| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 30/01/2007 08:30 Titlul subiectului: Logare |
|
|
Bai,aveti grija ca ma loghez foarte,foarte greu! Nu stiu daca este o eroare momentana de sistem sau din cauza lui TRASNEA 1 da' vedeti si umblati la butoane pe acolo!
Nu stiu daca Trasnea 1 a fost inregistrat ( eu unul asa am vazut) da cred ca pe omenirea asta sunt si asa o gramada de confuzii si mai cred ca si imaginatia unora poate sa fie pusa la treaba! Altfel riscam sa transformam forumu' in Ursuletzu 14,Pisicutza 6 si Iepurasu 9!
Nu o sa stau acum sa ma gandesc la alte prostii! Cum ar fi ceva diversiuni! Prin punerea in gura ( si asa sloboda) a lui Trasnea a stiu eu ce ineptii de catre Trasnea 1! Si marjarea pe confuzia de nume sau mai bine zis de numar!
Nu credeti deci CERCETATI!!!!!!!!!!!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
spy 007 Membru junior

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 81 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 30/01/2007 18:45 Titlul subiectului: Fan club !! |
|
|
Traznila !!
Sper ca nu faci p'aici un "fan club Traznea" ???Poate te trezesti pana la urma si tu cu un....."pui de Traznea" !!  _________________ spy 007
Daca faci un lucru,fa-l ca lumea ! |
|
| Sus |
|
 |
Administrator Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 42 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 31/01/2007 12:06 Titlul subiectului: Re: Logare |
|
|
| TRASNEA a scris: | Bai,aveti grija ca ma loghez foarte,foarte greu! Nu stiu daca este o eroare momentana de sistem sau din cauza lui TRASNEA 1 da' vedeti si umblati la butoane pe acolo!
Nu stiu daca Trasnea 1 a fost inregistrat ( eu unul asa am vazut) da cred ca pe lumea asta sunt si asa o gramada de confuzii si mai cred ca si imaginatia unora poate sa fie pusa la treaba! Altfel riscam sa transformam forumu' in Ursuletzu 14,Pisicutza 6 si Iepurasu 9!
Nu o sa stau acum sa ma gandesc la alte prostii! Cum ar fi ceva diversiuni! Prin punerea in gura ( si asa sloboda) a lui Trasnea a stiu eu ce ineptii de catre Trasnea 1! Si marjarea pe confuzia de nume sau mai bine zis de numar!
Nu credeti deci CERCETATI!!!!!!!!!!!  |
A fost o problema de moment. Contul trasnea1 a fost sters. |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 02/02/2007 21:38 Titlul subiectului: Re: Logare |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Bai,aveti grija ca ma loghez foarte,foarte greu! |
N-ai grija, ti s-a rezolvat problema! Foarte teribil de repede!
P.S. Bai!  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
|