Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

De ce au disparut politistii din intersectia de la Crinul ?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 04/05/2008 11:00    Titlul subiectului: De ce au disparut politistii din intersectia de la Crinul ? Raspunde cu citat (quote)

Mi-am tot pus intrebarea asta din ce in ce mai des in ultimul timp si in urma unor inamplari frecvente si tot aceleasi mi-am dat seama dece !
Miercuri 30.04.2008 ora 14,40 intersectia de la Crinul,fac preselectarea pt.directia inainte.La al 3-lea tur de avansare sunt prima la semafor pt. directia inainte,cand fara drept de apel din dreapta mea trage fix in fata mea o masina Dacia SM 10 APM. Nu m-a mirat gestul soferului , nu pt. ca asa ceva se intampla din pacate frecvent la noi in circulatie , cand soferi cu tupeu care nu vor sa respecte regulile de circulatie , ba chiar le sfideaza procedeaza asa. Ceea ce m-a indignat a fost ca masina nu era una orisicare... era o dacie verde cu inscriptia "Garda de Mediu" pe portiere.Deci durerea mea este ca daca nici masinile institutiilor care totusi se respecta si care ar trebui sa fie printre primele care sa respecte regulile si legile, nu le respecta at. ce sa ne mai asteptam de la smecherii de cartier cu masini tari si de bani gata ???!!! Si-atunci m-am gandit ca poate unul dintre motivele pt. care nu mai sunt politisti in intersectie este acesta.Nici ei nu se mai complica sa faca ordine printre acestia.Dar parca at.cand erau in intersectie nu se intimpau asa des întocmai fapte...

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum