Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cine se mai focuseaza
Du-te la pagina 1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Candidati la alegerile locale din 2008
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 16/02/2008 11:10    Titlul subiectului: Cine se mai focuseaza Raspunde cu citat (quote)

Ieri a fost randul domnului Boer sa se focuseze.......insa daca nu a avut inspiratzia sa ne spuna si nou se pare ca iar a obtzinut un scor, de raiting de aceasta data, de 2%.Ceea ce nu e rau pentru o televiziune ca si Focus.....obisnuita cu 0,001.......! Daca nu am stiut (!!!!?????) nu am vazut decat costumul gri si cravata rosie ( boer a bagat la cap cum sta treaba cu cravata)........pacat.....iar ai scapat un prilej sa-tzi faci reclama coane Boer!
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

Data inscrierii: 16/Iul/2006

MesajTrimis: 16/02/2008 12:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stimate domnule Trasnea,

mii scuze cã nu am anunþat focusarea mea aici pe forum dar nu am simþit de cuviinþã sã fac reclamã la emisiunea mea aici pe forum. Nici nu mai ºtiu cum e mai bine, sã fiu sau nã nu fiu onest :-| Oricum fac, tot gãsiþi ceva de comentat :'-(

Nu înþeleg ce vreþi sã ziceþi cu " boer a bagat la cap cum sta treaba cu cravata", nu v-a plãcut culoarea?

Am emisiunea înregistratã pe DVD ºi o sã caut o soluþie tehnicã ca sã vã pun online la dispoziþie (dacã doriþi).
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 16/02/2008 12:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai ce treaba are aici onestitatea domnu Boer? Trebuia sa va facetzi reclama...nu de aia v-atzi si focusat?Sa va stie lumea.........Sau avetzi impresia ca vineri la 18 (parca) tot Satmaru sta cu geana lipita de tubu'catodic,acordat pe Focus -Pocus?

Cravata e Ok....ma asteptam sa fie verde ( doar suntetzi ecologist :lol: :lol: )........chiar aratatzi prezentabil in costumu ala .......totusi anu asta se poarta mov si ciclame la cravate.......(sau pasteluri) :lol: :lol:

PS1.Gasistzi o solutzie sa va vada si poporu',macar in reluare! (io am vazut ce era de vazut)
PS2.V-atzi temut de telefoane.........de aceea nu azti facut reclama? :lol: :lol: :lol: Nu ar trebui sa va temetzi......am sa citez din autoul dvs favorit Antoine deSaint Exubery......( acum ca atzi devenit micul printz :lol: :lol: )...."Perfectziunea este atinsa nu atunci cand nu mai e nimic de adaugat........ci atunci cand nu mai este nimic de inlaturat!"
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 16/02/2008 17:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai bine Trasnea , d-nul Boer n-a anuntat ca se focuseaza dar tu ? nu puteai sa ne anunti aici pe forum ? EI, Ei , poate totusi face ceva d-nul Boer si pune un link pe blogul sau si ne anunta si pe noi ... macar in reluare sa-l vedem.!
Da cand va aparea in GNV macar ne anunta oare si pe noi ?Ei ce ziceti d-nul Boer ? Faza cu "Nici nu mai ºtiu cum e mai bine, sã fiu sau nã nu fiu onest :-| Oricum fac, tot gãsiþi ceva de comentat :'-(" ar fi bine s-o luati ca buna , in sensul ca oricum nu veti reusi niciodata sa multumiti pe toata lumea , dar daca pe cei multi si saraci veti reusi sa-i multumiti si nu pe cei putini si bogati va puteti simti si chiar veti fi un invingator ! Dar apropo ... cine a fost comentatorul ? iubitul de discutii ? d-nul Cimerman ? sau Constantinovici ?

TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 16/02/2008 18:04    Titlul subiectului: Printre randuri Raspunde cu citat (quote)

Adriana...nu sunt ciocanitoare din Padurea Verde sa spun io cine se focuseaza...daca Boer a crezut ca mai bine tace...o fi avut el un scop.Eu mai mult decat sa-i zic cate ceva "pintre randuri" nu pot si nici nu vreau sa fac!Oricum vad ca nu prea pricepe(!)....... insa de numeroase ori m-am gandit ca nu intzelege si latura semantica si figurativa a limbii romane nefiind vorbitor de limba romana.......drept pentru care iau ca atare aceasta neintzelegere!

A vorbi celor multzi e un lucru teribil de greu ,in ciuda faptului ca la întâia vedere pare deosebit de facil,itzi trebuie exercitzii repetate de oratorie sa faci un amarastean sa te intzeleaga.........sa priceapa....dar mai ales sa accepte opinia ta!

Constantinovici era moderatorul lui Boer....adica aceiasi fatza de muratura decongelata.....acelasi sirag de "perle" si la gat si in gura fonfaita si scofalcita....aceiasi profesionalism sub-mediocru......intr-un cuvant acelasi imbecil consacrat!

Ca o paranteza in ciuda tracului extraordinar pe care l-a avut.....( cred ca si azi e constipat la cat de incordat a fost ieri :lol: :lol: :lol: )....in ciuda faptului ca vorbeste foarte greu romaneste si isi gaseste greu cuvintele.....eu zic ca Boer a fost o prezentza agreabila.....un om care denota inteligentza in ciuda nesigurantzei............ca prezentza dau nota 8.......

Despre ce a discutat domnu Boer........nu as fi asa de indulgent ca si cu prezentza...dar pentru ca azi sunt generos( si ca sa nu se planga de doua ori intr-o saptamana ca il fac varza) o sa discut alta data despre discursul electoral al lui Boer...poate atunci cand va baga si el cumva undeva inregistrarea emisiunii. :lol:

Verificatzi pm domnu Boer!
Adriana
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 16/02/2008 18:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I-mi spune si mie cineva care-i linkul ala faimos a primariei ?
Poate posteaza d-nul Boer acolo emisiunea ...
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 16/02/2008 18:20    Titlul subiectului: Care link? Raspunde cu citat (quote)

Despre ce link al Primariei vorbesti ,Adriana.......?www.satu-mare.ro.....?Ala e sitieul premiat al lui Gyulea.......nu apare Boer acolo decat ca sa intrebe la "Intrebarile dvs" sau "Reclamatzii si sugestii" ....unde fireste nu-i raspunde nici dracu! :lol: :lol: :lol:

Intreaba-l in schimb pe Junioru' ca asta e:....."Stimate domnule Cosma,multzumin pentru multiplele sfaturi,dar de la un vigilent observator si corespondent al acestui portal,ne asteptam la propuneri mai profesionist formulate........lalala....lalallalla.....hai pa....cu respect Iuliu Ilyes"Deci ,Adriana...daca apare ceva pe siteul lui Gyulus ....Junioru' e omu care stie tot! Intreaba-l........!Succes! :whistle:
Adriana
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 16/02/2008 18:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mersi Trasnea eu inca n-am vizitat niciodata seitul acesta eram si eu curioasa pt. ca se tot fac adrese si trimiteri la acel seit ... ce sa-i faci curiozitate feminina ...[ :-P
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 16/02/2008 18:25    Titlul subiectului: Blog Raspunde cu citat (quote)

Daca in schimb ,intrebi de BLOGUL lui Boer.....sincer acu nu stiu cum sa te indrum ca i-a schimbat titlul din "Cu inima si ratziune" in ceva in genul ( nu mai retzin exact)....."Mici, bere si salata optzional" sau ceva cu civil...nu mai retzin......Da intreaba-l pe Boer de data asta........! Si de aceasta data ...suces! :lol: :lol: :lol:
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 16/02/2008 22:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stimate domnule Trasnea, dragã Adriana,

mã focusez în reluare mãine (duminicã) la ora 15:00.

În altã ordine de idei mã strãduiesc sã înþeleg "latura semantica si figurativa a limbii romane", într-o oarecare mãsurã stau din aceastã cauzã aici pe forum ºi dezbat cu domnul Trasnea. Îmi place foarte mult limba românã, îmi place diversitatea ºi nuanþãrile în care poþi sã te exprimi în aceastã limbã.

Cred cã nu o sã fiþi prea surprinºi domnule Trasnea dacã o sã iau în apãrare pe domnul Constantinovici. În discuþiile "off-record" înainte ºi dupã emisiune mi-am facut despre dumnealui o pãre bunã ºi chiar nu meritã sã vorbiþi depre el în aºa fel.

M-am uitat în toatã liniºtea la DVD-ul cu emisiunea înregistratã pentru cã ºtiam cã de cãteva ori nu am gãsit cuvintele potrivite. Din fericire nu era chiar atât de fatal... m-a ajutat moderatorul ;-) Însã eu vorbesc în acest ritm în toate limbile pe care le ºtiu (poate nu o ºtiu pe nici una bine :smile: ). Chiar am observat diferenþa de ritm între cele spuse de mine ºi de moderator.
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 16/02/2008 22:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stimate domnule Trasnea,

deci sunteþi de pãrere cã titlul "Cu inimã ºi raþiune" a fost mai bunã?
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 17/02/2008 16:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Abia acuma, la ora 16:40, a inceput reluarea emisiunii de vineri!
Adriana
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 17/02/2008 17:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc , d-nule Boer de informatie ! si asta sincer !
Ascultand emisiunea i-mi dau seama (si fara sa fiu rea ) de ce se mai intampla uneori sa nu ne intelegem adica mai precis dvs. nu ma intelegeti ,iar aici nu este vorba numai despre mine . Este mult mai usor cand vorbesti cu cineva fata in fata decat asa pe forum. Nu cunoasteti subtilitatile limbii romane ..sa va dau un exemplu. Atunci cand cineva va ia un pic peste picior dvs. nu intelegeti ce vrea... sau o luati ca la carte si pe urma iese o tocanita ... scuze sunt sincera cu dvs. dar daca doriti cu adevarat sa fiti primar in SM ar trebui ca sa invatati aceste subtilitati.Poate in viata de zi cu zi cand vorbiti cu ființele va puteti da seama dar in vorbirea scrisa nu prea !
:innocent:
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

Data inscrierii: 12/Dec/2007

MesajTrimis: 17/02/2008 18:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi cer scuze ca nu ma pot abtine, dar cind citesc unele posturi imi vine in minte un banc:
Ungurul catre roman:
- o f.. pe taica-tau!
-poate pe mama...
-si pe ala!

:whistle:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 17/02/2008 19:09    Titlul subiectului: Banc Raspunde cu citat (quote)

rebel a scris:

Ungurul catre roman:
- o f.. pe taica-tau!
-poate pe mama...
-si pe ala!

:whistle:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Bai am ras juma de ora si acuma imi "rad"mainile pe taste.......se pare ca bancurile cu unguri sunt mai bune ca alea cu negrii! :lol: :lol:
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

MesajTrimis: 17/02/2008 20:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

atunci sa-ti mai dau unul:
- Ioane, zi-mi si mie cum e cu apartheidul?
- Mai Gheorghe, cum sa-ti explic... vezi tu negrul ala?
- Da...
- Atunci da-i in gura, mama lui de ungur...
Sus
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

MesajTrimis: 17/02/2008 21:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de Kosovo... :innocent:
ce? numai tu ai voie sa spui bancuri? :lol:
Sus
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 17/02/2008 23:23    Titlul subiectului: hahahha Raspunde cu citat (quote)

:lol: :lol: :lol: :lol:
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

MesajTrimis: 18/02/2008 06:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca vrei, iti traduc citeva bancuri unguresti cu romani... o sa fie mai putin subțire subiectul... :-P
PS: nu sint sovin, dar imi place un banc bun...
Sus
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 18/02/2008 19:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am postat câteva secvenþe din emisiunea FocusTV pe blogul meu.
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

MesajTrimis: 19/02/2008 13:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu v-am auzit vorbind de oferta facuta de pnl... locul 3 pe lista... :whistle:
Sus
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 19/02/2008 16:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

rebel,

nu o sã mã auzi vorbind despre detalii în acest sens. Nu confirm dar nici nu infirm ºtirea. O sã fac public în mod sigur decizia mea finalã în legãturã cu participarea mea la alegerile locale.

Pot sã comentez doar cã PNL-ul din Satu Mare are ºi a avut mulþi oameni valoroºi dar din cauza dezbinãrii nu pot momentan sã construiascã o echipã tare ºi eficientã. Dacã nu mã înºel eºti ºi tu liberal?

În general este valabilã afirmaþia cã toate partidele politice din Satu Mare au ºi oameni valoroºi. Ar necesită cumva unite toate aceste persoane care se pierd momentan în labirintele partidelor ºi organizaþiilor proprii. Încã o utopie? ;)
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

MesajTrimis: 19/02/2008 16:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@claudio : de acord... au reusit sa-l asimileze. :lol: raspuns mai politicianist nici nu puteam sa-mi imaginez... :innocent:
contine cele mai elementare componente: un pic de adevar, evitarea raspunsului, contraatacul la interlocutor (Nu sint liberal) si o propunere cu care este de acord toata lumea. parca-l vedeam pe basescu propunind uninominalul. la urmatorul raspuns va recomand sa cereti anularea taxei auto. asta e mai in voga azi... :-P
Sus
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

MesajTrimis: 19/02/2008 17:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

as rade eu citiva, dar sint inca mic...
Sus
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 19/02/2008 17:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

rebel,

nu am zis ca eºti membru PNL, nu am de unde sã ºtiu, dar dupã modul în care te gândeºti mi-ai fãcut impresia unui om liberal.

Sigur cã evit rãspunsul în acest caz pentru cã nu este vorba de o informaþie publicã sau de una persoanalã.

;-)

Ultima modificare efectuata de catre adam.boer la 19/02/2008 17:16, modificat de 1 data in total
Sus
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 19/02/2008 17:14    Titlul subiectului: Atins Raspunde cu citat (quote)

TOUCHE!....domnu Boer.........va prins Rebel cu botu la smantana liberala.......Io nu stiu cat de liberal e Rebel asta ...poate o fi fost....da acu e ....progresist! :lol: :lol: :lol:
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

MesajTrimis: 19/02/2008 17:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sint de dreapta. eu ramin la parerea mea ca o asemenea oferta nu denota decit disperearea liberalilor dispusi sa se lege de personalitati "curate" din politica satmareana. strategia asta de doi bani arata degringolada in care se afla pnl satu mare. nu ca la nivel national ar fi altfel. ma doare sufletul cind vad ca se stinge ultimul bastion al dreptei din Romania, ajutat de elevii lui iliescu: melescanu, stolojan, etc. nu pot decit sa sper.
PS: daca faceti un calcul, pnl daca, si subliniez daca, repeta rezultatul de la europarlamentare, scoate maxim un candidat... ma mir ca nu v-au oferit locul 2. e la fel de eligibil ca nr 3. sau trebuie sa puna"locomotivele" stef si silaghi in frunte?
Sus
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 19/02/2008 17:25    Titlul subiectului: Boer Raspunde cu citat (quote)

Da eu cred ca asta e principala caracteristică a lui Boer....e de buna credintza........insa se pare ca mai circula prin urbe un sondaj.........si se pare ca Boer asta de buna credintza, a saltat la 6% (de la 1,8%).......io ma gandesc sa nu cumva sa fie prea de buancredintza si sa se lase ........aburit!
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

MesajTrimis: 19/02/2008 17:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

macec si gashka isi fac calculele simplist: 1+1 face 2... adica 1% de la stef, 2% de la albu plus 6 de la boer, egal 9%. rezulta 2 locuri in cl, deci ei sint fericiti. dau vina pe componenta electoratului (40% unguri) si scapa nemaziliti de centru. promit solemn ca daca domnul boer accepta invitatia pnl, sun la toate emisiunile lui... :-P si stiu sa si vorbesc, nu doar sa scriu... :whistle:
Sus
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 19/02/2008 17:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@rebel
Dupã rezultatul europarlamantarelor (9,22% pentru municipiul Satu Mare) ºi la un numãr exhaustiv de 21 de consilieri, PNL ar lua 1,9362 de consilieri locali. Europarlamantarele nu sunt însã localele ºi totul depinde de echipa ºi de campanie.

@trasnea
Eu nu ºtiu de 1,8%... în sondajul nostru din noiembrie era un alt numãr Smile Alte sondaje eu încã nu am vãzut, dar dacã ar fi adevãrat cu cele 6%, ar fi cel mai frumos cadou pentru mine.

Nu degeaba am luat cel mai bun consilier de pe piaþã chiar dacã mã costã foarte mult pentru cã îmi cere timpul.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Candidati la alegerile locale din 2008 Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum