Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

candidati la alegerile locale

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cafeneaua GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Marginean
Junior
Junior

Data inscrierii: 26/Noi/2006

MesajTrimis: 23/05/2008 00:04    Titlul subiectului: candidati la alegerile locale Raspunde cu citat (quote)

Multa lume sa plange ca nu pot intra pe forumul g.n.v. (doar ceausescu avea alergie la tehnica moderna de comunicatii, la masinile de scris si deci si de multiplicare.), daca doriti o dezbatere civilizata de idei si diferite pareri, lasati libera intrarea pe forumul gnv.L-am urmarit aseara la focus pe independentul adica pe totalul dependent financiar (il are ca sef pe ciocan,el ii da bani de pita ),valer marian-candidat la functia de presedinte al cj-lui,aproape ca mia si placut si il voi si vota daca publica in gnv :diploma de patru clase,diploma de opt clase,de douasprezece clase si cea de bacalaureat a lui ciocan gheorghe sis si calapaci de catre udmr-isti sau taurul cum il alinta certezenii.Nu ma intereseaza facultatile din ujgorod ale lui ciocan ci doar mediile generale de 4,8,12 clase si nota de la bac. daca exista.Mai doresc sa stiu ce pregatire avea govor mircea cand la angajat la gostat unchiul maier si cum sa numit iordanianul la care cu 18 mii de dolari ia vandut firma cea multi falimentara cu sediul intr-un apartament din bucuresti.Candidatul la primaria municipiului al pdsr-lui dr.coica este penibil,singurul sustinator simpatic al lui la functia de primar este mama lui soacra.Singurul medic care poate sa-l trateze cu succes pe dr. coica este dr. roca dirigintele lui de campanie.Pe listele psd apare "again end again prof. de rusa Curpas(chiar nu se poate fara el). sa aveti succes la alegerile din 2048.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 23/05/2008 06:50    Titlul subiectului: Recte la diplome Raspunde cu citat (quote)

Prietene,nu esti singurul care ar vrea sa vada diplomele lui Cioca,cred ca si el insusi ar vrea sa le vaza......Poate ca le are puse in rama,poate ca le-a "pierdut" prin vreun sertar.....Insa nu vad ce treaba are Valer Marian,care are diploma, cu diplomele lui Ciocan,care doar se pare ca are diploma?

La faza ca ti-a placut VM,sunt si eu de acord.Ca si tine si eu o sa-l votez!

Pot chiar sa comentez, ca mie mi-a placut extraordinar de mult ieri (22-05-2008)in confruntarea cu Cehi.Eram grozav de curios de aceasta confruntare,stiind ca Cehi e baiat destept si documentat ( nu ca malagambistu de Sisi),insa VM,l-a facut mat.......sah-mat.Raspunsul la intrebarea lui Cehi,privind performantele GNV,a fost extraordinar!In opinia mea desigur.Ce am vazut.....acelasi VM,documentat si calm si un Cehi,cu aere de printzesa vexata inca de la primulu schimb de replici....cand doar ridica ca un hamster juma de buza aratandu-si coltzii de rozator(poate ca nu a luat bani ca cenzor la Cereale.....poate o fi ros la sacii cu grau)**,iar la sfarsit ,un Cehi ,total debusolat,care repeta (isi insusea subliminal) toate "comparatiile" lui VM.
Recte ,pana acum VM a dovedit ca se poate bate si cu un golan (Silaghi) si cu un profesor universitar (la Goldis ,deh!).Deci poate face fata comfruntarilor cu toate categoriile sociale.

**Aluzia nu este cu totul intamplatoare,nu stiu daca acum e tardiv,insa e bine de verificat ce s-a intamplat cu cantitati insemnate de "grane",trecute la pierderi,dar si cu ce ramane pe "fundul" silozurilor,sub pragul de masura.......uneori sunt cateva tone bune care se vand preferential si fara acte de obicei unui crescator de .....animale.

Si la comentariile tale,Marginean ,cu privire la Psd sunt partial de acord,si eu le urez succesuri in alegeri!Insa sa ma ierti !Nu o sa mai comentez ca si asa m-am bagat prea mult in seama.........

PS.(asa de mult imi place sa ma bag in seama ca nu pot sa nu o mai fac putin)

Si articolul de azi cu paralela Cehi-Szabo,e bine "implementata"electoral........daca tot vorbea de performantele GNV......e bine sa stim si cat de performant poate fi o sluga!
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

Data inscrierii: 12/Dec/2007

MesajTrimis: 23/05/2008 09:28    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

te mai vede si pe tine omul... eu as vrea sa vad cite un coleg de-al lui ciocan din perioadele amintite... sau poze de la intilnirile de 10-20-30 de ani... :whistle:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 25/05/2008 08:35    Titlul subiectului: Diplome , Raspunde cu citat (quote)

Hai sa-l lasam pe McHammer pentru la toamna cand probabil va dori sa fie parlamentar. Va atrag atentia asupra celuillalt nomonalizat ( cu unchi la gostat ), asta este inginer absolvent al Universiattii Bucuresti , iata lista facultatilor acestei universitati :Facultăţi la Univ.Bucuresti
- Facultatea de Administraţie si Afaceri
- Facultatea de Biologie
- Facultatea de Chimie
- Facultatea de Drept
- Facultatea de Filosofie
- Facultatea de Fizică
- Facultatea de Geografie
- Facultatea de Geologie şi Geofizică
- Facultatea de Istorie
- Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării
- Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine
- Facultatea de Litere
- Facultatea de Matematică şi Informatică
- Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei
- Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială
- Facultatea de Ştiinţe Politice
- Facultatea de Teologie Baptistă
- Facultatea de Teologie Ortodoxă
- Facultatea de Teologie Romano-Catolică şi Asistenţă Socială
.... de unde se poate iesi inginer ?
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cafeneaua GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum