| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
GNV Moderator

Data inscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 89 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 02/05/2006 19:53 Titlul subiectului: Loc de dat cu capul |
|
|
Loc de dat cu capul
Va propun un <joc> celor care frecventati aceasta Cafenea, dar si celelate forumuri de pe acest site. Hai sa-i spunem un joc de autopedepsire. Cei care se simt jigniti de un alt utilizator sunt rugati sa reclame fapta aici, iar ce-l care a jignit sa-si ceara scuze in acest loc, dupa ce s-au adus argumente pentru acuzare respectiv in aparare. Mesajul jignitor va fi sters de forum in cel mai scurt timp, daca plingerea este intemeiata. Daca nu respectati aceasta regula veti fi somat de doua ori sa va cereti scuze, iar la a treia <greseala> nu veti putea trimite mesaje pe forum timp de 15 zile. Daca incalcati iar regulamentul de trei ori contul dvs va fi sters.
Acesta este un loc de <dat cu capul>, adica un loc in care iti ceri scuze, si nu unul in care continui o discutie la nesfarsit. Adica este suficient sa reclami fapta, sa accepti sau nu scuzele si nu sa ironizezi cu celalalt utilizator la nesfirsit.
Sper ca aceasta idee va fi pe placul dvs. si sper sa ramanem colegi de forum si pe viitor.
In privinta subiectelor, aveti libertatea sa discutati ce doriti dvs, atita vreme cit nu este incalcat Regulamentul.
Va reamintesc punctul 1 din Regulament
Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si indiferent ce mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 15 zile, pana la stergerea contului, ori blocarea IPului de la care accesati acest forum. _________________ [url]www.gazetanord-vest.ro[/url]
Ziarul care conteaza! |
|
| Sus |
|
 |
pol Junior 2

Data inscrierii: 06/Apr/2006 Mesaje: 21 Localitate: satu mare
|
Trimis: 02/05/2006 21:12 Titlul subiectului: Tribunal |
|
|
| Foarte tare frate Admin ! Daca treburile merg cum merg in tara asta,nu-i nici o problema! Ne facem noi aici pe forum un"stat in stat",si cum piatra de temelie a democratiei este justitia........ iata-ne cu un tribunal.COOL sa te ti acum de procese frate.Ce sistem adoptam complet inamovibil sau curte cu juri ? |
|
| Sus |
|
 |
GNV Moderator

|
Trimis: 02/05/2006 21:41 Titlul subiectului: Re: Tribunal |
|
|
| pol a scris: | | Foarte tare frate Admin ! Daca treburile merg cum merg in tara asta,nu-i nici o problema! Ne facem noi aici pe forum un"stat in stat",si cum piatra de temelie a democratiei este justitia........ iata-ne cu un tribunal.COOL sa te ti acum de procese frate.Ce sistem adoptam perfect inamovibil sau curte cu juri ? |
Curtea cu juri mi se pare mai potrivita, cu inamovibili stim noi cum e din realitatea zilelor noastre. Propun ca aceasta curte sa fie formata din forumistii care au scris in ultimele doua zile de dinaintea <evenimentului> in Cafenea.
Supun aprobarii...
Apropo, eu nu sint Admin ci GNV -moderator, reprezentatul lui Admin. _________________ [url]www.gazetanord-vest.ro[/url]
Ziarul care conteaza! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 02/05/2006 21:52 Titlul subiectului: Re: Catre GNV moderator, reprezentantul.... |
|
|
| Deci si eu fac parte din aceasta curte, deoarece am urmat indemnul lui Iaurt si am stat pe pozitie pina s-a intors ea de la marea...destrabalare. Un alt forumist este chiar domnul POL asa ca, treaba-i oabla: noi ne certam( din vina EXCLUSIVA a lui) si tot noi ne judecam. Subscriu. |
|
| Sus |
|
 |
pol Junior 2

Data inscrierii: 06/Apr/2006 Mesaje: 21 Localitate: satu mare
|
Trimis: 02/05/2006 22:04 Titlul subiectului: De acord |
|
|
Perfect ,de acord GNV.Spanac persoanele impricinate se exclud ! Propun ca in cazul in care doar impricinatii au scris pe forum in ultimele 48 de ore GNV si moderatorul sa aiba ultimul cuvant ,insa fiecare cu drept de veto.
Acuma sa te vad Spanac ce faci daca-i superi pe POL,TRASNEA si DARK in acelasi timp.........si cine stie cati or mai fi !  |
|
| Sus |
|
 |
spy 007 Membru junior

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 81 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 10/05/2006 01:21 Titlul subiectului: Na, ca bine am nimerit ! |
|
|
Auleooo ! Na da bine am nimerit ! Si-n cafenea numa de "curti si juri" dau?
De spyoni n-aveti nevoie ??  _________________ spy 007
Daca faci un lucru,fa-l ca lumea ! |
|
| Sus |
|
 |
GNV Moderator

|
Trimis: 10/05/2006 12:03 Titlul subiectului: Re: Na, ca bine am nimerit ! |
|
|
| spy 007 a scris: | Auleooo ! Na da bine am nimerit ! Si-n cafenea numa de "curti si juri" dau?
De spyoni n-aveti trebuință ??  |
Avem necesitate si de spioni, daca sunt bine informati Pana la proba contrarie ii primim oricum. _________________ [url]www.gazetanord-vest.ro[/url]
Ziarul care conteaza! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 15/05/2006 21:44 Titlul subiectului: |
|
|
Si io tre sa dau cu capul, imi cer scuze ca o fac asa de tarziu, pentru ca m-o avertizat GNV-ul ca am vorbit despre nu stiu cine la orasul meu. No, imi cer scuze da ii propun si agentului 007 care a inceput discutia cu domnul boer sa faca acelasi lucru. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
dark wafer Junior

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 12 Localitate: sm
|
Trimis: 15/05/2006 23:07 Titlul subiectului: vreu satisfactie |
|
|
Nici un mesaj de pana acum nu a avut "darul" de a ma deranja ca afirmatia facuta de SPY 007,cum ca m-as inspira din spusele altora de pe alte forumuri.Declar ca nu am nici o legatura cu Wolf ,forumul Antenei 1 l-am accesat pentru prima oara întocmai acum 1 ora.Am citit o parte din cele scrise de Wolf (sunt 14 pagini) si nu vad ce am copiat sau din ce m-am inspirat !
In consecinta,conform cu regulile acestui topic,SPY 007 TE SOMEZ SA-TI PROBEZI ACUZATIILE ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 27/03/2007 23:27 Titlul subiectului: |
|
|
| Este foarte originala aceasta oaza.Da as dori sa imi rezerv si un loc,deoarece cu siguranta voi avea nevoie de el.Da stiu,am un grad de constiinta ridicat,si cind gresesc o recunosc.Va rog,nu va imbulziti,peticul acela este al meu. |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 10/05/2007 19:50 Titlul subiectului: Boer vs Trasnea |
|
|
Am scris un mesaj la toipicul unde se dezbatea prinderea lui Szabo.Prin acest mesaj ii raspundeam unui forumist ( Vasile) si ma declaram de acord cu comentariile altui forumist (Portos).In contextul frazei, am facut afirmatia "bozgorii din UDMR" precum si alte comparatii mai "picante" la adresa unor personaje politice a caror notorietate de corupti nu o mai poate contesta nimeni.Nu au fost cele mai alese cuvinte din vocabularul meu recunosc....dar uneori esti atat de scarbit si sictirit de ce se intampla in jurul tau ca "te mai dezbraci de caracter" .
Forumistul Adam Boer a trimis un mesaj la acelasi topic prin care se arata consternat si oripilat de vocabularul meu ,de faptul ca GNV nu cenzureaza mesale de pe forum ( asa crede dumnealui ca ar fi datoria elementara a GNV) si mai mult ,dar si mai grav incearca un santaj.Anume dumnealui nu va mai scrie pe forum daca eu,Traznea nu streg ( ca doar tehnic am posibilitatea),afirmatiile jignitoare.
Fac din nou precizarea......Daca vreunul dintre etnicii maghiarii din Romania ( altii decat cei din UDMR&Co) se simte jignit de afirmatia facuta de mine .....IMI CER SCUZE.......
Am explicat de ce in opinia mea UDMR-istii sunt bozgori in mesajul de la topicul la care am facut referire mai sus......si acum repet nu vad ce jignire sa fie in sintagma "om fara tzara".Eu ca si roman o interpretez pe romaneste,macar asta e o sintagma nu o traducere a ...numelui.
I-am explicat si lui domnu Boer ca eu nu ma autocenzurez.Desi tehnic pot ,nici greselile gramaticale nu le corectez ,da mitea sa-mi corectez ...convingerile....Sa fim seriosi!
Va supun atentiei si judecatii si modaliatatea de santaj prin care domnu Boer vrea sa ma detremine sa retractez cele spuse.......Eu nu o comentez....
Va rog stimati forumisti si onorata GNV sa va exprimati pozitia in legatura cu cele supuse in aceasta cauza.
De asemeni astept si pozitia lui domnu Boer in acuzarea mea!
Prefer sa primesc indiferent ce sanctiune eu nu retractez sau sterg nimic din cele pe care le-am afirmat.Daca altii vor sa cenzureze cele scrise de mine .....e treaba lor.Nu fac acest gest din incapatanare sau rea vointza,il fac deoarece nu poate sa vina nimeni si sa-mi bage pumnul in gura ca blamez niste ticalosi si mai mult nu voi ajunge niciodata subiect de santaj! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 10/05/2007 22:52 Titlul subiectului: Mesaj mutat din forumul "Reclamatii si observatii" |
|
|
Citez din regulamentul acestui forum "Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe..."
Rog administratorul, ca in conformitate cu acest regulamentul sa stearga afirmatiile vulgare si xnenofobe din mesajul utilizatorului "TRASNEA" din sectiunea "Stefan Szabo - L-am prins!" cu titlul "convergentele continua" din data de 9 mai.
http://www.dictionarurban.ro/expresion/35_bozgor.aspx _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 11/05/2007 06:35 Titlul subiectului: DEX |
|
|
Argumentul întrebuințat de dvs domnule Boer prin care vreti sa demonstrati ca sintagma bozgor este o afirmatie xenofoba nu se sustine.In DEX nu apare aceasta traducere pe care dvs o probati cu un pseudo dictionar de internet Dictionar urban.ro. Ca sa va convingetzi va citez din "manifestul" de infiintare al siteului pe care-l considerati valabil....."...unde poti afla explicatia unor cuvinte pe care le auzi pe terenul de baschet,prin birourile unor firme de fitze,in cluburi,pe santier........" intrati pe site la sectiunea Home.....
Bozgor o fi un cuvant din "folclor" dar asta nu inseamna ca folcloru' e si xenofob.....Sa avem rezon! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Administrator Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 42 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 11/05/2007 22:11 Titlul subiectului: Re: Mesaj mutat din forumul "Reclamatii si observatii&a |
|
|
| adam.boer a scris: | Citez din regulamentul acestui forum "Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe..."
Rog administratorul, ca in conformitate cu acest regulamentul sa stearga afirmatiile vulgare si xnenofobe din mesajul utilizatorului "TRASNEA" din sectiunea "Stefan Szabo - L-am prins!" cu titlul "convergentele continua" din data de 9 mai.
http://www.dictionarurban.ro/expresion/35_bozgor.aspx |
Stimate domnule Boer
De vreme ce nu am cenzurat mesaje in care am fost calomniati noi, in care am fost facuti in toate felurile posibile, nu am cenzurat mesaje publicitare contrare regulamentului acestui forum, nu vom cenzura nici mesajul la care va referiti.
Nu avem dreptul elementar de a cenzura. Noi, ca si toata mass media, suntem mesagerii principalului drept obtinut dupã Revolutia din 1989, dreptul la libera exprimare, si, in consecinta, avem obligatia de a lupta impotriva cenzurii de orice fel. Va rugam sa va rezolvati diferendele pe cale amiabila, intre utilizatorii acestui forum.
Va multumim pentru intelegere
Ultima modificare efectuata de catre Administrator la 12/05/2007 11:29, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 11/05/2007 22:43 Titlul subiectului: impresionat |
|
|
Extraordinar de perfect mesajul trimis de Admin.Jos palaria.
Stimate domnule Boer nu vreau "sa tin suparare" cu dvs ,sincer va apreciez si cred ca putem depasi acest diferent.Datorita mesajului trimis de Admin am sa fac un compromis,desi nu-mi sta in fire.In spetza am sa sterg cuvantul bozgor din mesajul la care faceti referire ,cu conditia sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: "Ce va deranjat mai mult ,cuvantul bozgor sau sintagma bozgorii de UDMR-isti"?Daca-mi veti raspunde, chiar de ce raspuns voi primi,promit sa sterg acel cuvant!
Stimate Admin am asteptat cu interes pozitia ta si sincer sunt impresionat!Nu pentru faptul ca nu m-ai cenzurat ci pentru "diplomatia " raspunsului! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 13/05/2007 00:16 Titlul subiectului: |
|
|
Stimate domnule Trasnea,
nici mie nu-mi sta in fire compromisul, dar am invatat sa fac compromisuri mici pentru a evita compromisuri la lucruri esentiale. In consecinta inteleg dilema in care va aflati...
Dar hai sa raspund direct la intrebare: pe mine m-a deranjat cuvantul "b..." insasi si nu sintagma compusa. Dar am tacut si am asteptat si m-a deranjat si mai mult cand adminul nu a intervenit si atunci am reactionat. Se intampla cu oricare dintre noi ca isi pierde controlul, dar sunt regului si "instututii" care ar trebui sa vegheze. Si aceasta lume virtuala a noastra are constitutia ei, regulamentul, dar se pare ca numai de forma cum de forma si in genaral pentru omul mic sunt mai toate regulile in aceasta tzara.
Cazul la care se refera adminul, adica "publicitatea" mea, dar si cazul despe care discutam acuma sunt incalcari ale regulamentului acestui forum dar amandoi am fost "iertati". De ce? Poate din cauza ca suntem oligarhii lumii noatre virtuale. Fara noi, dar in mod sigur fara dumneavoastra ar pierde mult acest forum. Coruptie clara. De ce mai facem reguli daca nu le aplicam, sau le aplicam dupa bunul plac? Eu am dorit de cel putin doua ori sa platesc pentru articolul aparut in GNV despre firma mea, dar nu mi s-a acceptat. M-am simtit in aceslasi timp apreciat si revoltat.
Ati avut si o alta intrebare, si anume cum reactionez daca cineva scrie sau spune in fata mea "bu... ol...". Sa stiti ca mai des am avut ocazia sa aud aceasta sintagma in viata mea petrecuta in Romania decat cuvantul "bo...". Va asigur insa ca rectia mea a fost de fiecare data pe masura si la fel de vehementa. Este un lucru elementar ca sa respectam unii pe altii, toate celalalte nereguli vin abia dupa respectul reciproc.
Inteleg ca sunteti incordati pana la maxim, dar de cand am implinit 18 ani, numai clipe incordate traiesc in Romania si totusi am reusit in toate aceste momente sa pastrez respectul fata de oamenii cu care imi impart soarta. In acest context vor sa fie intelese cazurile in care iau in aparare pe unii sau pe altii pe acest forum. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 13/05/2007 09:33 Titlul subiectului: Recte |
|
|
Domnu Boer o fi un compromis mic o fi un compromis mare ,nu stiu......eu am sters asa cum am promis !
Incordati la maxim nu sunt (sau suntem) deoarece daca am fi ar necesită sa fim toti numai "fibra si tendoane" si ne-am face "budigarzi".
Este si natural ca ati auzit mai des budos olah decat bozgor ,doar simpatizati cu cei care folosesc aceasta sintagma.Am inteles ca un penis UDMR ,parlamentar de SM, numai asa se exprima cand vine vorba despre romani.Corolar ,insa daca UDMR-ul se va comporta si in viitor asa cum o face acum veti auzi din ce in ce mai mult si varianta cu"omu fara tzara"........parerea mea!
Eu nu cred ca mi-am pierdut controlul cum nu cred ca nici dvs ati perceput publicitatea gratuita ca si lipsa de control.Pur si simplu asa am simtit in acel clipă sa scriu si .....asa am scris.Am mai spus ca forumul GNV este singurul forum pe care scriu,dar ma mai uit si pe alte forumuri ocazional.....cele incriminate de dvs sunt pur si rudimentar copilarii fatza de ce poti citi acolo.Iar ca si regulament am impresia ca ....este standard.Nu cred ca trebuie sa-i "urecheati" chiar atat de vehement pe cei de la GNV.Asa cum am mai spus au facut ce era mai bine ......ne-au lasat pe NOI sa rezolvam dilema ( ce poate fi mai democratic de atat).Astfel nu se poate spune ca tin partea mea sau parte dvs.Mai mult argumentul lor a fost deosebit de pertinent.....foarte pertinent.Daca ma sanctionau pe mine .....ma ofticam.....imi trecea...si gata.....va sanctionau pe dvs.......va ofticati......va trecea ,nu va trecea, treaba dvs.....Asa pana la urma am rezolvat-o pe cale ......amiabila......o sa fiti ofticat......o sa fiu ofticat.....O SA NE TREACA! In cazul dvs ofticat puteti sa-l traduceti si ......revoltat
Chestiunea cu libera exprimare este dupa parerea mea un argument fara putintza de tagada.Uneori trebuie sa te exprimi intr-un mod mai dur,pentru a reusi sa dai "greutate" cuvantului ,pentru ati putea exterioriza sentimentele .........Alteori libertatea de expresie iti da probabilitatea sa arati tot atata respect cat ti se ofera......Credeti ca ma scarpin pe burta de fericire cand il fac tampit pe Gyulus?Nu! Sunt chiar extraordinar de incrancenat ,dar este o forma prin care ii arat cine este el de fapt,......sau cine a devenit,judecand dupa respectul ( sau lipsa de respect) pe care o arata.......
In sperantza ca ca diferendul nostru a fost rezolvat ( cat de cat),eu unul,il consider incheiat si sper ca vom reveni la sentimente mai bune,......si eu si dvs.........  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 13/05/2007 20:37 Titlul subiectului: |
|
|
Da dumnule Trasnea, am oftat de mai multe ori adinc. Ma simt ca si un tricou scos din masina de spalat. Diferendul nostru consider incheiat.
Nu sunt de acord in nici un caz cu folosirea expresiilor vulgare, xenofobe, etc. Dar nu mai vor sa discut aceasta tema. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 14/05/2007 19:16 Titlul subiectului: tricou |
|
|
Hmmmmmm ca un tricou scos din masina de spalat....deci proaspat si curat  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 14/05/2007 21:52 Titlul subiectului: |
|
|
Nu, domnule Trasnea, curat si sifonat... _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 04/01/2008 12:14 Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
unuser Junior

Data inscrierii: 17/Oct/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: 04/03/2009 19:48 Titlul subiectului: Re: Loc de dat cu capul |
|
|
| GNV a scris: | Loc de dat cu capul
Va propun un <joc> celor care frecventati aceasta Cafenea, dar si celelate forumuri de pe acest site. Hai sa-i spunem un joc de autopedepsire. Cei care se simt jigniti de un alt utilizator sunt rugati sa reclame fapta aici, iar ce-l care a jignit sa-si ceara scuze in acest loc, dupa ce s-au adus argumente pentru acuzare respectiv in aparare. Mesajul jignitor va fi sters de forum in cel mai scurt timp, daca plingerea este intemeiata. Daca nu respectati aceasta regula veti fi somat de doua ori sa va cereti scuze, iar la a treia <greseala> nu veti putea trimite mesaje pe forum timp de 15 zile. Daca incalcati iar regulamentul de trei ori contul dvs va fi sters.[....] |
misto, dar daca nu e si ceva barfa sau cearta discutia e ca fara sare si piper  _________________ asa-s eu ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 06/03/2009 11:22 Titlul subiectului: |
|
|
| birfa sau cearta???Poi avem destule in viata de zi cu zi????Poate un rațiune de a trece pe aici ar fi ca este un loc unde incercam sa ne respectam punctele de vedere???Un argument pro,contra...un comentariu dintr-un punct de vedere constructiv....of,....cearta si birfa,cred ca imi iau ramas bun.Pa |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 08/03/2009 21:26 Titlul subiectului: |
|
|
Oare cand o fi scris GNV asta ??? si daca a scris de ce nu respecta ?
A murit forumul asta ! Tocmai pt. ca nu se respecta treaba asta ! Imi aduc aminte acum un an erau pe-aici domni , care de 8 Martie ne-au trimis flori virtual , acum nici macar o felicitare asa " de ochii lumii " n-a postat , macar Admin. ... Ei ce sa faci cu criza asta si cuvintele s-au rarit !  _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 09/03/2009 09:46 Titlul subiectului: |
|
|
 |
|