| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 04/04/2007 22:27 Titlul subiectului: Cum se ingroapa 2 milioane euro intr-un pasaj |
|
|
Grupurile interesate si cointeresate care sapa in centrul nou de ajung neîntârziat sa sape la temelia palatului administrativ, de parca ar cauta aur au toate sansele sa pericliteze Zilele lui Gyulus. Azi vreo cinci dintre negriciosii care lucrau la pasajul pietonal de 2 milioane de euro sprijineau lopata, unul lucra cu incetinitorul pe o tentativa de excavator si altii se uitau la ceasul de pe palat cum zboara timpul. La cum merg lucrarile sigur nu vor fi gata pe la ziua orasului, dar nici nu cred ca mai pasa cuiva de harmalaia aia inutila pe care se duc un purcoi de parai. Era sa va induc in eroare, nu numai azi s-a intamplat asa, asa e de cand s-au facut ca incep lucrarile. Dar trebuie sa fim intelegatori cu dansii, le ia timp sa ingroape sanatos 2 milioane de euroi.
 _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 13/04/2007 01:26 Titlul subiectului: |
|
|
| Daca este vorba de centrul nou,sigur nu este un secret.Dar ce vor sa faca exact? |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 15/04/2007 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
| rodica a scris: | | Daca este vorba de centrul nou,sigur nu este un secret.Dar ce vor sa faca exact? |
Vor sa reabiliteze o bucata din Centrul Nou, aleea de la Casa Alba pana langa magazinul Somesul, in total vreo 50 de metri extindere si 5 -6 latime. Din ce am citit vor sa paveze cu piatra de rau sau asa ceva. Deocamdata nu fac nimic decat sapa si nu inteleg pentru ce. Ce stiu e ca lucrarea asta costa aproape 2 milioane de euro, aproape cat reabilitarea unui pod de exemplu. E ceva smecherie din care ies multe comisioane la mijloc numai ca nimeni nu zice nimic. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 16/04/2007 14:31 Titlul subiectului: |
|
|
| Acesta este un adevar universal valabil.Totul merge cu comision.De la vinzarea de avioane de razboi sofisticate la un pavament sau bucata de strada.Business is business. |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 03/06/2007 18:30 Titlul subiectului: |
|
|
| rodica a scris: | | Acesta este un adevar universal valabil.Totul merge cu comision.De la vinzarea de avioane de razboi sofisticate la un pavament sau bucata de strada.Business is business. |
Eu inteleg faza cu comisionul cand este pe bune, numai la noi e un pic altfel. Apropo, in alta tara in momentul asta faceau un centru nou nout, la noi n-au fost in stare sa paveze inca cativa metri patrati. De la ultima mea deplasare in zona, acum vreo doua saptamani, nu s-a schimbat nimic! _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 03/06/2007 20:33 Titlul subiectului: Sa fim seriosi |
|
|
Ce dracu sa paveze pacalicii aia frate! Stau ( la propriu) si sapa cu trei tzigani si doua lopeti.Mai mult lui Gyulbaba ii vine o idee pe minut.Acum vrea sa faca o pasarela si un....patinoar.Godaceii care oricum nu au vazut proiectul ( ca nu-i!!!) spun ca o sa fie ceva de .....vis.Pentru ei....pentru noi poate un nou ......cosmar!
A, si o sa se planteze flori si copaci....Am inteles ca la capitolul copaci o sa fie....2000 ...numarul preferat la copaci al lui Gyulus.Niste.....tigani imputiti.....sa nu ma taxati pentru asta...e injuratura ..presidentiala...  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rammy Junior

Data inscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 12 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 05/06/2007 17:28 Titlul subiectului: |
|
|
cam plictisiti suntem de cei care traiesc asa ... momentul trece, leafa vine, noi cu drag muncim ... desi multi romani au fost invatati asa.
poate sangele latin se incinge acum cu vara caniculara care se anunta sau va fi pretext bun pentru a nu se putea finaliza lucrarea ... cine stie ... |
|
| Sus |
|
 |
|