| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 04/01/2008 13:21 Titlul subiectului: Cine cumpara sticle returnabile ???? |
|
|
Au trecut sarbatorile si urmeaza curatenia de dupa ...
Ca fiecare om am cumparat si eu de sarbatori bere...Cam ciudat ca fiecare magazin de vandut ,vinde bere la sticla insa de cumparat sticlele inapoi nu mai vrea ! Asa ca m-am ales cu o gramada de sticle goale de bere si n-am ce face cu ele ! La marele Real nici macar nu se ocupa cu ambalajele goale , bine ca de vandut vand ! La Kaufland ti le ia inapoi daca in loc cumperi tot bere s-au daca faci dovada cu bonul de casa ca ai cumparat de la ei... de parca n-ar fi tot una d.p.d.v. al ambalajului. Asa ca fratilor daca vreti bere ... o luati cu tot cu sticla si va ramane amintire sticla ! Totusi pe comerciantii acestia nu-i poate obliga nimeni la nimic ?! Fac tot momentul cum ii taie capul si din nou clientul este cel care pleaca cu gustul amar in gura , ce-i mai grav pe banii proprii ! Pe vremea raposatului , macar au fost centre de recoltare a sticlelor ! Pacat si pt. asta !  _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 05/01/2008 09:20 Titlul subiectului: Sticle |
|
|
Incearca la engrosisti.......poate ai noroc.Din punctul meu de vedere problema pusa de tine are si o alta conotatzie....cea ecologica.Saptamanal ma mir cat gunoi pot sa produc.....recent am cumparat un tomberon mai mare..........Producem gunoi la greu si nimeni nu se oboseste sa-l recicleze....umplem groapa de gunoi cu materiale care se pot refolosi......Toate produsele sunt super-supra-ambalate,pana si fructele si legumele sunt ambalate mai nou in zece folii si cutii.....ma gandesc la vremurile ceausiste cand punga de un leu era obiect de bisnitza si pana si uleiul se vindea vrac........Dar cum traim in orasul lui Gyulea care abia la sfarsit de mandat a reusit sa planteze arbusti cu trunchiul gros si foarte gros.....problema ecologiei e un orizont prea indepartat.......
Aviz amatorilor de contre ( pe teme Gyulusiene)......sa nu cumva sa-mi spunetzi ca prostiile alea galbene imprastiate de Florisal prin oras (rar si foarte rar) se cheama pubele de strans gunoiul selectiv(plastic).E praf in ochi! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|