| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ala bala Junior

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: 13/08/2007 19:03 Titlul subiectului: De ce e intersectia Burdea, ... Burdea ?! |
|
|
Cine stie istoricul numelui intersectiei ? _________________ Think outside the box .... de te lasa ... stim noi cine |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 13/08/2007 19:40 Titlul subiectului: Burdea |
|
|
Desi nu sunt satmarean,cred ca pot emite un raspuns la intrebarea ta.Se pare ca in perioada interbelica un comerciant pe nume Burdea a avut o pravalie in coltul stazii de atunci.Posibil ca de la numele acestuia sau al pravaliei sa fi ramas acest nume.In ziua de azi,mai stiu, ca exista doi descendenti ai acestui Burdea care se judeca cu Primaria si cu fostul primar Parnaie Horea pentru retrocedarea terenului in cauza,respectiv tragerea la raspundere penala a lui Horica pentru vanzarea abuziva a unei parti din teren firmei OMV.In acest monent in intersectie este o benzinarie ( OMV) si un maidan lasat asa de cand actualul Primar Gyulea a avut mareatza idee de infiintzare a acestuia si desfintzarea unei bretele de comunicatie precum si a 1/3 din sensul de circulatie care urca pe pod. _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 14/08/2007 11:03 Titlul subiectului: |
|
|
Mai da ce le stii pe toate Asa stiu si io ca vine numele de la acel Burdea _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
|