Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cand, si pana cand ?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
MOROSANU
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 18/Iul/2008

MesajTrimis: 30/07/2008 19:22    Titlul subiectului: Cand, si pana cand ? Raspunde cu citat (quote)

Oare cand vom ajunge ca acei care ne conduc vor respecta legile tarii, nu vor face abuzuri ca sa traim cu totii mai bine fiind alesii nostrii ?Cred ca numai atunci cand o sa mergem cu totii la vot sa-i alegem pe cei care credem ca sant mai buni si pana la urma o sa reusim altfel tot asa o sa ne fie sau mai rau . (Patron fara pardon fata de lege)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 30/07/2008 21:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu vreau nici sa laud ,nici sa critic , am criticat destul aici pe forum , insa de data asta am de constatat un lucru, hai doua
In comparatie cu anii trecuti pot sa spun ca sunt incantata ca am scapat de TANTARI ! Asta merita apreciat si faptul ca in acest an , acum mai bine zis , nu stiu cine este persoana care s-a OCUPAT in mod direct cu coordonarea actiunii de stropit da a focut o treaba f. buna . Se stropeste in orele diminetii asa cum trebuie si nu ziua in amiaza mare cand este caldura cea mai mare si se descompune solutia si nu are efect. Acum pot iesi linistita pe strada si nu-mi intra in ochi tantarii sau tot felul de gaze... Trebuie remarcate si faptele bune ! Si acuma sincer , ma bucur ca banii nu s-au risipit pedegeaba ca altadata ! La faza asta un punct rosu pt. primarie !
Insa nu pot spune acelasi lucru de situatia de acum "milenara" din intersectia Crinu si Burdea . CATASTROFA la capitolul GROPI si ASFALT !
Aici trebuie sapat la temelie, altfel , ca de fapt de fiecare data ... daca tot carpim , cu nimic nu raminem, amanam inevitabilul. Alo Primaria pe cand reparatie capitala in aceste intersectii ? mai ales pe sensul de mers dinspre Carei spre UNIO ? Hai c-am zis ca nu critic si nu laud , da totusi am facu-o ! :-P Si pe una si pe alta desi initial n-am vrut .. ;-)

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum