| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ala bala Junior

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: 13/08/2007 19:11 Titlul subiectului: Ce fel de "Cheie" e aia de pe blocurile turn de la |
|
|
Stiu ca e ceva legat de reconstructia orasului inundat in 1970, dar sincer, pentru mine, alea nu prea aduc a cheie. Dar, ...poate are cineva o povestioara despre ele. _________________ Think outside the box .... de te lasa ... stim noi cine |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 14/08/2007 11:23 Titlul subiectului: |
|
|
Cate provocari, draga Ala bala. Chiar si eu as vrea sa stiu povestea, dar, din pacate, nu stiu nimic. Poate ne ajuta Trasnea, chiar daca nu e nascut pe aici. Vad ca a invatat mai bine decat multi satmareni istoria urbei noastre. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 14/08/2007 12:36 Titlul subiectului: Cheie? |
|
|
nu inteleg intrebarea! Da mai multe detalii despre cheia de care faci vorbire! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Ala bala Junior

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: 24/08/2007 16:23 Titlul subiectului: Cheia cu pricina |
|
|
Scuze, dar nu am mai verificat titlul mesajului dupa ce l-am postat. Apare truncat.
E vorba de cheile desenate pe marginea blocurilor turn, garsonierele de vis-a-vis de fostul IPSUIC. _________________ Think outside the box .... de te lasa ... stim noi cine |
|
| Sus |
|
 |
|