|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 19/10/2007 20:23 Titlul subiectului: impresii |
|
|
Saptamana aceasta m-a vizitat un prieten din Israel.........a mai fost si in primavara prin SM.........atunci a venit insotit si de sotie.......am mai scris ca aceasta a fost foarte impresionata de modul in care se imbraca si se aranjeaza satmarencele........singura sa dilema a fost "cum pot sa mearga nevestele pe asa tocuri pe asa trotuare stricate...".Astazi impreuna cu prietenul meu "jidul" am avut ceva mai mult de colindat,prilej pentru el sa se familiarizeze cu conditiile de trafic intr-o zi cu ploaie.In "grafic" au mai aparut si santurile sapate si astupate in bataie de joc,santuri care odata spalate de ploaie au adancimi variabile dar nu mai mici de 30 cm........Cand am trecut in sfarsit podul Golescu ( 30 min) si am intrat pe "macadamul" numit Careiului,omu' zice "stiu ca la anu' aveti alegeri ( locale) in mod sigur nu o sa-l mai votati pe asta de acum ( primar)!" Ii spun ca nu ar necesită sa fie atat de sigur........ Mi-o tranteste concis " Daca o sa-l alegeti tot pe asta,sunteti un oras de imbecili.........!" Limitat pe doi! Fara replica! Incerc sa-i explic ca nu toti o sa-l votam cum nici toti nu l-am votat.......Nu ne deosebeste ! Toti suntem satmareni si toti......il meritam!
Mergem ce mai mergem.......Pe trecerea de pietoni de langa Directia Agricola apare una care se arunca pe trecerea de pietoni fara macar sa se uite in dreapta sau in stanga......apoi isi sufla mucii intr-un servet ,servet pe care-l aruca scurt, dintr-o fluturare de mana, pe jos.Servetului ii urmeaza pachetul gol si la capatul trecerii inca un servet......In dreapata aud"bai,cu oameni din astia poate ca ar trebui sa-l realegeti pe asta de acum........!".
L-am dus pe prietenul meu,la Sighet....... cand m-am intors,zic hai sa halesc si io ceva.....un pui la rotisor.Intru la Ave,nu mai au,langa Casa de Moda nu mai au decat pulpe........ma gandesc ceva si zic "hai fraiere la Real".....o iau pe Decebal si stau cam 20 min sa-l trec,cand virez pe careiului,vad coada la semaforul de la Crinul pana la Mol........o las balta,virez in benzinarie la OMV si ma duc la......Billa.......aici un singur pui......am noroc.......trei dudui in spatele tejghelei stau la intrare in bucatarie si se hlizesc.......ma uit la ele .....se hlizesc in continuare......dupa 60 de secunde de uitaturi si hlizeli.......zic "serverste cineva aici sau trebuie sa fac cerere in scris...." .....apare una si hlizindu-se in continuare zice ......."da?"......eu zic "da ce sau da de unde?".......ramane fara hlizeala in gura stirba.....zic "poftiti nu se mai foloseste la dvs in magazin?"......colegele sesizeaza si se cara in spate.....reusesc sa comand.......cauta disperata capsatorul si intr-un final capseaza pretul si.......dispare.......zic......sau strig......"daca nu sunteti asa grabita si niste salata se poate la dvs"........se congestioneaza la fatza.....indeasa stresata cu lingura in caserola.......scapa pretul prin salata si-l recupereaza cu o furculitza......capseaza si da sa o taie iarasi.......are o aducere aminte si pune frana......"mai doriti ceva?".........eeee, incepea sa-si aminteasca ce invatzase pe la"training"........Odata incheiat episodul cu duduia zic sa iau si niste chifle.......dar.....chiar in acel ocazie se opreste in dreptul raftului un nene cu un plod lovit brusc de tuse magareasca.........si tusea copchilu' in chifle si tusea.......si tusea.....si iar tusea........renuntz sa mai iau chifle "glazurate" cu muosolvan si optez pentru paine graham feliata si ambalata.........mda,cam asta e..... impresii,garagatze,abureli.......luati-o cum vreti..... _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
IDA Junior

Data inscrierii: 10/Aug/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: 17/09/2008 06:43 Titlul subiectului: |
|
|
TRASNEA! te compatimesc din tot sufletul. Ti-am citit mesajele (aproape toate) si cred ca obsesia dumnitale legata de ,,bozgori,, ,,jidani,, s.a.m.d. este patologica. Nu cred ca iubirea de tara si semeni se poate exterioriza prin ura fata de altii!! Stii, ura te face mai rau!  |
|
| Sus |
|
 |
nicu Membru

Data inscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 162
|
Trimis: 17/09/2008 21:47 Titlul subiectului: |
|
|
| IDA a scris: | TRASNEA! te compatimesc din tot sufletul. Ti-am citit mesajele (aproape toate) si cred ca obsesia dumnitale legata de ,,bozgori,, ,,jidani,, s.a.m.d. este patologica. Nu cred ca iubirea de tara si semeni se poate exterioriza prin ura fata de altii!! Stii, ura te face mai rau!  |
cenzura...esti ridicola.. ( ridicol )...in ziua de azi...se vede cine face cele mai multe rele...de ce...voi incepeti cu ...jidani...tigani...sa-u bozgori...nu ei sunt dauna societatii..?? invata sa acceptati criticile..nimeni nu va spune nimic daca sunteti civilizati...oriunde in lume...behave..and grow up ...vezi ce se intimpla in jurul tau.. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|