu cred ca am dreptul sa primesc respectul pe care-l ofer,nu cred ca te-am jignit cu ceva cand tu ti-ai exprimat o opinie,nu cred ca poate fi vorba de aroganta din componentă mea,poate din partea altora...
pe mine ma irita modul cum is tratate opiniile mele,daca-s criticat in mod civilizat nu ca in satra de tigani cum se intampla,eu n-as raspunde.
cand discut cu Adriana de ce se baga altii sa bage zazanie?cu Adriana de ce nu-s deloc cum ma acuzi tu?
te cred ca-ti place sa faci pe desteptul si nu te consumi, iti place la nebunie sa aduci ofense,vezi ca poate ai ceva probleme cu cararcterul...mai lasa si de la tine,ca eu am iertat destul.
tu chiar nu vezi situatia adevarata?...
ps.nici nu l-am vazut vreodata pe acel sef de politie,nici ruda nu-mi e d-apoi din familia mea... |
|
| Sus |
|
 |
|