|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Marginean Junior

Data inscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: 20/05/2007 17:57 Titlul subiectului: Cartitele de la apa serv |
|
|
| La apa serv s.a. Satu mare exista o cartitare a banilor platitorilor de apa murdara ,legala; mai întocmai se fura legal, pe state de plata corecte, aprobate de catre cei care iau banii.Numarul consilierilor locali care unfla bani grei de la apa serv a ajuns la cinci: fogel(udmr),kabai(udmr),harcaci(udmr),matus(pnl),bor(pnl).Numarul directorilora ajuns la cinci:laitner(fgr),matus(pnl),sava(psdr),gyongyosi(udmr),fogel(udmr) si mai urmeaza un directoare, probabil de la pd.Mai exista un consiliu de administratie format din sapte membri care fura legal 70 de milioane de lei pe luna, o consiliera cu presa(inf zil-andreia k.), un consilier cu tv-ul local (cnstan...ici) care costa si ei cam 20 de mil pe luna. In concluzie sase directori(240 mil pe luna),cinci consilieri locali(100 de mil),sapte cons. de administratie(70 de mil) cu cei doi consilieri de imagine(20 de mil) ajungem la incredibila suma de 430 de milioane lei pe luna din buzunarul satmarenilor. Sa nu uitam ca toti acestia au telefoane mobile platite de apa serv, masini la scara; sa nu-i mumim "oligarhi satmareni ai apelor nepotabile? La ce servicii ofera apa serv s-ar putea descurcacu un sfert din ei si nu zic ca am avea apa potabila mai curata dar sigur ar fi mai ieftina. Nu doar banii din ispa se sifoneaza ci si cei din buzunarul satmareanului se fura legal cu nerusinare.Poate ține curaj justitia si protectia consumatorilor si verifica aceste cheltuieli directoriale si poate mai ieftinesc apa aceasta data de Domnul si nu facuta de aceasta conducere pluripartidica? marginean. |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 20/05/2007 20:52 Titlul subiectului: extrem |
|
|
Extrem de relevant calculul facut de dvs.......Eu nu i-as numi pe toti oligarhi ci in marea lor majoritate sunt .....grofi.....si nu orice fel de grofi....ci grofi incompatibili! Desigur si asta ar putea ancheta organele de ancheta.....insa din informatiile pe care le am se pare ca exista un PACT intre juzii satmareni si conducerea Primariei SM.Un pact incheiat atat la nivel de Tribunal cat si la indice de Judecatorie........GNV ar necesită sa investigheze la modul cel mai serios aceasta pista....foarte pe bune.
Desi doream sa fac cunoscut acest lucru la alt topic si sub alta forma am sa o fac acum. Se pare ca nimeni din redactia GNV nu a vazut cele sesizate de mine la "Cazuri si Necazuri" cu privire la acordarea audientelor de catre domnu Gelu......
Ei sa zicem ca vine de pe strada un justitiabil care vrea sa studieze dosarul Anderco si dosarul Costica,deoarece justitiabilul nu vrea sa plateasca bonusuri celor doi banditi.In acest scop justiabilul se adreseaza cu incredere la Registratura avand in vedere ca de acolo poate afla numarul dosarului dupa numele partilor.Prima surpriza ....justiabilul este intampinat de o duduie blonda si cam cracanata care vorbeste intruna la un telefon mobil ( bilingv),si care nu se atrata deloc dispusa sa se conformeze ( asa cum ar fi normal si legal) cererii facute de justiabil iar cum in cabinetul registraturii nu se gaseste ( desi ar trebui) un judecator discutiile in cotradictoriu dureaza cam 15 minute.....dupa ce fiecare parte isi utilizeaza tot arsenalul.....fireste duduia blonda are ultimul....cartus si il trimite pe justiabil la conducere........Dar justitiabilul care intamplator mai cunoaste pe unii si altii, afla pana la urma prin telefon ( in aprox o ora) numarul unuia dintre dosare.Inarmat cu multa sperantza si vitejie justitiabilul se duce glontz la Arhiva.....cerand dosarul cu pricina.Aici o duduie relativ amabila il intreaba de act de identitate si daca este parte in proces.......ooops justitiabilul nu este parte in proces...dar in fond si la urma urmei ce legatura are asta.....pai are ne explica chiar duduia arhivar.....deoarece justitiabilul ne fiind parte in proces nu are acces la dosar.....ei na!......pai dosarul nu e public?......o fi, da domnu Gelu a zis ca nu se dau la studiu dosare altei persoane decat celor parte in cauza.....asa a zis domnu Gelu ....asa se aplica....pai nu e legal zice cu obida justitiabilul....in acel dosar se gaseste o chestiune care ma afecteaza si pe mine.......arhivara ridica din umeri ca un functionar credincios sistemului.....pai atunci ma duc sa-l intreb pe domnu Gelu de ce dumnealui imi ingradeste un drept civil si constitutional.....pai justitiabilul se poate duce linistit in audienta....numai ca e o mica problema MARE....domnu Gelu nu mai acorda audientze.....Si cu asta basta ....transparentza justitiei....vax.....justitiabilul face palngere la CSM ...un alt vax..........Costica si Horica iarasi vax.....da pentru justiabil.....
Si la judecatorie este tot asa......nu se pot studia dosare in care s-au atacat hotarari de consiliu local,sau in care consiliul local este parte....nu se pot studia multe.....din prea multa transparentza ar spune unii malitiosi....
Cineva din redactia GNV imi spunea cu ceva timp in urma ca daca am informatii cu privire la anumite cazuri sa ma adresez cu incredere......Nu stiu cat de caz e asta dar eu ma adresez oricum .....cu toata increderea! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|