|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 29/09/2007 17:30 Titlul subiectului: inca unu cu administratori |
|
|
In speranta ca problema se va rezolva la fel ca si cea cu lebenitarii !
In asociatia de locatari din care a facut parte si edilul nostru sef , au aparut cheltuielile pe luna august si arata cam asa :
http://img219.imageshack.us/img219/7712/dsc00776le2.jpg
Intrebarea mea este totusi , dupa un asa mod de anuntare , legal eu pot sa cred si sa iau de bune ceea ce scrie acolo ? Pe ce baza ? Va rog sa-mi spuneti se mai aplica undeva la noi in urbe asa ceva ? Totusi chiar nu-mi vine sa cred ! Locuiesc de peste 20 si ceva de ani in acelasi bloc , am trecut prin multe schimbari dar totusi asa ceva n-am mai intilnit ! Daca se arde un bec pe scara la nivelul meu de cand sunt in bloc il cumpar din buzunar propriu daca vreau lumina , asta este un aspect care se trece cu vederea , insa sa fiu obligata sa platesc dupa asa un anunt ... n-as prea crede si unde mai pui treaba cu ființele care locuiesc in fiecare apartament!?Numai eu cunosc cateva cazuri unde locuiesc cu acte in regula mai numeroase persoane si nu sunt anuntate ! Nici macar minim de respect fata de proprietari si implicit intre vecini nu mai exista ! Mai dureros este chiar respectul si bunul simt intre vecini ... ca totusi daca a crescut familia cu 1-2-3 membrii sa avem macar elementarul bun simt sa anuntam administratorul sau daca nu atunci banuiesc ca ar fi treaba lui sa puna din oficiu mai multe persoane ca doar nu-i orb si cu atat mai mult cheltuielile sa le afiseze in mod corect si legal ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 23/10/2007 18:16 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt din ce in ce mai indignata , spuneti-mi fratilor care stie sau a mai auzit cam la cat se ridica cheltuielile pe luna septembrie la diferite asociatii de locuitori ?
Chiar va rog sa scrieti ! La noi pe scara n-avem altceva de platit decat curent , femeie de serviciu, administratorul si liftul, restul il are fiecare separat . Pe luna sept. admin. nostru a afisat din nou cheltuielile in stilul lui obisnuit si pt. 3 pers. eu am de platit in bani vechi 530 mii de lei Deci chiar nu stiu pe ce ? Sunt numai curioasa daca in situatii aproximativ similare mai plateste cineva asa de mult ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|