| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 01/03/2008 09:23 Titlul subiectului: MARTZISOR |
|
|
Dragi doamne si domnisoare forumiste,desi vremea de afara seamana mai mult cu una de inceput de toamna ,azi e prima zi de PRIMAVARA! Deci e ZIUA de MARTZISOR.Doresc pe aceasta cale sa va urez o primavara insorita si o viatza asemenea. _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 01/03/2008 10:19 Titlul subiectului: Re: MARTZISOR |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Dragi doamne si domnisoare forumiste,desi vremea de afara seamana mai mult cu una de inceput de toamna ,azi e prima zi de PRIMAVARA! Deci e ZIUA de MARTZISOR.Doresc pe aceasta cale sa va urez o primavara insorita si o viatza asemenea. |
Puteai sa asezi si tu aici, asa, virtual, doua snururi!  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 01/03/2008 10:22 Titlul subiectului: |
|
|
Hai, TRASNEA, ca-ti salvez onoarea![URL=http://imageshack.us] [/URL] _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 02/03/2008 09:41 Titlul subiectului: |
|
|
Spanac ! Nu mai critica ... si asa suntem in minoritate aici pe forum !
Bucura-te ca cineva si-a adus totusi aminte si ne-a felicitat iar eu in mod special ma bucur ca a fost Trasnea ! Pe aceasta cale , sincere multumiri Trasnea , azi duminica parca altfel a inceput ziua cu un pic de soare ! ( S-au poate va sicanati iar cu Trasnea , daca-i pe-asa atunci scuze ! ) _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 02/03/2008 09:57 Titlul subiectului: |
|
|
| Adriana a scris: | si asa suntem in minoritate aici pe forum !
Bucura-te ca cineva si-a adus totusi aminte si ne-a felicitat iar eu in mod special ma bucur ca a fost Trasnea ! |
Ete pleosc! Ca de-aia nu dorm eu cu camasa de noapte pe mine!  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 02/03/2008 10:02 Titlul subiectului: |
|
|
Pai spanac ... pe bune ... a mai fost careva dintre baieti care macar sa scrie un rand ? Nici d-nul Boer n-a scris nimic desi s-a fofilat pe forum ieri nu ? chiar tu ai vorbit cu el nu ? _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 02/03/2008 10:04 Titlul subiectului: |
|
|
Adevarul e ca eu si in privinta barbatilor inscrisi pe forum am indoieli ca n-ar fi femei!  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 02/03/2008 10:24 Titlul subiectului: |
|
|
D-nul Boer , Trasnea, Claudiu, sigur sunt baieti... fii atenta la exprimare ... acolo se dau de gol desi poate ar vrea ei sa ramana in anonimat ! S-au poate o fac intentionat ... da de d-nul Boer sunt sigura ca e baiat pe el l-am vazut la Focus ... _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 02/03/2008 11:34 Titlul subiectului: |
|
|
| Adriana a scris: | | D-nul Boer , Trasnea, Claudiu, sigur sunt baieti, acolo se dau de gol |
Oops! Si nu apar si ei la Focus?  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Satmareanca Junior 2

Data inscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 39 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 02/03/2008 18:13 Titlul subiectului: Re: MARTZISOR |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Dragi doamne si domnisoare forumiste,desi vremea de afara seamana mai mult cu una de inceput de toamna ,azi e întâia zi de PRIMAVARA! Deci e ZIUA de MARTZISOR.Doresc pe aceasta cale sa va urez o primavara insorita si o viatza asemenea. |
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare, multumesc pentru martisor si pentru urari ... _________________ Mai bine sa suferi tu din pricina adevarului decit sa sufere el din pricina ta!
[url]http://crinadunca.blogspot.com[/url] |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 03/03/2008 20:19 Titlul subiectului: |
|
|
Ei.. rugati-l sa scrie si in numele vostru si precis o va face cu placere ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
|