Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Drumul intre Satu Mare si Tg. Mures

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 30/03/2008 21:25    Titlul subiectului: Drumul intre Satu Mare si Tg. Mures Raspunde cu citat (quote)

In aces weekend am avut ocazia sa fac acest drum. Sambata ... o zi cu vreme frumoasa de mai , si nu de martie ! In paranteza fiind spus asta ... numai sa nu platim mai tarziu... ((( ! Am avut momentul si ragazul sa deschid ochii mari si sa privesc in jur , cam cum rezolva edilii din alte judete problemele cu care se confrunta orasul nostru.
Si nu mare mi-a fost mirarea cand , trecand cu masina exact la iesirea din SM, catre aeroport, pe porțiunea stanga de mers am observat un depozit banuiesc ilegal de gunoi , vis a vis de parcarea "amenajata" de la intrarea in oras , un picutel mai jos ! Oricum vine curatenia de primavara si Pastele ... ar fi cazul sa se mearga si pe-acolo ... iar politistii comunitari sa faca bine sa fileze locul ! Cine duce acolo gunoiul ? Chiar la intrarea in oras ne dam cu firma-n cap ! Da pe urma cum am avansat mai incolo si am trecut de granitele judetului si vecinii nostri se confrunta cu probleme asemanatoare ! Pe marginile santurilor din cand in cand la iesirea din localitati mai aproape sau mai departe mici gramajoare de gunoi de tot felul , Pet-uri mai ales aruncate de colo , colo coloreaza peisajul. Ce m-a indignat si mai mult au fost focurile nesupravegheate care ardeau peste tot ! Mai ales in aproprierea soselei la intrarea in loc. Mera , caldura focului am simtit-o in masina ! Parca s-a si nascut o lege care interzice acest lucru ! Acest aspect l-am observat pe tot parcursul drumului si nimeni nu face nimic ! Un alt aspect este cel cu motociclistii ! Aici simt ca noi cei cu masina suntem net inferiori lor ! Pe ei nici radarele nu-i pot ține ... dinpotriva ! am asistat la ceva ce m-a socat de-a binelea ! Noi mergeam cam cu 100 km/h inafara loc. am fost depasiti de o motocicleta care a trecut pe langa noi ca" vantu" e putin spus ! Din sens opus veneau 2 DOUA masini ale politiei care n-au facut altceva decat cu farurile ! Asa l-au atentionat pe motociclist care dupa parerea mea a mers cu 140km/h cel putin ! Pe mine ma amendeaza daca merg cu atata inafara loc. nu ? ei nu patesc nimic ! Si mai vor impozit pe jumate si mai multe facilitati ! Da cu asa prim ministru care da tonul la cantec nu ma mir ! De ce in tara asta nu-s valabile legile pt. toata lumea ? Si mai ales de ce nu putem ajunge la asa un grad de civilizatie sa respectam noi legile pe care le-am facut tot noi ? ! Atunci cand vom ajunge sa intelegem asta si sa avem grija unii de altii abia atunci va fi ordine in tara asta ... da pana atunci ...va mai curge multa apa pe Somes ... din pacate ! Oare nepotii mei , vor mai susține vremea aia ? va veni vreodata ?
:unsure:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum