Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Kauflandul landului nostru, pe care il meritam...., poate.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
penultimul_patriot
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 16/Iun/2008

MesajTrimis: 04/03/2009 22:27    Titlul subiectului: Kauflandul landului nostru, pe care il meritam...., poate. Raspunde cu citat (quote)

Greu de trecut cu vederea, de fapt cu auzul, mesajele cu care suntem bombardati in timpul plimbarii in spatele caruciorului de la Kafland: ne bucuram sa va dam 1 leu daca gasiti un produs expirat, doi daca doua, si asa mai departe... . Problema a intervenit abia in momentul in care ne-ar fi trecut prin cap sa cerem leul promis pentru stat mai mult de 5 minute la rand,.....in fata noastra casa blocata, si agitatie mare. Nimic neobisnuit, ca na, avem experienta asta, doar ca motivul de azi a fost ceva neobisnuit, poate regasit doar in tratatele de macroeconomie aplicata pe principii si mentalitati estice. De fapt, un client, vrand sa-si mai indulceasca viata, sa gandit sa-si faca un stoc, bunicel ce-i drept, de ciocolata calda. Face omul calculul dintre rafturi, care desigur nu pusca cu cel de la casa. Motivul, in mod cu totul exceptional, la Kaufland daca cumperi la bax, platesti mai mult.... . adica, o ciocolata era 1 leu pe raft, sa zicem, dar cutia de 10 costa 11 lei. Distractia a inceput in momentul in care cumparatorul a zis ca na, daca nu poate cumpara 10 baxuri, sa ia 100 de bucati, si a inceput sa scoata plicurile din cutii...cred ca vre-o doua angajate au stat de 6, ca nu cumva sa suteasca si cutiile goale, pe care sa le refoloseasca.. . Acuma, morala o fi sa cumparam mai putin, ....sau de fapt ca mai bine de altundeva? Raspunsul il mai caut,.....la fel cum poate kauflandistii se intreaba ce ne intrebam cand ne uitam nedumeriti unul la altul.
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 08/03/2009 21:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu m-am saturat de Kaufland ! M-am invatat minte , nu mai merg acolo decat sa-mi platesc rata la DOMO ! Bine ca mai exista si alte supermarketuri in SM ! Ma mira numai ca dupa atatea patanii , plangeri si sesizari nu-i controleaza nimenea ! Asta-i culmea ! :-/
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 11/03/2009 19:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de ce se inghesuie oamenii acolo,nu stiu.Mult mai confortabil este realul.Offf,ce zile frumoase de vara. :-D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 11/03/2009 20:28    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu Rodica , chiar nu stiu au in general produsele lor , care sunt de o trăsătură indoielnica zic eu... ce au mai bun ca la Real si tot dupa parerea mea este sectorul de verdeturi , sunt parca mai proaspete si sunt schimbate mai des. Atat , da pt. atat nu se merita sa fii atat de prost ca pe banii tai sa fii acolo batjocorit. Mi-aduc aminte am citit in ziar o relatare cum ca o tanara inainte sa intre la Kaufland a intrat la farmacia de acolo , a cumparat intr-o punguta prezervative si le-a pus in cosul de Kaufland cu bon cu tot. La casa caserita nervoasa a apucat de punga cum ca nu vrea sa plateasca si toate prezervativele din punguta le-a rasfirat acolo in vazul tuturor. Si asta fara scuze fara nimic ! Poi se poate asa ceva ???? Cam asta-i Kauflandul !
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 16/03/2009 17:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da si eu am patit-o dar cu niste cd-uri.Bine ca mai aveam bonul de casa,altfel :-O ma luau pe sus,desi ...la produsele cu bar code este simplu sa le detectezi provenienta.Dar asta e vacanta,amintiri ma :-/ imult sau mai putin placute.
Sus
penultimul_patriot
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 16/Iun/2008

MesajTrimis: 01/04/2009 22:02    Titlul subiectului: calea de mijloc? Raspunde cu citat (quote)

Azi dimineata am constatat faptul că, managerii Kauflandului au găsit soluția problemei: in loc de 10 plicuri la 5 ron, sau o cutie cu 10 plicuri la 6 ron, mai nou, fie iei 10 plicuri, fie o cutie cu 10 plicuri, plătesti tot 5,5 ron. Măcar știm pe ce lume trăim, indiferent de ambalajul în care ne este livrată...... .
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 04/04/2009 11:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:whistle:
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum