| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 09/05/2007 18:39 Titlul subiectului: Croatia |
|
|
Hai bai nu a fost nimeni in Croatia?Lamuriti-o si pe Lady ca de atata curiozitate a gresit si topicu.
Lady eu nu am fost in Croatia,sincer mi se pare scump,in schimb am fost pe malu alalt al Adriaticii ( Lido di Jesolo) si pot spune ca marea este super faina ( cu flux si reflux).Am avut ocazia sa facem o croaziera de juma de zi pana in insulele Krk ( kirk) si Cres ,( daca bine mai retin) dar din cauza unei mici furtuni in care in juma de ora 60% din pasageri si doi ( din trei) membri ai echipajului au dat la peste meniul pe o saptamana......excursia s-a anulat.Asa ca daca mergi astept sa-mi spui tu cum e prin insulele alea........  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 11/05/2007 20:11 Titlul subiectului: |
|
|
| Speram ca sa te intorci cu bine Lady M.Sau daca inca nu ai plecat,vacanta placuta. |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 12/05/2007 21:54 Titlul subiectului: |
|
|
Stati asa ca inca n-am plecat in nicio vacanta. Am avut doar niste dificultăți de rezolvat. întâia jumatate de concediu, vacanta de inceput de vara daca vreti, un picut mai incolo, deocamdata ma interesam. Auzisem de tot felul de oferte tentante in Croatia, dar la agentiile din Satu Mare mi se par cam piperate preturile. Mia-m schimbat intre timp traseul si las Croatia mai spre toamna.
Sa inteleg Trasnea ca ai fost in zona Venetiei, acolo n-a fost scump? _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 13/05/2007 11:43 Titlul subiectului: scump |
|
|
A fost scump ....da a fost Venetzia.... Ma asteptam sa fie scump ca am mai fost la Venetzia si stiam la ce sa ma astept.Ca si cazare 26 eur pe zi camera hotel trei stele ( cu mare indulgentza!!!!!!!!!!!!) nu mi se pare scump.Hotelul era chiar pe plaja si camera avea vedere lateral la mare nu cred ca e scump.Mancarea ( la restaurant) foarte scumpa,la supermarket in Lido foarte scump.Cu patru exceptii ,la supermarket berea,apa minerala ,vinul si ...panetone aproape la juma de pret ca in RO.Insa fiind aproximativ ( relativ) de iesirea pe autostrada am putut face excursii de juma ( dupa amiaza) de zi in numeroase locuri frumoase si interesante.La Venetia doar cu vaporeto ,dar cu un abonament de 13 eur puteai sa mergi cu orice vapor sau autobuz timp de 12 ore.Recomand acest abonament căci intr-o zi poti vizita Burano,Torpedo,Murano si Venetzia. Benzina m-a facut undeva la 250 eur.Cazare aprox 200 .Masa,bilete intrare,suveniruri.....acadele 400 .Cam 800 de eur cred ca dai si in Croatia doua persoane 7zile....... _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 13/05/2007 13:06 Titlul subiectului: |
|
|
Bune ponturile tale fata de Venetia. In ce privste Croatia, daca iei bilete de la agentiile satmarene te costa 700 numai biletele, unde mai pui benzina si altele. Solutia este rezervarea pe net intr-o pensiune. Tu ti-ai luat bilet de aici pt Venetia sau ti-ai facut rezervare pe net pentru cazare? _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 14/05/2007 20:26 Titlul subiectului: rezervari |
|
|
Mi-am facut rezervare doar pentru camera de hotel la o agentie din Buc..Daca vrei la fatza locului poti sa iei si demipensiune ( mic dejun ,care oricum e inclus in pretzul cazarii si cina) undeva intre 6-8 eur sau pensiune completa 15-20 eur.Eu zic ca nu merita........La mic dejun servesc cafea ,ceai ,lapte ( un pahar,cana),unt,cascaval,salam,un cub de gem si niste panetone sau prajitura.....suficient sa incepi ziua optimist.....Celelalte mese sunt bufet continental ......adica portie,la pranz o supa si un felul doi + un fruct sau o prajitura,seara o friptura,sau un peste la gratar si o prajitura......nimic spectaculos si nici extrem de gustos.....in plus esti legat de ora de masa.La un restaurant natural doua persoane platesc cam 25 eur fara bautura......bautura chiar si suc sau bere este nespus de scumpa......bacsisul este adăugat in pret la unele localuri platesti si o suprataxa de 5 eur pentru ca ai gasit masa curata si mai primesti un pahar de apa si o grisina....!!!!!!!!!!.ATENTIE la Venetia localurile cu deschidere sau vedere la Grand Canale sau la Laguna,sau la Piatza& Piatzeta San Marco au o taxa de priveliste......15 eur .....sa nu-ti faci planul ca doua inghetzate si o cafea= 20 eur ca ajungi pe la 50.Cu gondola turul mic undeva intre 60-100 eur turul mare 150 eur,cantatul se plateste 50 eur .........incearca sa gasesti inca pe cineva dornic de plimbare cu gondola ....incap sase persoane.
Cazare cel mai avantajos se face in vile 8-10 persoane aprox 400 eur pe saptamana.De obicei intrarile se fac sambata.Daca ai curaj poti sa mergi si la plesneala si sa te adresezi unui birou de informare ( sunt o gramada si nu sunt....ascunse)......poti gasi camere si la juma de pretz sau sa .....nu gasesti deloc......Alege perioada dupa 15 sep......vremea este superba ,marea calda,mai putina aglomeratie.......si preturi la juma.In Venetia sunt multi hoti de buzunare ( nu ca la Paris,dar mai ales in timpul Regatei navale si a Carnavalului) in ciuda politiei care e de vreo trei feluri.......Daca mai vrei relatii intreaba.....
PS Lasa agentiile satmarene pentru....fraieri ( sa ma scuze) .De cand am fost acoradat cu o semi-tzepa acu vreo 6 ani am uitat de agentiile din Satmar.Apropos aia de la Aurora o sa-ti ceara 15 % din costul excursiei daca vrei sa sti daca mai au locuri.La fel si pelegrin ( posta nr1).Zici ca le ai tare cu internetu' .......cauta.....Apoi comunici prin email sau tel si primesti "vauceru'" prin posta sau fax,banii... platesti din cont sau cu cardu si in eur daca crezi ca merita......Lasa-i pe astia din SM.Daca tot cauti pe internet cauta tur-opratorii ....adica aia care dau la toti........daca rezervi la ei cu ceva timp inainte ai reducere si 30 %........
Cu 700 de eur poti sa mergi in Grecia,Turcia ,Tunisia.....iar daca iei in iunie sau septembrie mai scoti si juma din taxa de aeroport............
daca ai concediu impartit in doua alege in partea a doua septembrie.....Grecia,Turcia,Italia,Tunisia...super vreme& preturi......octombrie, noiembrie Egipt.......in iunie un circuit european.....un Paris.o Londra,Barcelona,Istambul,Viena,Amsterdam......bani si timp sa fie ca .......lumea-i larga si primitoare  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 14/05/2007 21:53 Titlul subiectului: |
|
|
Nici nu ai stiu incotro sa o apuc. Esti teribil de darnic in informatii. Merci _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 15/05/2007 11:31 Titlul subiectului: |
|
|
| Exista un loc care ar putea sa-ti fie de folos,LadyM.Este infovacanta sau infoturism.Eu am ajuns la ele prin jurnalul national,la un click distanta.Aici ai preturi pentru pensiuni,hoteluri si restaurante din toata lumea,precum si poze,preturi bilete de avio.Succes. |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 29/05/2007 17:50 Titlul subiectului: |
|
|
Da nu este prea lunga vacanta asta in Croatia,Lady M?Or probabil cine ajunge acolo nu ai mai lasa sa iasa? |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 29/05/2007 20:33 Titlul subiectului: Cred |
|
|
Io cred ca Lady s-a dus in Kenia.....nu sa se indragosteasca de un masay ci sa caute volumul trei....  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 02/06/2007 12:08 Titlul subiectului: |
|
|
Trupa comando a forumului GNV, se pregateste pentru o misiune de salvare a unui forumist care se crede a fi cazut in captivitate undeva in africa..sau in croatia.Plecat initial in concediu,nu a mai dat nici un semn de viata  |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 03/06/2007 13:03 Titlul subiectului: |
|
|
Stati asa ca n-am murit! Ma simt vinovata si onorata in acelasi timp. Vinovata pentru ca n-am mai dat de mult p-aci si onorata pentru ca imi purtati de grija. O sa va dezamagesc inca odata: n-am fost in concediu inca, urmeaza sa plec. Am avut cam multa treaba si niste deplasari prin zona. In privinta concediului, daca va intereseaza pe voi sau pe altii care urmaresc acest forum, am gasit cazare ieftina pe site-ul de ma jos, atat in Croatia cat si in alte tari din zona. In concediu merg la sfarsitul saptamanii care vine. Am ramas la Croatia, cu o eventuala excursie in Venetia, pe apa sau pe uscat. Toti prietenii si cunostintele care au fost au avut numai cuvinte de lauda. Va spun dupa cum e.
[url]http://chaty-chalupy.slovensko-dovolena.cz/parametre_hladania.php?idstranky=938&idstatu=1&idjaz=15&chata=1&hotel=1&sukromie=1&kupele=1[/url] _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 03/06/2007 18:29 Titlul subiectului: |
|
|
Ne bucura ca ai dat un semn de viata,sa auzim numai amintiri placute.Da,nimeni nu se gindeste sa vina la marea moarta,aqaba,iordania,ori petra orasul sculptat in piatra?Da sa nu ma intrebati daca eu am fost...am auzit numai cum ca ar fi very cool. |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 03/06/2007 18:31 Titlul subiectului: |
|
|
| rodica a scris: | Ne bucura ca ai dat un semn de viata,sa auzim numai amintiri placute.Da,nimeni nu se gindeste sa vina la marea moarta,aqaba,iordania,ori petra orasul sculptat in piatra?Da sa nu ma intrebati daca eu am fost...am auzit numai cum ca ar fi very cool. |
Pai cum sa ajungem noi atat de departe daca nu ajungi nici tu? întâia data exploram si ne saturam de Europa, mai incolo cand ne-or tine mai bine buzunarele, cine stie!  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 05/06/2007 14:54 Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 05/06/2007 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
Poate incerci tu prima marea moarta si ne faci in ciuda, ca sa avem motive sa ne deplasam pana acolo  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 07/06/2007 12:44 Titlul subiectului: |
|
|
dumnezeu sa auda...da sa ma trimita in romania,poate mai vad si castelul lui dracula..la marea moarta si petra vei gasi doar pietre,sare,si din nou natura moarta.Pentru cineva venit dintr-o tara asa de frumoasa ca romania,socul merita.Pentru noi,acomodati cu privelistea,dam un ban sa stam sub un copac,...  |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 07/07/2007 07:14 Titlul subiectului: Misto |
|
|
O fi asa misto in Croatia aia ? Se pare ca da ! Avem deja un forumist emigrat acolo! Lady M  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 07/07/2007 22:03 Titlul subiectului: Re: Misto |
|
|
| TRASNEA a scris: | O fi asa misto in Croatia aia ? Se pare ca da ! Avem deja un forumist emigrat acolo! Lady M  |
Stai asa ca n-am emigrat. Inca Da nici nu mi-am revenit. Chiar ca e misto acolo. Am vazut ca e liniste prin zona, asa ca n-am deranjat si m-am mai simtit un pic in concediu. Dar, trebuie sa-mi intru in rolul de om muncitor din popor. Merci pentru trezirea din amorteala  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 08/11/2008 00:24 Titlul subiectului: |
|
|
| Sa dea dumnezeu sa fi mai aproape...cum se face ca mai este cineva care este dat ca si disparut.Nimeni...nici o urma?Macar unul.. |
|
| Sus |
|
 |
|