|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 02/05/2007 06:16 Titlul subiectului: Calduroase multumiri |
|
|
Abia a trecut 1 MAI si unii dintre noi si-au amintit cu mai multa( sau mai putina) nostalgie de vremurile dinainte de Revolutie,cand sarbatoream in stil proletar cu mici,bere si salata optional.Probabil si conducerea Apaserv a vrut sa ne trimita in trecut ,poate unul mult mai indepartat ,actionand sub imboldul sloganului "noi muncim, nu gandim",baietii harnici de la Apaserv au inceput sa lucreze mai devreme la reteaua de apa ,astfel ieri in jurul orelor 22.00 ,apa de la robinete era un amestec vascos de rugina si namol.Incercand sa-mi aduc aminte de limbajul de lemn întrebuințat in Epoca de Aur ,doresc cu acest prilej sa le aduc calduroase multumiri celor de la Apaserv ,care dorind sa indeplineasca sarcinile trasate de maretii lor conducatori si de a realiza planul cincinal, in juma de ora,ne-au oferit deosebita placere,noua, celor care tocmai ne-am intors transpirati si murdari din minivacantza de 1Mai ,mareata posibilitate de a face baie in lighean cu ...apa minerala.Sau celor care nu au reusit sa mearga in minivacanta, sa sesimta ca la Spa imbaidu-se in ape cu mult fier si mai ales namol.
Traiasca si infloreasca oamenii muncii de la Apaserv,in frunte cu maretii lor conducatori, care cu cinste si pricepere sa ne conduca, pe noi cai de civilizatie si progres,pentru propasirea ( sau prabusirea) maretei noastre urbe.Tot inainte ......ca inainte era mai bine! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 02/05/2007 22:12 Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 03/05/2007 07:49 Titlul subiectului: |
|
|
Abia a trecut 1 MAI si unii dintre noi si-au amintit cu mai multa( sau mai putina) nostalgie de vremurile dinainte de Revolutie,cand sarbatoream in stil proletar cu mici,bere si salata optional.
R : Nici o problema , putei sa mergi sa mananci mici si sa bei bere cu geoana si vanghelie , eventual sa te imbraci de furnicuta sau greier si sa urli la comanda . _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 03/05/2007 18:44 Titlul subiectului: Furnicutza |
|
|
portos cu tot respectu,da cred ca poti si tu sa deduci ca nu am moaca de furnicutza electorala......Cu geaoana si marean nu am nici o treaba.......de urlat as fi urlat....... la ei si din proprie convingere,da erau prea multi in care deja urla micu' si mai ales berea..... _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|