|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 22/06/2007 20:15 Titlul subiectului: Canal incompatibil |
|
|
Inca din primavara pe drumul Careiului in dreptul Kaufland se gaseste o gura de canal nereparata care incurca circulatia si prezinta un risc major de accidente.
Pe langa faptul ca este idiot semnalizata,restrictia de 30 si semnul "drum in lucru" fiind aplicate cu cativa centimetrii inaintea obstacolului ,iar semnalizarea de prioritate pentru circulatia din sens opus nu cred ca are ce cauta pe un drum cu doua benzi pe acelasi sens.....nu stiu daca o sa trebuiasca sa treaca si vara pentru ca onorabilii consilieri municipali,profund compatibilizati si in manageri RAC sa inteleaga ca de fapt prin cumul de functii nu se face doar un cumul salarial ci si unul de ....responsabilitati.Cred ca nu este necesar sa se faca neaparat o sedintza de consiliu pentru a aduce doua roabe de asfalt si a rezolva problema......De asemeni nu ar fi rau ca si politia rutiera sa-l "pandeasca"pe administratorul drumului cu o contraventie.Ba chiar si vicele Viorila poate trece prin zona.... _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|