| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 10/05/2007 19:31 Titlul subiectului: Expresie xenofoba |
|
|
Mesaj mutat in forumul "Cafeneaua GNV" la topicul "Loc de dat cu capul" _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro
Ultima modificare efectuata de catre adam.boer la 10/05/2007 22:58, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 10/05/2007 20:07 Titlul subiectului: Poezie |
|
|
Ma porecleste lumea bozgor de roman,
mai nou ,european ma tin ca raia
Sunt sarpele meu la san,
Care-si musca singur mandria
.
.
.
.
.vreau Transilvania mea ca mie dor
de pita si sarea uitate pe cuptor
si bozgor de roman o sa raman mereu,
asa sa ma bata Istenu lui Dumnezeu.
George Atalos Bozgor de roman poezie
Am folosit aceste versuri ca pe o auto -xenofobizare.Ca sa fiu si mai ironic poate sunt un roman verde  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Anca Junior

Data inscrierii: 09/Mai/2007 Mesaje: 15 Localitate: regina
|
Trimis: 06/08/2007 07:20 Titlul subiectului: |
|
|
| Sa ne traiesti bozgor de roman, e tare poezioara. |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 06/08/2007 17:24 Titlul subiectului: Xenofob |
|
|
Merci de urare.......Pentru tine, care traiesti intr-o adevarata democratie multi-etnica si multi-culturala ( banuiesc ca esti in Canada) se pare ca treaba asta cu BOZGOR este OK.Insa trebuie sa te previn ca aici pe forum a aprins vii dispute.......si intense orgolii ( de cele două parti....recunosc).Asa ca data viitoare cand lauzi poeziore PRETINS xenofobe se poate sa-l cunosti si pe domnu' Boer......  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Anca Junior

Data inscrierii: 09/Mai/2007 Mesaje: 15 Localitate: regina
|
Trimis: 06/08/2007 19:44 Titlul subiectului: |
|
|
[quote]Pentru tine, care traiesti intr-o adevarata democratie multi-etnica si multi-culturala ( banuiesc ca esti in Canada) se pare ca treaba asta cu BOZGOR este OK[/quote]
Sa stii ca te inseli, mai mult rasism si discriminare decat aici nu am intalnit nicaieri, poate doar in State (din cate am auzit si vazut la tv). Am eu aici o vorba "Indians hate me because I am white, and whites hate me because I have an accent" aici lasand celelalte etnii la o parte.Nativii americani dispretuiesc rasa alba pentru ca le-a furat pamantul, dar asteapta sa fie intretinuti de rasa caucaziana, generatii intregi traind doar din ajutor social, ei fiind prea buni si delicati pentru a avea o slujba.
Pe cealalta parte albii se mandresc, cu o mana, cu bunicii si strabunicii lor veniti din Ioropa si cu cealalta emigrantii le strica "tarza" !!! Cata ipocrizie d-le Trasnea, dar nu vreau sa generalizez acestea au fost doar observatiile si intamplarile mele in "minunata" Canada
I could go on and on dar ma voi opri aici deocamdata. |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 07/08/2007 17:52 Titlul subiectului: Bastinasi |
|
|
Ei,uite faza asta cu amero-indienii,bastinasi nu am stiut-o......eu credeam ca mai sunt dificultăți cu.....paki ....da vezi,tu,Anca.....mereu se mai gaseste cineva sa revendice cate unele...
PS nu ma mai domnii....te rog  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|