|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 02/06/2008 21:30 Titlul subiectului: Dintre toti au mai ramas doi |
|
|
Nici nu stiu ce sa zic la asa rezultate : Coica vs Ilyes . Era previzibil un turul 2. Mie personal imi era simpatic Ardelean. Adevarul este ca romanii n-au stiut sa scoata un contracandidat puternic ! Aici iar am pierdut parca am fi blestemati ! Oricum macar in ceasul 24 ar necesită sa ne trezim ca atunci cand a candidat Iliescu contra Vadim dintre 2 rele l-am ales pe cel mai putin rau ! Asa ar trebui facut acum la turul 2 . Sa mergem sa votam Coica , si-acum indiferent de ce tentă politica ne simtim mai apropiati ! Daca ramane Ilyes , vai de capul nostru ! Vor creste impozitele locale cu viteza luminii neamule !,iar idiotenii de genul gropii din centrul nou se vor ivi ca ciupercile dupa ploaie ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
corina_v Junior

Data inscrierii: 16/Iun/2008 Mesaje: 13
|
Trimis: 17/06/2008 02:42 Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cum am observat... s-au facut schimbari majore. Pietonala din centru e superba. Nu va place? sau de ce nu ziceti nimic de ea? A cui a fost meritul? Iar zilele orasului.. foarte buna ideea de a le tine la strand, pai ce.. odata ce s-a facut o pietonala ..s`o si distrugem?
Partile bune ale orasului nimeni nu le-a vazut? da, aglomeratie in oras. Da se pare ca nu ati iesit din perimetrul judetului. In alte orase se sta cu orele. In cazul in care nu ati stiut faceti o vizita la buc, tm, cj in timpul anului studentesc.
Amenajari parcuri, parcare, pietonala. ..sunt progrese. vedeti la sfarsitul acestul inceput de mandat. atunci sa vad nelamuriri, nemultumiri. Deocamdata de vorbit putem vorbi.. Ilyes tot primar va fi!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|