|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 02/02/2008 08:04 Titlul subiectului: Doctorul Dorel Coica a captat atentzia satamarenilor...... |
|
|
Dorele iar ma dezamagesti.....am impresia, ca matale dom' doctor habar nu ai cu ce se manaca o campanie elctorala......Iar cine te sfatuieste te sfatuieste prost........Daca cu discursu',putem spune....."deci e varza" si cu imaginea ...."e varza ...deci, iar e varza".Poza ce o vedem pe ultima pagina ( cea mai citita) din GNV e slaba rau...daca nu dezastruoasa.......asta nu e imaginea unui candiadt la primarie.....nici tinuta "prabusita" din timpu interviurilor focusate.Pentru indiferent ce tip de electorat ,mai ales pentru cel din SM imaginea si discursul sunt esentziale.....ori cu ce am vazut pana acum......Noroc cu Gyulea si al sau sacou cacaniu......ca in rest!
DECI,Dorele.....eu zic asa :inainte sa mai aparem in media stam putzin si analizam problema......ne formam si aprofundam un tip de discurs,scapam de ticuri verbale,ne facem baietzi gigea,ne punem un ținută frumos( neaparat cu cravata asortata),adoptam un stil mai "tzeapan",ne controlam gesturile....etc.S-au scris si cartzi pe tema asta......
Data viitoare o sa vorbim un pic despre tonul întrebuințat in discurs,unul mai ferm si mai concis......si mai ales despre ce vorbim.....Crede-ma Dorele astea cu "ce am facut si ce o sa fac" sunt fumate.....nu aduc oamenii la urne.
Aaaaah si inca ceva...... un doctor cu 20.000 de pacientzi ( cam umflat totusi) nu inseamna ca va fi si VOTAT de totzi acestia.Daca un moderator cretin te perie,asta nu inseamna ca si satmarenii umbla cu aspiratoru de scame la ei......hai sa mai lasam grandomania........
Prin urmare si asa DECI......in politica si mai ales in campanie electorala e FOARTE mult de munca.....insa tot ce conteaza este ....CUM DEBUTEZI! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 03/02/2008 09:31 Titlul subiectului: Nu prea |
|
|
Bai,nu prea cred......ba chiar am impresia ca fac parte din tabere diferite,firese in cadrul aceluiasi partid.Adica PSD ,partidul care are ,se pare cea mai tare opozitzie....interna!
Si pe Lesulica l-am vazut focusat in reluare ,in direct si inregistrat......insa baiatu era aranjat....avea un discurs egal.....fara extreme.Poate dupa tona de esecuri de campanie a reusit sa intzeleaga ca e limitat si numai sare calul......discuta discutzii.....nu promite porceste.....e mai versat se pare.
Ca si intelect doctoru Dorel e mai bazat, in ciuda balbelor si deciurilor, se vede spoiala intelectuala......insa cel putzin in opinia mea a gafat cumplit la primele aparitzii.Un inceput lamentabil......si vad ca are si un mare defect....grandomania..........Ma tem , si ca primar sa nu i se suie repede la cap.....Ca si boului asta cei primar acum!Eu am mai spus modestia e arbitrul tuturor lucrurilor!
Oricum ai lua-o......de amatorism provincial sufera amandoi....ba chiar cu totzii.Am mai vazut niste puletzi ce se vedeau primari sau ar fi vrut sa se vada......chiar unu' tanar de la PNL.......Dumnezeule ce ineptii ii ieseau pe gura.....daca asta e tanara generatzie......sa aiba al de sus mila de batranetzile mele
Ca si o concluzie.....asta e politica frate.....aspira tot ce e de la sub-mediocru in.....JOS!
Ca si o concluzie "locala".......cu cat e mai mare gramada de fraieri aspirantzi la postul de primar.......cu atat e mai moale drumu imbecilului de Gyulea.Atentzie marita! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 04/02/2008 08:58 Titlul subiectului: sa vina altii ... |
|
|
candidat submediocru acest dr. Coica , habarnist in administratie publica , grandoman extrem de bine observat si cu perspective largi , ceilalti tucalari gen lesu si stefu - catastrofe publice - cu studii indelungate si aprofundate la university goldish , intelect labil la ambii , ambitii alimentate de neamuri si convingerea lor ca daca sunt tineri prostia trece neobservata . Pesedeaua putea gasi alte solutii , oricum nu-i votez , peneleul n-are pe nimeni , pedeleu asisderea , sa iasa oare gylus again ?. O singura solutie exista sa scapam de acesta : Radu Bud . _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 04/02/2008 10:41 Titlul subiectului: recte |
|
|
"daca sunt tineri prostia trece neobservata"....excelent spus!
La Bud ma gandeam si io.....acum ca Valer Marian nu vrea sau nu-l lasa altzii,insa omu e destul de slab si fara vana......nu prea are cohones.Mai are si handicapu unui insucces in fatza eternului dobitoc Gyulea!Iar daca PNL-u l-a aruncat in lupta pe tanarul "neobservat"Stef ma indoiesc ca Raducu mai are vreo sansa......poate depaseste planul la vandut "citroene" cu noul showroom si intra in gratziile lui Razgandeanu! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|