Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cadouri luxoase pentru profesori

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 01/08/2007 19:56    Titlul subiectului: Cadouri luxoase pentru profesori Raspunde cu citat (quote)

Vremurile buchetului de flori se pare ca au apus definitiv.Pe vremea mea cu un buchet de trei garoafe ( doi lei ,firu la Florarie+feriga gratis) o imbunai pe tovarasa diriginta un trimestru intreg.Cu un bughet de trandafiri ( cinci lei ,firu,fara feriga,doar tepi bonus) scapai de practica in agricultura.Se mai dadea cate un Kent ( cine avea posibilitati) sa scape de ora de sport,sa motiveze niste absentze.Cea mai mare spaga pe care o cunosc a fost o damigeana de vin ( rosu) cu care tatal unei colege l-a "mituit" pe profu de desen tehnic unde gagica parea ca ramane corigenta.
Daca diriga ar fi cerut o masina de spalat Albalux sau o roata de cascaval Penteleu.....cred ca am fi ras toata clasa o ora si mai bine.

Profesori cu salarii de mizerie sunt nevoiti ca pe langa 5 lei ora de dirigentie sa sugereze un cadou "bisect"( odata la patru ani) lasand profesionalismul si jena la o parte ca doar e democratie..........Elevii care vad zilnic cum parintii lor dau spaga,elevii care aud zilnic de nelipsita mita,nu pot decat sa se adapteze ......in consecintza la orele de educatie civica sau dirigentie invata ce si cat sa....dea.Si uite asa ne formamam tanara generatie.......sub sloganul "Si tu poti devenii oligarh......da mita de mic!"

Un alt subiect demn de investigat ar fi mita la nivelul facultatilor private din Satmar.Din lipsa de timp am omis sa scriu in vara ,in perioada de examene care sunt tarifele celor de la Goldis.Cu 50 de euro ai sase asigurat,un 8 sau 9 doar de la 100 de eur.Sunt si profi de gasca care strang prin asistenti sume mai mici de la toata grupa.....Astfel se creaza chiar si "caritasuri tiganesti" intre studenti.....Acum ca vin restsntele poate infiltreaza GNV un jurnalist printre studenti si ne da un produs cu lista de preturi si gama de note......
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum