Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Europa 2009

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 10/01/2009 00:08    Titlul subiectului: Europa 2009 Raspunde cu citat (quote)

Pare a suna a ceva atit de incredibil...locuri insuficiente pentru cls1a,in scolile din satu-mare...nu,nu...cineva sa ma piste...nu poate fi decit o gluma,nu?Vorbim de o situatie intr-un loc acolo in Europa anului2009,nu???15 septembrie,o zi ploioasa de toamna,aglomeratie mare,abia puteai sa treci cu masina prin oras,la semafor,cite o diriginta cu bratul plin de flori,cocheta,copii veseli si sgomotosi,pentru o clipa mi-am dorit sa reintorc anii aceia frumosi de liceu.Priveam,recunosc cu invidie,la toata aceasta sarbatoare a inceputului de an,pentru o zi doar,mi-as fi dorit sa pot fi ca toti cei din jurul meu,...ei bine aici prima zi de scoala este o zi de scoala obisnuita,parca nu are nimic din încântarea special a unui 15septembrie de la noi.Desi aici inscrierile se fac inainte cu 2 saptamani,si in ciuda nr mare de copii,autoritatile,incearca sa includa toti copii in scolile de stat.Aceste scoli,toate fara exceptie,sint puse la punct pentru noul an scolar din toate punctele de vedere.La noi,cu mare fala se vorbea de deschiderea anului scolar la Bucuresti,la scoala aia acum i zice...un nume parca frantuzesc,elevi imbracati in haine de firma,...bine de ei,si zeci alte scoli din mediul rural,fara autorizatie de functionare,si vai de ele...locuri la gradinite,greu sa gasesti,inca si in clasa1a,greu?Este 1aprilie,nu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum