|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 18/04/2009 17:22 Titlul subiectului: E ORA TA |
|
|
O noua emisiune pe TVR.I,miercuri la ora 21.oo.Dedicata romanilor din strainatate,...desi nu am putut sa o urmaresc in direct,deoarece miercuri,este inceputul week-endului la noi,joi si vineri avind liber,neaparat trebuie sa iesim.Si asa in loc ca sa ma uit si eu la emisiunea inaugurala,am fost la luna parc.Dar joi,am urmarit-o inregistrata pe postul tvr,...si imi pare rau,deoarece copii sint cei care au ramasi cei mai dezumflati.Ca sa dreg cumva lucrurile,avind in vedere ca era sfirsit de saptamana,le-am explicat sa nu se astepte preamult,si ca viata este plina de .si si mai ales .Acum,nu uitati,miercuri o noua editie cu titlul copii nostri. .Presupun ca invitatii de saptamana trecuta au si copii iar daca au si nepoti,veri si cumnati....am si ghicit subiectul viitoarelor editii.Stati pe receptie... |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 24/07/2009 19:43 Titlul subiectului: |
|
|
| Totusi incerc sa ai dau un 'second chance',si string din dinti.Dumnezeu sa te ierte Andreea,ai plecat si ne-ai lasat cu ora ta.Dar complet lipsita de imaginatie este realizatoarea acestei emisiuni.Si asa se duc banii televiziunii pe simbete...chiar si'' baiatul'' care raspunde la telefon,recunoaste ca cei care suna la ei...nu stiu de ce o fac,probabil de a i-si auzi vocea la tv?!!!...Daca le-ar trece prin cap,oare ce ar vrea romanii din strainatate sa vada? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|