| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
GNV Moderator

Data inscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 89 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 12/05/2006 10:30 Titlul subiectului: Deputatii satmareni - alesi sa chiuleasca |
|
|
Cum stau deputatii satmareni cu prezenta si cu loialitatea
Alesi sa chiuleasca
Cei cinci deputati satmareni stau prost la capitolul prezenta in sedintele Camerei Deputatilor, asa reiese din baza de date lansata in aceasta saptamina de Institutul pentru Politici Publice privind activitatea alesilor nostri in Parlament. Cel mai chiulangiu parlamentar satmarean este deputatul UDMR Varga Attila. Deputatii Ovidiu Silaghi (PNL) si Ioan Mircea Pascu (PSD) au avut prezente modice, insa acestia sint si euro-observatori in Parlamentul European. In schimb, deputatul PSD Mihaela Rusu este cel mai neloial parlamentar satmarean fata de partid, dupa modul in care a votat. Baza de date lansata de IPP pe site-ul www.ipp.ro cuprinde informatii actualizate despre activitatea alesilor nostri in Parlament, si mai cu seama despre metodele mai mult sau mai putin ingenioase prin care acestia incearca sa-si usureze munca.
[url=http://www.gazetanord-vest.ro/arhiva/2006/mai/12mai/index_files/actualitatea.htm] Citeste detalii in GNV[/url] _________________ [url]www.gazetanord-vest.ro[/url]
Ziarul care conteaza! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 12/05/2006 20:33 Titlul subiectului: chiulangiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
|
Beton! Ca sa vezi cum se dau de mari activisti de partid si muncitori pe glia patriei in ziarele locale si cum muncesc in realitate. Ma intreb de ce i-am mai votat acolo daca tot sunt mai mult absenti. Va dati seama ce economii am face daca nu am avea parlamentari???!!!!
Scormonind prin memorie imi aduc aminte ca una bucata de parlamentar pe luna si pe pamant ne costa cam asa: 4 miare noi salaru, inca vreo 4 cabinetu din teritoriu pe la care nu dau nici cat in plenul camerei, vreo 2 miare cazarea la bucale, la unii cabinet si personal in capitala ca au functii degeaaba la partid si la stat, plus computerele pe care le foslosesc copii lor, masinile cu care se plimba nevestele, amantele ori colegii lor de partid si investitiile colosale de la locul de munca, etc. Sa ne cam tot coste in jur de 20 de miare bucata de deputat, deci plenar catre un miliard/luna si vreo 12 /an. Si am fost tare ingaduitoare. De unde rezulta ca, cu acesti bani am putea repara cu alte firme decat ale noastre vreo 5 km de strazi intr-o singura luna, am putea pietrui un sat intreg, am putea dota scolile cu computere, am putea oferi conditii in spitale ca arata ca niste buncare, am putea face muulte si marunte pe care nu le baga nimeni in seama pentru ca nu iese comisonu. Si daca luam in considerare si banii aruncati in vant pe zilele orasului si a celorlalte comune sau orase chiar am putea trai bine. Asta daca ne va lasa Gyuszi si baronu migrator.
Ca sa ii trec pe toti acesti domni in revista voi spune asa:
Deputatu liberaloid ce obisnuia sa se dea mare macho nici nu stiu cand are vreme sa compuna ineptiile alea politice multe, ce le-am gasit pe site, numite interpelari daca a stat asa putin in parlament. Imi dau seama ca sunt niste gogosi electorale compuse de altii si citite de el ca un papagal. Are omu mai multa activitate decat tot parlamentu si a fost numa la vreo 6 sedinte!!!
Si daca ma uit mai bine pe site-ul ce ni l-a indicat gazeta vad ce zero barat is deputatii astia minoritari aflati la guvernare. Mai bine ati organiza Partium pe salariile deputatilor udemeristi domnilor si nu pe banii nostri ca tot freaca aia menta prin parlament! Si-ar putea dona salaru si baronu migrator ca tot e brutar si tot a sutinut asa de dihan alocarea miliardelor pentru fundatia lor.
De doamna deputata nu am cuvinte. Daca nu as sti ca voteaza din interes, as spune ca are coloana vertebrala. Numai ca fiind atat de rebela fata de partid, deputata si-a dat pe fata arama si devotamentul fata de putere si stim noi ca oportunisti stau bine la capitolul limbi. Nu degeaba se spunea ca e curtata de democrati. Se pare ca doamna noastra si-a fracturat coloana mai devreme decat Base
De euroobservatorul Pascu ce sa mai spun?! Chiar nu e prea mare lucru de spus. Macar el a fost o vreme ministru, carismatic si hai sa zicem bun, si presupun ca primeste acum o renta viagera si o excursie prelungita la Bruxelles. Daca imi schimb parerea va anunt! _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
GNV Moderator

Data inscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 89 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 13/05/2006 10:57 Titlul subiectului: Varga elocintei |
|
|
Varga elocintei
In sedinta Camerei Deputatilor din 6 martie 2006, la dezbaterea proiectului de lege pentru ratificarea Protocolului nr. 12 la Conventia pentru apararea drepturilor omului si libertatilor fundamentale (adoptat la Roma, la 4 noiembrie 2000), deputatul satmarean Attila Varga a dat cu elocinta de perete. Faptul ca este doctorand la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, lector asociat la Colegiul de Administratie Publica Satu Mare, penis in Comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale si in Comisia pentru regulament din Camera Deputatilor, membru onorific in Asociatia Juristilor Maghiari din Romania si presedinte al Fundatiei “IDENTITAS” nu l-au impiedicat pe deputat sa-si ameteasca colegii de camera cu o fraza alambicata, stilcita si de neinteles pentru nimeni, care i-a sugrumat discursul. Redam integral pasajul care a ucis limba romana in Camera Deputatilor: “Protocolul nr.12 largeste protectia pe care Conventia o asigura impotriva discriminarii prin includerea posibilitatii ca discriminarea pretinsa sa nu fie in legatura cu unul dintre drepturile limitativ prevazute in acest tratat si includerea unei garantii largi in sensul ca nici o persoana nu poate fi discriminata pe baza nici unui motiv”.
[url=http://www.gazetanord-vest.ro/arhiva/2006/mai/13mai/index_files/guratirgului.htm] GNV - 13 mai 2006 [/url] _________________ [url]www.gazetanord-vest.ro[/url]
Ziarul care conteaza! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 14/05/2006 13:28 Titlul subiectului: Re: Varga elocintei |
|
|
Plin de toate intelesurile acest domn deputat superjurist. Ar fi putut invata mai numeroase la cate mandate a avut. Bine ca nu are mai multe interventii in plen ca ne-ar face si mai rau de rusine judetu. Vedeti ca in tot raul este un bine?! _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 21/07/2006 20:26 Titlul subiectului: chiulangiii |
|
|
Astia chiar chiulesc la greu de nu mai scrie nimnei nimic despre ei. Nici macar presa  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 08/02/2007 16:12 Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine va rog sa ma scuzati. Domnul senator Sever Ster nu chiuleste. L-am vazut io cu o palarie mare, neagra pe cap.  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 08/02/2007 22:13 Titlul subiectului: |
|
|
| spanac_cu_oua a scris: | Pe mine va rog sa ma scuzati. Domnul senator Sever Ster nu chiuleste. L-am vazut io cu o palarie mare, neagra pe cap.  |
Acuma daca avea palaria aia mare neagra pe cap nu inseamna ca nu chiulea. De unde, totusi, concluzia asta? Poate vrea sa-mi mascheze goliciunile Sa spun babeste, daca imi pun si io o palarie mare neagra pe cap crezi ca am sanse sa ajung in parlament si sa trag chiulul? _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
|