Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Canal incompatibil

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 22/06/2007 20:15    Titlul subiectului: Canal incompatibil Raspunde cu citat (quote)

Inca din primavara pe drumul Careiului in dreptul Kaufland se gaseste o gura de canal nereparata care incurca circulatia si prezinta un risc major de accidente.
Pe langa faptul ca este idiot semnalizata,restrictia de 30 si semnul "drum in lucru" fiind aplicate cu cativa centimetrii inaintea obstacolului ,iar semnalizarea de prioritate pentru circulatia din sens opus nu cred ca are ce cauta pe un drum cu doua benzi pe acelasi sens.....nu stiu daca o sa trebuiasca sa treaca si vara pentru ca onorabilii consilieri municipali,profund compatibilizati si in manageri RAC sa inteleaga ca de fapt prin cumul de functii nu se face doar un cumul salarial ci si unul de ....responsabilitati.Cred ca nu este necesar sa se faca neaparat o sedintza de consiliu pentru a aduce doua roabe de asfalt si a rezolva problema......De asemeni nu ar fi rau ca si politia rutiera sa-l "pandeasca"pe administratorul drumului cu o contraventie.Ba chiar si vicele Viorila poate trece prin zona....
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum