Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

idei cretinoide ,,,,

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 19/03/2009 10:22    Titlul subiectului: idei cretinoide ,,,, Raspunde cu citat (quote)

citat din inteligenta primarului tembel : " vor intra din nou in reparatii din cauza degradarii avansate a carosabilului la mai putin de un an de la terminarea lucrarilor de reabilitare. lista pusa la dispozitia ziaristilor de primarul Iuliu Ilyes (Al. Ioan Cuza, Petofi Sandor, Decebal, Mircea cel Batran, B.P. Hasdeu, Gabriel Georgescu, Constantin Brancusi, Vasile Lucaciu, Zutpfen, Inaului, Turturelelor, Crinului, Closca si Avram Iancu).
Baiatu , a venit primavara ? iesi din hibernare ? te-a lovit careva cu leuca ? Ce mama dracului faci de la alegeri ? Orasul asta arata ca dupa bombardament iar tu vrei sa mai repari strazile " reparate " anul trecut ? Astea trebuie reparate in cel mult 2 zile pe banii idiotilor care si-au batut joc de noi . Ia tu o roba de bitum si o lopata si dute de astupa gropile . Pune-i pe vestitii meseriasi sa repare strazile catastrofa : M.Viteazu , Mileniului , T.Vladimirescu , H.Coanda , Crisan , bd.1 Decembrie , bd.L.Blaga de la Billa pana la scola 7, etc , strazile pe care se schimba conductele de apa si gaz trebuie reasfaltate total nu carpite . Ar necesită sa facem o asociatie a soferilor pagubiti de primarie , sa-i dam in judecata sa ne recuperam banii pierduti pe reparatii din cauza lor .
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 19/03/2009 11:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Portos ai uitat de Careiului, de la intrarea in oras... numai portiunea refacuta anul trecut mai e buna ... bataie de joc ca mijlocul intersectiei de la Crinu au lasat-o asa. Chestia cu asociatia nu e o idee rea , chiar ar necesită infiintata o întocmai asociatie !
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 19/03/2009 12:39    Titlul subiectului: Scuze ... Raspunde cu citat (quote)

..tuturor cetatenilor , am mai uitat unele strazi , sunt nenumarate , ma grabeam sa ies in trafic, sa-mi zgaltaii creierii si ficatii . Binenteles ca e distrusa si Careiului in lung si lat , intersectia Crinul , Prahova , Closca ( capatul spre Satmarel ) , fosta Pionierilor , Marsilia , nu mai vorbim de drumul spre Satmarel ( probabil ca astia-s tarani se dau cu shtrafu )s.a.m.d. Suntem lasati de izbeliste , daca vrei sa mergi la polgar mester , s-a blocat accesul , cica se face numai cu cartela magnetica , sa nu-i vedem cum taie frunza la caine ,sa nu-i linsam .Au luat si credite de la banci , ce-au facut cu banii ?cine-i urmareste pe asa zisi drumari ? cine urmareste florisalu , ca-i prafu de 2 metri pe strazi , mizeria din pasajul Victoria cine-o curata ? gangurile din centrul nou folosite ca wc-uri publice cine le curata ? Poate dormi noaptea Ilies ? cat praf inghite zilnic sau in biroul cu termopane nu intra prafu ? Cine l-a votat pe acest individ ? De ce nu-l trag de urechi votantii sai conationali ? Se duc ei la cumparaturi saptamanal la Mateszalka ? Ce parere au despre oraselul vecin ? Nu-i tot un ungur primar si acolo ? Atunci cu aista de ce nu dau de pamant ? De ce-l voteaza mereu , se asteapta sa scape de noi ?
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 21/03/2009 19:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi m-am intors din Tg.Mures !
Acolo am locuit intr-un cartier, insa in fiecare dimineata un grup de muncitori cu maturi si lopeti maturau marginile soselei, trotuarele si spatiile verzi le curatau cu greble ! Si mi-am zis ca si la noi s-ar putea la banii pe care-i platim Florisalului ! Ba chiar ar necesită s-o faca , insa la noi in cartier eu nu i-am vazut decat la tuns de iarba si copaci , insa nu sunt sigura ca erau oamenii Florisalului.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum