| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 05/10/2008 21:22 Titlul subiectului: drumurile noastre |
|
|
| Cred ca situatia atit de incredibila a drumurilor si trotuarelor din satu mare,nu vin decit sa oglindeasca o atit de proasta gospodarire din partea celor investiti de a o face.O plimbare prin satu mare poate sa te coste citeva besici in talpi,dureri de gambe cum incerci sa iti mentii echilibru pe strazile noastre.Cred ca perseverenta,antrenamentul zi cu zi,poate da roade.Astfel am dat si eu jos de pe tocuri,in niste saboti mi-a fost intr-adevar sa fac slalom printre gropile de pe trotuar,asfaltul mincat de timp ori de sare,din care raman pronunțate doar niste petroaie,ori in functie de caz.gropi.Am ramas surprinsa sa gasesc in wc de la parinti,pe un air freshener cu poza unui candidat la primarie.Foarte inventiva metoda de a face campanie electorala. |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 07/10/2008 20:33 Titlul subiectului: |
|
|
Salut Rodica !
Ce bine-mi pare ca esti printre noi ! Ai revenit acasa in vizita ? Cat ramai ?
Vezi la noi se aplica versurile din Glossa lui Eminescu " Toate-s vechi si noi sunt toate , Tu te-ntreaba si socoate " sper ca am redat corect. Satu Mare este neschimbat , Crina-mi zicea ca cineva a zis ca si sfarsitul lumii aici la SM va intarzia cel putin 6 luni aici la noi.. _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 11/10/2008 00:04 Titlul subiectului: |
|
|
din pacate,m-am si intors deja.50 de zile,a fost o vacanta frumoasa.Cu regret trebuie sa recunosc ca la satu mare,cred ca numai primarii se schimba,...  |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 11/10/2008 17:25 Titlul subiectului: |
|
|
Rodica ! din pacate nici primarii nu se schimba aici... am ramas cu acelasi primar ... _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 13/10/2008 16:07 Titlul subiectului: |
|
|
veizi,asta chiar ca mi-a scapat!  |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 14/12/2008 19:27 Titlul subiectului: |
|
|
| acum drumurile si trotuarele noastre se afla in reparatie capitala.De pe santierele deschise in numeroasele zone ale satmarului,nici o veste.Se lucreaza non stop. |
|
| Sus |
|
 |
|