| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 14/12/2008 23:35 Titlul subiectului: Bush la Bagdad |
|
|
Aflat intr-o visita inopinanta la Bagdad,Bush a simtit ca un fulger foarte aproximativ de cap,ce inseamna sa fi american si la Bagdad.In însușire de presedinte a primit cu mult fair play cei doi pantofi de culoare neagra,nr44 barbatesti care lansati in directia capului doar prin interventia inspirata a lui Maleki,care in doua rinduri si-a ridicat mina pentru a ricosa efectele diplomatice nefaste care le-ar putea provoca impactul celor doua corpuri brute cu capul celuia ce este inca presedintele SUA.Zimbind foarte diplomatic,dupa aterizarea celor doua corpuri la pamant Bush i-a invitat pe restul ziaristilor sa ia loc.Cine este fericitul posesor a mult prea rivnitilor pantofi,este un tinar ziarist care a simtit pe pielea lui ce inseamna prezenta trupelor americane in tara lui.Desi este descris ca o fire extrem de linistita,s-a emis teoria unei posibile achitari de datorii.Asta si-a adus aminte cum a fost rapit de o patrula americana si tratat...ce om rachiunos cu atita brutalitate.Acum cum accidentul diplomatic s-a aplanat,ramane speranta ca tinarul inspirat sa aiba parte de un proces cit se poate de corect.Au mai ramas,pantofii,care acum sint foarte cautati,iar pe net sa afla deja citiva cumparatori posibili.Asta pina dupa proces, Iar Bush,la sfirsitul mandatului de o amintire de neuitat.Vedeti...asa sint arabii,inventivi,cind nu au altceva la indemina recurg la imaginatie.  |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 15/12/2008 21:58 Titlul subiectului: |
|
|
A la una,a la due , a la tre...prima oferta pentru pantofi este deja facuta.Un milion de riyali saudi. |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 16/12/2008 14:26 Titlul subiectului: |
|
|
Este amuzanta povestea asta a pantofului care a carui valoare a ajuns la un milion $. Ce impact economic va avea in omenirea modei acest incident diplomatic,inca nu se stie cu certitudine.Se aud doar niste zvonuri despre niste designeri francezi incearca sa intre in Iraq.O linie de pantofi barbatesti 44,cu siguranta vor fi de nelipsiti din garderoba barbateasca,.Dar oare ce spune Bush acum?Cica eu nu am inteles ce a strigat inainte de a arunca pantofii spre mine.Dar noi stim:Uite sarutul de despartire .Bineinteles aici este mare vilva,in Iraq demonstratii,pantoful a realizat de la Hruskov(daca nu ma insel),un simbol politic.Iar imaginea lui Bush va ramane atit de sinonima cu cea a pantfului,incit nu cred ca va da ochii cu cineva,fara ca acela sa isi muste buzele,crispat intr-o patologica durere de a ride.Ce sentinta il asteapta pe ziaristul irakian,care a aratat in primul rind lumii arabe si al elite sale,cit de vulnerabil este Bush,7ani de inchisoare.Dar ce importanta au 7ani,cind el deja a transformat un erou,  |
|
| Sus |
|
 |
nicu Membru

Data inscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 162
|
Trimis: 16/12/2008 15:01 Titlul subiectului: Bush |
|
|
| rodica a scris: | Este amuzanta povestea asta a pantofului care a carui valoare a ajuns la un milion $. Ce impact economic va avea in lumea modei acest incident diplomatic,inca nu se stie cu certitudine.  |
Mare curaj.. ( si amuzant in acelasi timp )... cred ca se va numi razboiul pantofilor ..oricum va fi resptectat in inchisoare ( daca va face in tzara lui )...cred ca pe viitor se va intra numai in ciorapi la conferintza de presa  |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 17/12/2008 14:23 Titlul subiectului: |
|
|
| exact,dar de unde stii?Primele zvonuri cica,nu vor intra ziaristii numai in dresuri la conferintele de presa.Intr-o caricatura,Bush se uita ingrijorat la pantofii ziaristilor din inițialul rind.Unul purta niste pantofi caraghiosi de mari.Ingrijorat,nu putea sa isi ridice privirile de la el. |
|
| Sus |
|
 |
nicu Membru

|
Trimis: 17/12/2008 14:52 Titlul subiectului: gluma |
|
|
| rodica a scris: | | exact,dar de unde stii?Primele zvonuri cica,nu vor intra ziaristii numai in ciorapi la conferintele de presa.. |
Am glumit..ar fi caraghios sa fi fara pantofi la conferintza de presa..mai ales ca, nu este igienic ...in fine il poate lovi cu orice..daca se vrea..omul ete inventiv..nu cred ca se va ajunge sa stai in pielea goala..si cu miinile in buzunar ... |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 18/12/2008 00:42 Titlul subiectului: |
|
|
:lol:eu vorbeam serios.Chiar ca erau niste glume pe aceasta tema.Sint si niste jocuri pe net. |
|
| Sus |
|
 |
nicu Membru

|
Trimis: 18/12/2008 15:21 Titlul subiectului: Banc....ptr Rodica |
|
|
Intr-o zi, un iepuras merge la magazin de pantofi si intreaba:
- Aveti pantofi de aur?
- Nu.
A doua zi, iar vine iepurasul si intreaba:
- Aveti pantofi de aur?
- Nu.
A treia zi, la fel...
Pentru cea de a patra zi, patronul a facut rost de niste pantofi de aur....
Apare iepurasul si intreaba:
- Aveti pantofi de aur?
- Da, iepurasule, avem!
- Bine, atunci dati-mi si mie o pereche de papuci de casa!... |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 20/12/2008 13:10 Titlul subiectului: |