Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Liceul Industrial Nr 3 (pr.1981)- clasa doamnei Csata Irina

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cauta-ti fostii colegi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Nufar Alb
Junior
Junior

Data inscrierii: 16/Apr/2006

MesajTrimis: 21/04/2006 19:32    Titlul subiectului: Liceul Industrial Nr 3 (pr.1981)- clasa doamnei Csata Irina Raspunde cu citat (quote)

Anul asta implinim 25 de ani de la terminarea liceului. In acesti ani nu ne-am intilnit niciodata. Incerc marea cu degetul..daca o fi printre cititorii,forumistii acestei pagini cineva care a terminat la Liceul Industrial Nr 3,clasa doamnei Csata Irina mi-ar placea sa imi scrie,ori sa scrie aici pe forum. Imi e dor de fostii mei colegi,de profesori si mai ales ce acei minunati ani ai tineretii,ani care odata ce au plecat nu se mai reintorc decit in amintirile noastre. :-(
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 23/12/2006 18:35    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

este bine ca iti m ai tii minte anul in care ai terminat.eu ca si tine as dori sa mi regasesc fostii colegi de liceu dar nici nu imi mai aduc aminte întocmai cind am absolvit liceul.din 88 am plecat din tara.dorul anilor si colegilor de liceu este motivul care explica prezenta mea aici'iti doresc bafta. :weep:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cauta-ti fostii colegi Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum