Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Logare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reclamatii si observatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 30/01/2007 08:30    Titlul subiectului: Logare Raspunde cu citat (quote)

Bai,aveti grija ca ma loghez foarte,foarte greu! Nu stiu daca este o eroare momentana de sistem sau din cauza lui TRASNEA 1 da' vedeti si umblati la butoane pe acolo! :lol:
Nu stiu daca Trasnea 1 a fost inregistrat ( eu unul asa am vazut) da cred ca pe omenirea asta sunt si asa o gramada de confuzii si mai cred ca si imaginatia unora poate sa fie pusa la treaba! Altfel riscam sa transformam forumu' in Ursuletzu 14,Pisicutza 6 si Iepurasu 9!

Nu o sa stau acum sa ma gandesc la alte prostii! Cum ar fi ceva diversiuni! Prin punerea in gura ( si asa sloboda) a lui Trasnea a stiu eu ce ineptii de catre Trasnea 1! Si marjarea pe confuzia de nume sau mai bine zis de numar!

Nu credeti deci CERCETATI!!!!!!!!!!! :lol:
spy 007
Membru junior
Membru junior
spy 007

Data inscrierii: 03/Apr/2006

MesajTrimis: 30/01/2007 18:45    Titlul subiectului: Fan club !! Raspunde cu citat (quote)

Traznila !!
Sper ca nu faci p'aici un "fan club Traznea" ???Poate te trezesti pana la urma si tu cu un....."pui de Traznea" !! :lol: :lol: :lol:
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Administrator
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 31/01/2007 12:06    Titlul subiectului: Re: Logare Raspunde cu citat (quote)

TRASNEA a scris:
Bai,aveti grija ca ma loghez foarte,foarte greu! Nu stiu daca este o eroare momentana de sistem sau din cauza lui TRASNEA 1 da' vedeti si umblati la butoane pe acolo! :lol:
Nu stiu daca Trasnea 1 a fost inregistrat ( eu unul asa am vazut) da cred ca pe lumea asta sunt si asa o gramada de confuzii si mai cred ca si imaginatia unora poate sa fie pusa la treaba! Altfel riscam sa transformam forumu' in Ursuletzu 14,Pisicutza 6 si Iepurasu 9!

Nu o sa stau acum sa ma gandesc la alte prostii! Cum ar fi ceva diversiuni! Prin punerea in gura ( si asa sloboda) a lui Trasnea a stiu eu ce ineptii de catre Trasnea 1! Si marjarea pe confuzia de nume sau mai bine zis de numar!

Nu credeti deci CERCETATI!!!!!!!!!!! :lol:

A fost o problema de moment. Contul trasnea1 a fost sters.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
spanac_cu_oua
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006

MesajTrimis: 02/02/2007 21:38    Titlul subiectului: Re: Logare Raspunde cu citat (quote)

TRASNEA a scris:
Bai,aveti grija ca ma loghez foarte,foarte greu!

N-ai grija, ti s-a rezolvat problema! Foarte teribil de repede! :lol:

P.S. Bai! :lol:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reclamatii si observatii Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum