Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cand vrea muschii nostrii

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 15/11/2007 18:03    Titlul subiectului: Cand vrea muschii nostrii Raspunde cu citat (quote)

In data de 31-10-2007 conform tablei agatzate la intrarea dinspre Casa Alba,lucrarile la Pasajul Pietonal Coposu,ar fi trebuit incheiate.......Eroare insa tabla a fost remazgalita in dreptul datei de finalizare a lucrarilor,cu un nou termen .Noul termen ....undeva la anu'!Ca absolut orice satmarean dornic de mai bine pentru orasul sau am dat si eu buzna in 31-10.....la inaugurare,sa ma bucur si eu alaturi de edili de noua groapa pavata din centru,sa ma minunez si eu cum se taie panglica.Dar spre bucuria molilor din sifonier a trebuit sa-mi agat resemnat balonzaiberu la loc pe umeras si sa-mi pun pantofii cu scartz la loc pe calapod......Nici acum la al treilea termen promis nu am avut parte sa-mi port tzolul festiv la o mare inaugurare.

Stateam asa si ma gandeam,de ce nu se da o lege, ca in loc de date de incepere si finalizare a lucrarilor, pe panoul de santier ( obligatoriu prin lege) sa se scrie: "CAND VREA MUSCHII NOSTRII"!Pana acum nu am vazut NICI O LUCRARE CARE SA RESPECTE TERMENUL DE FINALIZARE,atunci de ce sa tot consumam vopsea, sa poluam mediul cu solventi, sau sa punem in primejdie viatza celui care se catzara la inaltime pe panou sa tot modifice datele......Doar "CAND VREA MUSCHII NOSTRII".......ar fi mai simplu.....ca doar cand vrea muschii lor de edili sau de constructori finalizeaza lucrarile........

E chiar misto chestia asta cu "muschii nostrii".....Poate si noi cei de jos cand o sa fim chemati la vot o sa zicem ........."venim cand vrea muschii nostrii"....putem la fel de bine sa spunem si la stransul birului "platim cand vrea muschii nostrii".......Dar din pacate tot noi aia de jos suntem corecti si onesti,tot noi votam sau platim biruri fara sa ne umflam la muschi......Pacat!

Trasnea ,cititor cu muschiu' inclestat pe tastatura.
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 16/11/2007 22:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vezi sa nu-ti paralizeze muschiu :lol:
Nici nu vrea sa-mi mai aduc aminte de pasajul ala execrabil. Si ieri, cand am trecut pe acolo, eram vreo sase negriciosi in zona. Era ora 11, ziua, mancau la umbra magazinului leonardo. Daca aveam o pusca, fie si o bricheta, o foloseam :lol: As scrie aici toate injuraturile posibile, dar ma cam doare capul ...
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 16/11/2007 23:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ceea ce ai presupus ca ar fi trebuit sa fie scris...ei bine pe aici este litera de lege.Exista exact asa cum ai mentionat o tabla pe care scrie scopul proiectului,firma care executa lucrarile,perioada si orele cind se lucreaza,si bineinteles scuzele de rigoare pentru orice inconvenient produs.Da,cum ai ghicit???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum