| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 23/02/2008 19:11 Titlul subiectului: De cand se folosesc trotuarele pe post de sosea ? |
|
|
M-am intalnit cu acest aspect neplacut de mai multe ori in cart. Micro 16 , aleea Universului, insa nu ma asteptam sa-l vad in plin Drumul Careiului !
Vineri dupa amiaza , in jurul orei 16.45 , in apropierea intersectiei de la Crinul , pe partea de mers spre Carei , trotuarul din dreapta.
Acolo se afla un "bar" ca sa nu-i spun altcumva ca nu-mi permit...cu nume ciudat .. " Cafe bar Sebi " o dacie cu nr. SM 14 CFI fara ce-a mai mica rusine ,ruleaza pe trotuar sfidand pietonii de la coltul stradutei (care se gaseste pe partea dreapta a Drumului Carei ) pana taman in poarta barului ! Ma asteptam sa coboare un barbat din masina insa mare mi-a fost mirarea cand a coborat o doamna si la fel s-a comportat, asta parea cel mai natural fapt cu putinta ! Cum poti domnule sa te comporti ca una venita de pe varful muntelui care n-a vazut in viata ei sosea , care n-a invatat reguli de circulatie si te comporti de parca trotuarul ar fi soseaua din fata casei unde poti sa-ti opresti masina ? Cam mult pentru mintea mea ... da i-mi pun intrebarea cine naiba le-a dat autorizatie sa posteze acolo barul ? arata ca naiba ... sunt acolo vreo 3 constructii mai ciudate acolo , care nu se integreaza deloc in anturajul respectiv...da nu deranjaza pe nimeni de mai sus ?... ce sa-i faci ... ca vorba catecului "Da-i -nainte cu tupeu ! " _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: 23/02/2008 19:33 Titlul subiectului: |
|
|
ce te miri? se intimpla si in centru intre aurora si dacia... in miezul zilei, sub ochii militienilor... _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
http://rebel-sm.blogspot.com/
Opriti planeta!!! vreau sa cobor... |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 23/02/2008 19:36 Titlul subiectului: |
|
|
Scuze , Rebel , inseamna ca am eu o problema , si-atunci cu mine-i baiu  _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 23/02/2008 19:42 Titlul subiectului: |
|
|
baiu e la mentalitatea de manelisti a unor satmareni (putini dar atit de evidenti) si la restul care-i lasa sa-si faca mendrele...
nici cu militienii nu mi-e rusine... cum sa amendeze ei neamul beny alex sau proprietari de mertzane sau bentley-uri? au si ei familii de intretinut... _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 23/02/2008 19:47 Titlul subiectului: |
|
|
Intr-un fel cred ca ne-a molipsit Trasnea pe toti , ceea ce-ai spus tu in doua randuri nici Trasnea n-o putea zice mai bine , dar cred ca o zicea cel putin la fel de bine ca tine , va asemanati ca stil de exprimare _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 23/02/2008 19:57 Titlul subiectului: |
|
|
sa stii ca iau asta drept compliment... diferenta dintre noi (a observat-o adam) este ca eu sint mai concentrat, ca si cubuletzul maggi...
daca vrei sa cunosti pererea mea despre satmar si unii locuitori ai sai...
http://rebel-sm.blogspot.com/2007/12/avem-un-oras-cum-procedam-sa-l-schimbam.html _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 23/02/2008 22:33 Titlul subiectului: |
|
|
Dragă Adriana,
"practica ne omoară", ca de obicei în acest oraș. Avem o poliție comunitară (sub comanda primarului) cu un efectiv de peste 100 de poliști care ne costă anul în jur de 3 miloane de euro. Rezultatele nu sunt însă pe măsură... Fără regret am putea atenueazÄ efectivele sub 30 și tot același rezultate am avea, dacă nu cumva mai bune, și am și economisii anual vreo 2 milioane de euro. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 24/02/2008 08:00 Titlul subiectului: Re: De cand se folosesc trotuarele pe post de sosea ? |
|
|
| Adriana a scris: | | M-am intalnit cu acest formÄ neplacut de mai multe ori in cart. Micro 16 , aleea Universului, insa nu ma asteptam sa-l vad in plin Drumul Careiului ! |
Eh, vezi?! Daca ai fi constatat aspectul neplacut, nu te-ai fi intalnit cu el, acuma ai fi fost mai putin socata...  _________________ DacĂŁ nu poĂŸi sĂŁ-i convingi, zĂŁpĂŁceÂște-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 24/02/2008 09:38 Titlul subiectului: Re: De cand se folosesc trotuarele pe post de sosea ? |
|
|
| spanac_cu_oua a scris: | | Adriana a scris: | | M-am intalnit cu acest aspect neplacut de mai multe ori in cart. Micro 16 , aleea Universului, insa nu ma asteptam sa-l vad in plin Drumul Careiului ! |
Eh, vezi?! Daca ai fi constatat aspectul neplacut, nu te-ai fi intalnit cu el, acuma ai fi fost mai putin socata...  |
Fratzilor......e tare spre beton,ca avem si "deontologi" printre noi...... _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 24/02/2008 21:36 Titlul subiectului: |
|
|
de numeroase ori am impresia ca jumatate din politistii comunitari sunt angajati in Micro 16... sunt extrem de multi , ii vad cand ies de la schimburi... extraordinar ... cum a zis d-nul Boer ? 3 milioane de euro pe an ? deci este exagerat la rezultatele pe care le au ! Totusi aceste fapte constatate de mine sunt minore si ar putea fi rezolvate... daca s--ar vrea asa cum bine a scris Rebel. DACA S-AR VREA .Iar daca asta inseamna a fi "deontologi" atunci d-nule Trasne i-mi asum epitetul !  _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 24/02/2008 22:22 Titlul subiectului: |
|
|
Scuze Adriana, am încurcat un pic cifrele. Conform bugetului Municipiului Satu Mare pe anul 2008 sunt prevăzute 4.361.000 RON pentru Poliția Comunitară. O sumă la fel de mare în comparație cu prestația comunitarilor.
Eu aveam în minte cele 7.700.000 RON pentru salubrizarea municipiului. O sumă la fel de uriașă ținând cont de rezultatele obținute.
Dacă ne aflam la bugetul pe anul 2008 să subliniez că pentru investiții au fost alocate doar 9.615.000 RON. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 24/02/2008 22:41 Titlul subiectului: |
|
|
Deci D-nule Boer oricum am lua-o ! tot este mult fata de prestatia pe care o au ! si hai sa fim seriosi inafara de cativa...care au liceul , sau in cel mai bun caz 10 clase restul nu cred sa aiba nici 8 ! Si-atunci la ce sa ne asteptam ? toti s-au inscris la liceu la seral ... si apropo ... pe multi i-am vazut pe strada cu tigara in mana ... eu stiam ca cei ce sunt in uniforma pe strada nici macar mana in buzunar n-au voie sa si-o tina ... asta oare le-a fost spus ? curioasa sunt totusi unde arunca mucul de tigara dupa ce termina de fumat ? precis il sting cu calcaiul in pamant... mira-m-as sa nu fie asa ... _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 24/02/2008 23:38 Titlul subiectului: Concluzii |
|
|
Adriana chestiunea cu deontologia ii era adresata lui Spanac.......da daca vrei sa tzi-o asumi......nu pot sta in calea fericirii tale......
Domnu Boer.....azti cam incurcat tare cifrele........azi cand am citit postul ma cam scandalizasem.....discutand cu un prieten ,acesta ma mai linistit......si in afaceri tot asa le incurcatzi.......ma gandesc sa nu o facetzi si ca Primar.....daca va datzi un salariu de 3 mil de euro, ca va gandeatzi la altceva......
Ps.Aici pe forum..... greseala asta a trecut neobservata si atzi scapat ieftin.....da daca va producetzi pe la Focus cu astfel de greseli...... _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 25/02/2008 08:40 Titlul subiectului: |
|
|
Stimate domnule Trasnea,
omul mai greșește, important este însă să-și recunoască greșelile și să le îndrepte. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 25/02/2008 19:10 Titlul subiectului: |
|
|
Scuze Trasnea ! Is poate eu mai grea de cap ... si ma prind cam greu... _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 26/02/2008 07:40 Titlul subiectului: Re: De cand se folosesc trotuarele pe post de sosea ? |
|
|
| TRASNEA a scris: |
Fratzilor......e tare spre beton,ca avem si "deontologi" printre noi...... |
Bai, frate! Ma leshi?
P.S. Ai vrea tu sa fie cel putin tare  _________________ DacĂŁ nu poĂŸi sĂŁ-i convingi, zĂŁpĂŁceÂște-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 26/02/2008 21:31 Titlul subiectului: Re: De cand se folosesc trotuarele pe post de sosea ? |
|
|
| spanac_cu_oua a scris: | | TRASNEA a scris: |
Fratzilor......e tare spre beton,ca avem si "deontologi" printre noi...... |
Bai, frate! Ma leshi?
P.S. Ai vrea tu sa fie cel putin tare  |
Pai nici nu am zis ca-i tare.....ci tare spre......beton! Acu iar vorbesti din experientza proprie si personala ........si se pare, ca "chestii" beton inca nu ai intalnit! Asa ca te las.......spor la cautat!Hai pa!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 27/02/2008 08:22 Titlul subiectului: |
|
|
Gata, Trasnea! Degajez teritoriul. Te las singur pe trotuar.  _________________ DacĂŁ nu poĂŸi sĂŁ-i convingi, zĂŁpĂŁceÂște-i! |
|
| Sus |
|
 |
|