| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 24/10/2007 17:25 Titlul subiectului: Gradina Zoo la SM ? |
|
|
M-as bucura enorm si cred ca n-as fi singura !
Mai demult am venit eu cu o propunere de acest gen la rubrica "Orasul meu "
Ma bucura faptul ca si altii gandesc ca mine.
Un lucru nu stiu insa , presedintele sindicatului aduna semnaturi , da care-i programul cand poti merge sa semnezi si unde ? la sediu ? sa-mi fie cu iertare nu stiu unde-i sediul ! Ma poate ajuta cineva ? eventual autorul articolului ?  _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 25/10/2007 12:17 Titlul subiectului: Zoo |
|
|
Si mie mi-ar placea o gradina zoologica desi copii mei sunt marisori si fumeaza alceva dar ar fi interesante niste custi cu specimene din zona _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 25/10/2007 16:20 Titlul subiectului: |
|
|
Tu la cine te gandesti ? cineva de pe la birouri ?
Dar sa vorbesc serios , si ai mei copii sunt mari da, m-as plimba si eu cu placere printr-o gradina Zoo. Am fost la Praga si am vazut-o pe accea , e splendida ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 26/10/2007 01:05 Titlul subiectului: |
|
|
| Dar sa o vedeti pe cea de aici.Enorma plina de flori,iarba verde,si in loc de custi,cite o insulita izolata de un canal de apa,unde animalele rag in voia lor...poate doar ursii iti ai fac semn,sa le arunci cite un biscuite sau chiar un sandwich,gorilele mai materialiste,nici nu te baga in seama daca sint satule.Un lac unde focile se aduna sa se joace la ora de masa,cind ingrijitoarea lor,o rusoaica,ai pune sa faca tot felul de trucuri in schimbul unui peste.Este o experienta de neuitat,dar ca si in majoritatea locurilor,vizita este rezervata o zi femeilor si copiilor,alta barbatilor si baietilor peste 12 ani.Cred ca nu asta va fi cazul la Satu mare.Va vor succes. |
|
| Sus |
|
 |
|