|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 11/12/2007 22:03 Titlul subiectului: Gyulea la matineu sau focus reloaded |
|
|
Azi dimineatza cu cine ne intalnim la Focus-Pocus......cu Gyulea.....venit intr-un sacou gri ca si pe asta are scame......Gyulus s-a focusat in direct proaspat si matinal.Am avut in fatza un alt Gyulus,mai calm si putin mai istetz parca.......desi nu a primit decat 6 sms-uri cu intrebari,Gyulea a mai schimbat un pic placa zgariata cu aburelile,acum le-a cosmetizat.....a incercat sa o faca pe onestu si a proiectat toata nenorocirea asta de oras in viitor.....nu-i asa ,ce poate fi mai confortabil decat viitorul, viitorul nu are limite,viitorul nu poate fi comparat cu un alt viitor,in viitor poti oferii totul iar in prezent nu dărui nimic.....dar oricum parca a oferit o altfel de abordare......La final intrebarea beton......ce parere are vi-a vis de critici..........hahahaha......a avut un ocazie de ezitare si nesigurantza ( s-a uitat in lateral si a inclinat capul intr-o parte) .......eu cel putin am avut un "feeling" ca se gandeste fix la mine........ ......raspunsul a fost unul agreabil.........a luat-o pe dupa visin cu orasul ca o mare uzina cu 20 de compartimente.....cu oamenii cu sprijinul......da a iesit ceva pana la urma.
Doua chestii:
1.Am aflat ca de sarbatori Florisalu va spala orasu de noroi......pana la un punct e OK.....dar astfel tot noroiul va intra in sistemul de canalizare si ulterior de epurare pe reabilitarea carora tocmai s-au dat o groaza de bani......ca ultima veriga ( cea slaba) fix aia care au reabilitat ( Vakond) au facut si noroiul care va infunda ce au reabilitat........
2.Intr-un cadru mai larg ,langa piciorul canapelei pe care se focusa Gyulea am zarit un telefon mobil ( negru,model mai veci)......Oare Gyulus primeste indicatii de la "centru" prin SMS in emisiuni focusate.........poate era doar lavaliera....totusi....
Hai sa povestim un pic si despre moderatorii focus -pocus.......Cu ala urat si fonfait , cu limba ciupita de la emisiunea de la 18.....am mai dezbatut .....mai am doar o curiozitate.....e poponar?.....are un sirag de margele de dama la gat ( poate zice ca sunt totemuri scandinave) si am observat ca isi machiaza si ochii......uneori arata ca un trans-sexual....sa-i puna si o peruca(blonda cu bucle)
Insa asta de la moderat pe Gyulea e de o prostie infioratoare......DJ Gaby se cheama ciumpalacu ,nu stiu pe unde "digeshte"...poate prin bodegile din Solidaritatii la vreun casetofon punand manele.......dar judecand dupa tonalitatea bahica si de drojdie din glasu-i de dj ofilit,coroborand si cu privirea "umeda" si pungile negree de sub ochi se pare ca in ultima vreme digeshte prin butoaie pe care in prealabil le goleste voiniceste
Sase sms-uri a primt si el in toata emisiunea lui de cacat......pe primul spectator la injurat si la facut incult "se zice s-au nu s-a" a garait a secarica distinsul moderator,altcineva a intrebat de constructiile ilegale de pe Parangului......Gyulea stia bine chestiunea si a ezitat......bizonu il injura scurt si pe asta cu sms-u si raspunde el in locul invitatului.....alt sms....tarifele la taxiuri in Satmarel.....pana sa ingaime Gyulea un cuvant....hop si Drojdica .....il injura si pe asta ca ce treaba are sula cu prefectura.....sa sune la aia cu taxiu'.......apoi se da smecher ca stie el bine ce e cu Satmarelu' ca si tacsu are cabana acolo .....cum sa nu stie cand in fiecare saptamana se duce sa mai stoarca un strop din boasca ......
O televiziune locala cu sase telespectatori matinali nu e mare lucru......totusi se investesc niste bani.....e licentza de platit,curent electic,telefon,decoru'( mizerabil),aparatura.........de ce oare se incurca asta de patroneaza Focus-pocus cu doua hahalere si proaste si urate,unu ragusit si altu fonfait......cand in targ sunt atatia baieti prezentabili si cu dictie sau atatea fatuci care abia asteapta sa se vada pe sticla......Punandu-l pe Dj Fasole asta de dimineatza de la 6.30 e ca si cum ai incalca regulamentul din alimentarele comuniste...." nu servim alcool decat dupa ora zece".......iar pe ala de la 18.....il pui sa sperie copii in loc sa dai desene animate.......hai ba ce dracu! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: 12/12/2007 15:01 Titlul subiectului: focus |
|
|
las' ca-si scot baietii pirleala in campaniile electorale...
ce nevoie mai au de spectatori daca politicienii pun botul si tremura doar la ideea ca ar putea vorbi de rau despre ei?
in concluzie: conteaza ca e dj gabi sau andreea esca? totuna... _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
http://rebel-sm.blogspot.com/
Opriti planeta!!! vreau sa cobor... |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 15/12/2007 21:13 Titlul subiectului: Esca |
|
|
Bai,Esca e duduie finutza......e si in cartea de istorie......ce dracu' acu ii faci complimente lu Dj Berila daca il compari cu Esca.......ciumpalacu asta nici de gunoier la TV nu are fatza.......e prea uzat pana si pentru reclame la spirt medicinal........o fi bun doar daca CNA-u o sa si ilustreze atentionarea..."alcoolul dauneaza grav sanatatii....."
Betooooon armat logo-ul tau.......misto  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|