Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Locuri de vizitat

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Unde mergem in weekend
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Iaurtcufructe
Membru
Membru
Iaurtcufructe

Data inscrierii: 02/Apr/2006

MesajTrimis: 03/04/2006 11:28    Titlul subiectului: Locuri de vizitat Raspunde cu citat (quote)

Copospart de exemplu? Nu stiu cum se scrie corect... la cotitura somesului dupa cartierul Micro 17 cind incepe Paulestiul?
Tare cu drag mergeam acolo la iarba verde...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bamby
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006

MesajTrimis: 03/04/2006 22:49    Titlul subiectului: Nu mai merge nime... Raspunde cu citat (quote)

Locuri demne de vizitat din judet: cetatea din Ardud, biserica netencuita din Acis, ambele au niste legende minunate...Daca imi mai amintesc altele va zic.
Sus
spanac_cu_oua
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 08/04/2006 11:56    Titlul subiectului: Pe dig, fratilor! Raspunde cu citat (quote)

La ce sa va deplsati pina la Paulesti, Huta certeze sau alte alea? Pe dig, fratilor, pe malul Somesului, in Micro 16. Numa atentie la rahatii de ciine sau resturile vreunui festin rams la fata locului de vreo tzishpe ani, ca acolo nici Florisalu nu ajunje, nici oamenii nu-e educati in pushca mea sa curetze dupa ce-au piknikalit. Dupa aia, cind vine vara si dau tzintzarii, nici nu-i musai sa mai merji undeva. Stai in bloc, la caldurica - pfui! - iti biziie tzintzarii la urechi si zici ca esti in jungla...daca ai si vreo planta prin preajma, ori vreun copac gata sa-ti intre in casa sa mare ce ii...

Micro 16 poate fi considerata zona interesanta de exploatat si pentru ca, mergind pe strazi si aruncind o privire in sus, poti vedea in toata splendoarea lor haine de tot felul atirnind de sforile din exteriorul balcoanelor, incepind cu gacii de trening si pina la budigaii moartea pasiunii. Ei?
Sus
Administrator
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 08/04/2006 12:47    Titlul subiectului: pastrati tema de discutie! Raspunde cu citat (quote)

Citat:
La ce sa va deplsati pina la Paulesti, Huta certeze sau alte alea? Pe dig, fratilor, pe malul Somesului, in Micro 16. Numa atentie la rahatii de ciine sau resturile vreunui festin rams la fata locului de vreo tzishpe ani, ca acolo nici Florisalu nu ajunje, nici oamenii nu-e educati in pushca mea sa curetze dupa ce-au piknikalit.

Nu postati mesaje intr-un forum numai ca sa va aflati in treaba, daca nu aveti ceva concret de spus. Pentru alte discutii sau comentarii va invitam sa vizitati Cafeneaua GNV.

Extras din Regulament
Cautati cel mai potrivit forum si topic pentru mesajele dvs. Atunci cand trimiteti un nou mesaj sau creati un nou topic:
o verificati daca acel subiect nu se discuta in alt loc;
o cautati cel mai corespunzător forum pentru acel topic;
o daca nu gasiti un loc potrivit folositi forumul Cafeneaua GNV sau propuneti alt forum si asta va fi activat cat mai curand posibil;

Ultima modificare efectuata de catre Administrator la 08/04/2006 12:52, modificat de 1 data in total
Sus
Dana
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 07/05/2006 08:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna dimineata!
Ati auzit :-O , ori ati citit azi e Simbra oilor dragilor!!!!
Mincarica, muzica (folclor), dupa care nu ma omor, si numeroase altele......asa ca aveti unde iesi!!!! Spre Huta Creteze sus, sus la munte sus!!!!
Sa nu-mi spuneti acum ca ni stiti unde este!??
:mbounce:
Sus
Lady M.
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 07/05/2006 21:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dana a scris:
Buna dimineata!
Ati auzit :-O , ori ati citit azi e Simbra oilor dragilor!!!!
Mincarica, muzica (folclor), dupa care nu ma omor, si multe altele......asa ca aveti unde iesi!!!! Spre Huta Creteze sus, sus la munte sus!!!!
Sa nu-mi spuneti acum ca ni stiti unde este!??
:mbounce:

am luat-o sus, sus la munte sus fara sa iti citesc mesajul, desi nici io nu ma omor dupa eveniment. A fost o iesire, in rest ca la balci, dar fara manele ci tapurituri,...mici extraordinar de multi, gratare, boi si oi la protap. da nu aveau a dracului un blid de mamaliga cu brinza de oaie. Cred ca e pt întâia oara in ultimii 5-6 ani cind nu a plouat sus la Huta. Mare lucru. In rest multe tipurituri si un pic de Dumitru Farcas si foartee multa lume cu masini. Cat poa sa manince poporu asta, cred ca s-o mancat acolo o ferma de porci desi sarbatoarea era a oilor. Ciudat, greu ai gasit carne de oaie la gratar ori cum o fi ea (nu ca mi-ar placea, dar ca idee).
Dana
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 08/05/2006 17:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa draga LadyM poate la anul o sa fie mai bine, este o vorba din romani!! :lol:
Ati avut noroc de vreme buna asta conteaza, altfel.....
Cit despre mamaliga trebuia sa fi gasit la Han , imposibil nu ai cerut pe un ton potrivit...sigur ti se aducea!
8-)
Ati facut si poze??? ne arati si noua, ca am fost cuminti.
Sus
Lady M.
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 10/05/2006 19:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dana a scris:
Lasa draga LadyM poate la anul o sa fie mai bine, este o vorba din romani!! :lol: Ati avut noroc de vreme buna asta conteaza, altfel.....Cit despre mamaliga trebuia sa fi gasit la Han , imposibil nu ai cerut pe un ton potrivit...sigur ti se aducea! Ati facut si poze??? ne arati si noua, ca am fost cuminti.

cam tirziu am descoperit mesajul tau. Chiar nu era mamaliguta, cu toate pilele ce le aveam in buzunare. Numa mici si gratare de parca a fost simbra micilor si nu a oilor.
Pozele le tin pt mine, ca asa is io egoista.
Dana
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 13/05/2006 08:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In acest week end unde mai mergem dragilor!!!!????
:o) :whistle: |-)
Sus
spanac_cu_oua
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 13/05/2006 08:53    Titlul subiectului: excursii in jurul blocului Raspunde cu citat (quote)

Dana a scris:
In acest week end unde mai mergem dragilor!!!!????
:o) :whistle: |-)

Daca ar fi dupa mine, m-as duce undeva in Austria. Cel mai sigur la Salsburg. Absolut incredibil, orasul! Pentru ca nu-i timp pentru asa ceva, n-ar fi rea o fuga pina in Poiana Brasov, dar nici pentru asta-i nu-i suficient timp daca n-am plecat de ieri. Aci, in judet, poate la Tasnad, ca nu-i rau deloc, desi sint convinsa ca deja e destul de aglomerat. Astea sint variantele mele. Ce fac eu, efectiv? Treaba prin casa si in jurul ei, ca numai la sfirsit de saptamina apuc. Am fost plecata saptamina trecuta, sa nu exageram, asadar. :smile:
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 08/11/2008 00:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si io,moi lauda am mincat o mamaliga la simbra oilor...da ce masini pe acolo...de parca toti milionarii au venit la simbra sa manince mamaliga.M-am pozat si eu calare pe o un scaun din ala imbracat cu blana si o fost tare fain...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Unde mergem in weekend Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum