|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 16/03/2009 18:20 Titlul subiectului: Europarlamentar |
|
|
| Domnule europarlamentar,daca iti este rusine de cetatenia romana,indiferent de motive...de ce te autopedepsesti??In primul rind cind vorbesti dai impresia ca iti pasa prea putin de ce cred romanii,ceea ce presupun ca este adevarat,dat fiind totusi aceasta functie care presupune si ceva diplomatie,discrepanta dintre ceea ce ar necesită sa reprezinti si sa promovezi este mai mult decit aceasta pozitie antinationala.Si bine de tine...ca daca s-ar intimpla acest lucru in alt context,deci nu in Romania...crede-ma ca ai fi fost azi doar o amintire.Cit despre cetatenie...ai cu siguranta ceva pile pe la externe... |
|
| Sus |
|
 |
penultimul_patriot Membru junior

Data inscrierii: 16/Iun/2008 Mesaje: 71
|
Trimis: 16/03/2009 22:38 Titlul subiectului: doar europarlamentarii? |
|
|
Nu e caz singular, era interesanta un tip, imi scapa acuma numele, mare formator de opinie pe la Antena 3....se pare ca e boala, si cred ca doare rau...apropae la fel d emult ca prostiia, care fiind umana, e uneori nemarginita. _________________ Trăim încă in realitate? Sau doar o lăsăm să ne înconjoare? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|