Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce am infaptuit in mandatul de 4 ani......

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 28/05/2008 10:35    Titlul subiectului: Ce am infaptuit in mandatul de 4 ani...... Raspunde cu citat (quote)

Baietzii de la GNV cu asta m-atzi eutanasiat! Ma incercau mari dezamagiri in ceea ce priveste aceasta campanie.......insa una ca cea traita azi nu credeam ca voi avea parte!

Prin publicarea acestui articol.......(ca nu vad nici un P,de la publicitate!!!!!!),cred ca atzi bulversat constiintza tuturor cititorilor vostrii!\
In general fiecare ziar are o categorie dedicata de cititori.Trendul GNV era unul vertical.......unul anti-Gyulea ca sa fiu mai exact,in cazul de fatza.Ceea ce atzi publicat voi astazi este nu numai pro-Gyulea,dar si global orizontal!
In opinia mea articolul cu pricina,este unul de mare exceptie,iar impactul asupra electoratului va fi major! Se va spune: "Uite ,pana si GNV il lauda pe Gyulea.o sa-l votam!" sau "Daca si GNV a ajuns sa-l laude pe Gyulea...mai bine stam acasa!"Pentru cine a gandit acest articol,chiar daca este din staful lui Gyulea,ma inclin,o treaba excelenta,impact maxim ,manipulare totala!

Ma gandeam sa scriu zilele trecute un produs intitulat "Decalogul iubirii sau orasul din toata inima" in care sa punctez 10 nemernicii ale lui Gyulea! Voiam si eu sa "lovesc" cu o zi inaintea incetarii campaniei electorale direct in constiintza publica,deoarece ultimul cuvant ramane in constiintza electorilor! Eh,a facut-o Gyulea mai repede!Bine ca nu m-am obosit,sa ma bag in seama!

Insa stau si ma intreb ,cum isi ajuta domnii Voicu D.Rusu si Mircea Govor,colegul de partid, candidatul la Primarie,Dorel Coica cu un astfel de articol?
Ba chiar stau si ma intreb,daca cei care vor vota cu Gyulea vor vota si cu Valer Marian( avand in vedere ca municipiul SM este cel mai mare "bazin" electoral)?Oare nu vor zice ca UDMR si Cehi vor fi tot atat de competentzi ca si Gyulea ,un UDMR-ist de frunte?

Baietzii de la GNV,va doresc pe viitor toate cele bune si la cat mai multe editzii!
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 28/05/2008 15:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu te oftica degeaba , asistam , vorba unui tradițional in viata , la niste blaturi teribile in zona politica . Acuma si tu ca GNV il lauda pe edilul sef , lasa ca cine stie caruia io fi dat ceva autorizatii sau ia aprobat niscaiva schimburi de terenuri sau poate l-a scutit de bilet pe autobuz .Care-i mirarea ? Eu m-am prins de la inceput ce se coace in zona , de aceea n-o sa ma duc la vot , toti sunt o apa si-un pamant , o mana spala pe alta , bizonii privesc chioras si sunt fraieriti . Cum crezi ca " marele partid pdl "nu si-a nominalizat candidat la presedentia CJ, de frica ca-i pune astia de la GNvV in ziar , ca vorbesc de bacul unora ( beny , astalas, etc, ) , de afacerile dubioase ale baietilor de pe lista , de taxele percepute si de alte aventuri siropoase cunoscute de intregul oras .S-a dovedit ca nu exista mari diferente intre hotii rosii cei galbeni , portocalii sau tulipani . Succes la vot frate , oricum iese cine trebuie .
Administrator
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 28/05/2008 16:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trasnea,
Materialul de care vorbesti este semnat de primarul Iuliu Ilyes, nu de un redactor al GNV, nu trebuie sa notezi cu P. Se deduce ca este publicitate electorala.

PS. Am sters cateva mesaje de pe forum deoarece s-a ajuns la atacuri nefondate, care depasesc limita bunului simt. Contul utilizatorului Pop Ioan, care s-a înscris pe forum în urmă cu doua zile, a fost şters. La fel si al utilizatorului Vasilica 53, care s-a inscris in ruma cu 2 saptamani. Pentru prostie si nesimtire nu exista scuze.

Am lasat pana acum toate mesajele, inclusiv cele in care se acuza fara argumente, insa cei care sar calul de acum dinainte vor fi banati.

Sa nu intelegeti ca ma refer la voi, cei care utilizati acest forum de mult timp, ci la cei care au inteles sa se foloseasca de acest spatiu doar pe perioada campaniei electorale, cand si-au facut aparitia. Nu cred ca li s-a dezvoltat simtul civic peste noapte.

Va multumesc pentru intelegere!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 29/05/2008 10:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pacat de Vasilica si Ionel , vroiau si ei sa-si spuna pasul , asa ca forumul va ramane probabil gol , sau poate se vor inmulti aplaudacii si ciutacii din zona . Pe unii nu ne-ati sters ca cica avem vechime , ce mare pacat , macar bifati-ne cu bile negre sa stim despre care-i vorba . Eu va urez succes desi cu toate eforturile depuse nu cred ca protejatii vostri vor castga alegerile la Satu Mare .
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum